ikinci gebelik için

YEXSXXIXMNUR

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
1.266
27
Arkadaşlar Ben 35.haftamda Bebeğimi Kaybettim Bebeğimi Sezeranla Aldilar şu An Tam 20 Gün Oldu Allah'in Izni Ile Onun Büyüklüğü Sayesinde Bu Olayi Kabullendim şu An Ilersi Için Kendime Iyi Bakmam Gerektiğini Düşünüyorum Acaba 2. Hamilelik Için En Az Ne Kadar Beklemem Lazim Bunu Bilen Varmi Kimisi En Az 6 Ay Diyor Kimiside En Az 1 Yil Diyor Doktorum En Az 6 Ay Dedi Ama Genede Duyduklarim Kafami Kariştiritor Bana Yardimci Olursaniz Sevinirim.

canım ya çok üzücü bir olay yaşamışsın..çok çok geçmiş olsun.. Rabbim sabırlar versin..bence acele etme.. biraz vücudun kendini toparlasın.. hem ruhen hem bedenen toparlan bence.. en az 3 ay dinlen derim. dr lar da zaten böyle bir şeyden sonra hemen gebelik öenermiyorlar.. çok geçmiş olsun canım.

canim basin sagolsun benim bildigim kadariyla ameliyat oldunmu 1 yil hamile kalmaman gerekiyo ama sen yinede önce doktora danis kendini riske atma bir yildan önca hamile kalirsan ameliyat dikislerinin acila bilecegini söylüyo dr lar bede sezeryan oldugum icin biliyorum kendine iyi bak canini sikma demekki onun yeri cennetmis canim üzülme sakin

canım benim başın sağolsun öncelikle..
önemli olan senin buna kendini hazır hissedip hissetmemem..dr öenrisini dinleyip ona göre davranırsın..
çok erken de hamile kalmanı tavsiye etmem dikişler açısından canım..inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eder rabbim...

slm bende ilk bebeğimi doğumdan 2 gün sonra kaybettim.bende sezeryanla doğum yaptım.doktorum bana 8 ay çok iyi beslenirsen kilo vermeye çalışma kendini toparlamam için kırmızı et,tavuk ,balık gb.şeyler çok yememi söylemişti.ve ben 8 ay bitti ve korunmayı bıraktım ve 3. ayında hamile kaldım şimdi 1 aylık hamileyim.korunmayı bıraktıktan sonra en az iki ay olmaması normal dedi.ve asla stres yapma.kafana çok takma inş. seninde bebişin olur.

canım başın sağolsun hiç üzme kendini yine dua et ki gebe kalabiliyorsun bende o bile olmuyor bende 3 ay bekle derim çevremdekiler düşük veya kürtajdan sonra 3 ay beklemenin iyi olduğunu söylerler allah hayırlısını ve yaradılışı tam olanını nasip etsin hepimize inş.

çok geçmiş olsun canım ne söylesem seni teselli etmez biliyorum bnde sezeryanla dogum yaptın kızım 12 aylık ve gene hamile kalmışım doktorum kızdı. bir kadının ister normal dogum ister sezeryan olsun 2 yıl beklemesi lazımmış vücudun toparlanması için sakın 3 ay falan yeter deme çok kısa bir dönem en az bir yıl bekle derim.sen saglıklı olursan dünyaya getirecegin bebeklerde saglıklı olur unutma.

X