Kutusuna koyarken ana fırçasının tüy dolu olduğunu fark ettim. İki yünlü halıdan sonra o yüzden çekmiyormuş. Sorun yokmuş makinede yani. Dün kutladık bunuMerhaba, ben de son bir kac haftadir robot supurge bakiyordum. Xiamo S10t ile Roborock q7max arasinda kalmistim. Ama S10t'den cok fazla bozuldu sikayeti oldugu icin Roborock dusunmdum. Ancak biraz arastirinca her iki modelin de servis hizmetinin Türkiye'de cok kotu hemen hemen yok gibi oldugunu okudum. Mediamarkta satici da ayni seyi soyledi. Ben de iki çin markasini da almaktan vazgectim. Yerine Turkiyede servis agi daha gelismis bir marka bakacagim. Simdi ariza yaptiysa tamir edilmeli, arizaya ragmen devam ederse iade edebilirsiniz ama dedigim gibi o markalarin servisleri problemlj. Kullanici hatasi diyip sizden para istedikleri de oluyormus. Duruma gorr tuketici hakem heyetine gidip sikayet edeceksinjz
Ahaha ya ben de konuyu şimdi gördüm tam ana fırçasına bakın diye yazacaktımKutusuna koyarken ana fırçasının tüy dolu olduğunu fark ettim. İki yünlü halıdan sonra o yüzden çekmiyormuş. Sorun yokmuş makinede yani. Dün kutladık bunuAma evet ne yazık ki ikisinin de bu konuda yetersiz olduğu doğru. Yine de ben de çok araştırarak aldım ve iki güzel cihaz vazgeçemiyor insan
Teşekkür ederimAhaha ya ben de konuyu şimdi gördüm tam ana fırçasına bakın diye yazacaktımiyi bari bozulmamış güle güle kullanın. Her süpürüşten sonra fırçayı mutlaka temzileyin.
10 günlük tecrübemle yazayım tabi :) Öncelikle güçlü modda emiş gücü gayet yeterli(4000pa), genellikle bu modda kullanıyorum. Turbo modda (8000 pa) vaov süper temizledi olmadım ama. Reklamlarına bakınca bir dyson beklemiştim bu yüzden hayal kırıklığı yaşadım sanırımValla birkere yüreğiniz hop etti ama yine de tavsiye eder misiniz? Ben de riske girip alayim mi :))
Öyleyse imkanınız varsa üstüne biraz daha ekleyip emiş gücü yüksek bir yerli malı almanızı tavsiye ederim. Dediğim gibi 8000 de bile o mükemmel temizlik olmadı 1500-2000 hiç bir şekilde iş görmez diye tahmin ediyorum. Her türlü yüksek fiyatlar en azından işinizi görsün. Yerli ürünlerde emiş gücüne çok takıldım o yüzden söylüyorum. Umarım içinize sinen bir ürün bulursunuzGüle gule kullanin o halde. Benim evim iki katli. Calisiyorum. Ve yetistiremiyorum. Bir sekilde almam lazim artik bilinen markalara bakacagim mecbur. Zira yakin zamanda cok arastirip, karcherdan buharli temizliyeci aldim. Alman mali. En kalitelisi diye almdim. Ancak bir ay icinde bozuldu. Karcher firmasini bir hafta boyunca aradim ve cevap alamadim. Sonunda bir servisini buldum, ucretsiz yaptilar. Yine de bu bana cok iyi bir tecrube oldu. Tekrar benzer bir seye yasamamak icin servis onemli. Ki hangi marka olsa da her halukarda bir sekildr garanti suresi icinde ariza yapiyor. O yuzden en azindan boyle bir durumda kafam rahat olur. Cok tesekkurler tecrublerinizi paylastiginiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?