• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci gebelikte çatlakkk

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
kızlar ben ilkinde çatladımdı zaten şimdi çok kötü durmuyor artık 3 sene geçti fekaaat hamileyim 3.5 aylık yeni çatlaklar oluyor mu tecrübeli annelere soruyorum.yoksa zaten çatlak olduğu için olmuyor mu sizde nasıl oldu cevaplarsanız sevinrirm

mr ben komşumdan biliyorum.o 3.yü doğurdu.yeni çatlaklarım oldu dedi.birazda yapı meselesi ben o kadar yağ krem vs kullandım ama çatladı.sağlık ocağindaki ebe bana vazelin sürseydin demişti

Bildiğim kadarıyla çatlak genetik bişi... Annem de var ablamda var... sulalemizin bireylerinde var bendede oldu o kadar krem kullanmamam rağmen... Birde kilo alma ile bağlantılı sanırım en az bende var... 30 kilo yerine 12 15 kilo alsaydım dah da az olabilirdi...

mr ben komşumdan biliyorum.o 3.yü doğurdu.yeni çatlaklarım oldu dedi.birazda yapı meselesi ben o kadar yağ krem vs kullandım ama çatladı.sağlık ocağindaki ebe bana vazelin sürseydin demişti

ÜZÜLME CANIM BEN VAZELİN SÜRDÜM YİNE ÇATLADIM.İLK GEBELİĞİMDE ÇOK ÇATLADIM ŞİMDİ İKİNCİSİNDE YİNE ÇATLAYACAK MIYIM MERAK EDİYORUM.TEKRAR KİLO AL VER,ÇATLA BELKİ ŞİMDİKİNDE YAŞAMADIĞIM ŞEYLER DE YAŞAYACAĞIM OOF GÖZÜMDE BÜYÜYOR AMA BİR TANE DAHA İSTİYORUM ALLAH VERİRSE :emir_bebek: TABİ 5-6 YIL SONRA :1:

Back