14 mayıs test günüm..inşallah biz de pozitifi görürüz arkadaşım :)Evet tek embriyo kondu ve dört hücreli dendi diğer embriyolar imha edilecek denince canımız sıkıldı acaba bu da kalitesizmi diye inşallah hakkımızda hayırlısı olur senin test günün ne zaman benimki ayin 13unde kismetse
Merhaba,forumu görünce yardımcı olmak ve umudunuzu arttirmak icin girdim.bana da 2.gun embriyosu transfer edildi.çok sukur şimdilik hersey yolunda,konunuz la alakalı p g t ile dondurulmuş transfer sayfasına girerseniz orda çok daha fazla bilgi edinirsiniz içinizde rahat eder,orda buluşmak üzere.Merhaba ben ikinci gün embriyo transferi oldum şu An beklemedeyim forumlara baktım ama hiç benim gibi ikinci gün olan göremedim benimle aynı durumda olan pozitif sonuç alan varmı acaba
11 yumurta toplandi ama kalitesiz oldugu icin 1 i isleme alindi aradilar dollenme oldu bolunmezse iptal olabilir diye.ikinci gun sabah telefon geldi acil gelin bolundu hemen transfer edelim diye.normalde 3.gune bekletyorlarmis ama 1 yumurta oldugu icin 3e bekletmediler.zaten 11 de 1 oldugunu duyunca cok moralm bozuldu ilk denemem ve aciklanamayan infertilite.transferin 8.hunu bugun.10.gunu test yapmayo dusunuyorum.sen nezman ogrendin canm 12.gunu bekledinmi.acaba jangisi tuttu senin.7 hucreli onden gdiyormus.Allah razi olsun en kisa zamanda darisi basiniza. 2.gun 4 hucreli olmasi normal ama neden kafaniz karisti ki?benim 2 tane 2.gun embriyosunun biri 4 biri 7 hucreliydi..transferiniz yenimi oldu,test tarihiniz ne zaman.
Ohh çok sevindim hayirli ugurlu olsun gozun aydın...ben 16.gün test yapmıştım öncesinde idrar testiyle 12.gün silik cizgiyi gormustum.elde dondurulmuş az embriyo varsa 3.4. Güne kadar bekletmiyorlar sanırım,birde beni aradıklarında gununde beklenen bolunme oldugu icin beklemeye gerek yok demislerdi.transfer ani doktorum birinin 7 hucreye bolundugunu soylemisti.Kizlar 2.gun embriyosu diye olumsuz dusunmeyin ben cok stres yaptim.ama cok sukur hamileyim.ileride 2.gun transfer olcaklar olur illaki aklinza takilirsa umutsuz olmayin :)