ikinci evlilikte mutlu olanlar varmı?

ikincibahar45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
203
137
Herkese selam,

Ayrılalı 9 ay oldu, her şey yoluna giriyor yavaş yavaş şükür.Çocuklarımla beraber (2 tane) yaşayıp gidiyoruz kimseye muhtaç olmadan.

Benim merak ettiğim bir konu var aynı şekilde çocuklu olup ikinci evliliğini yapan arkadaşlar, mutlu musunuz?
Yani hayat tek başına mı daha güzel yoksa illaki evlenmek mi gerekiyor?
Bazen kendimi çok yalnız hissediyorum biri olsun başımı omzuna yaslayabileceğim, gözlerine baktığımda iyiki benim diyebileceğim bir eşim olsun istiyorum.
Bazen de diyorum ki ŞAKAMISIN KIZIM SEN BU HAYALLERDEN NE ZAMAN VAZGEÇECEKSİN

Sadece internetten biriyle yazışmıştım o da kısacık sürdü bitti zaten kimse yok, olmadı hayatımda.
Biriyle karşılıklı oturup konuşmaya bile cesaretim yok korkuyorum tekrar kırılmaktan

Yazımı toparlamaya çalışıyorum ama kafam karışık

Gerçekten ikinci evlilikte hayallerine kavuşanlar var mı?

Teşekkür ederim hepinize...

Benim çocukluk arkadaşlarımdan var örnekler ve şunu diyebilirim; iyi ki rabbim onları şimdiki eşleri ile karşılaştırmış

eger netde falan tanısmazsanız
acı tecrubelerınızden yararlanırsanız
dogru adamı bulursanız mutlu olursunuz tabıkı

Ben katılıyorum net tehlikeli ve sakıncalı.

Şimdi bayan , siz flörtten çok ızun süredir uzak kaldoğınız için bilmiyorsunuz ammaaaa internet erkekleri sapık, manyak, yalancı, çıkarcı olabiliyor.

Biraz ısınma turu yapın flört edin göz süzün :) Gerisi nasip kısmet.

Sütten ağzınız yapmış yoğurdu üfleyerek yiyin artık

nette filan yazışmayın neme lazım kötü şeyler yaşanabilir

geçen nette tanışıp evlenme teklifi alan bir genç kız gördüm meğer dolandırılmış

hemde adam astsubay kılığına girip diz çöküp herkesin içinde evlenme teklif etmiş düşünün yani

neler oluyor

Ya pardon ama değişmez ısen asla mutlu olmazsın,ne demek gözkerıne bakayım iyisi benım dıyeyım?????yapma mutluluk Erkeğe endeksli olmadın,yıkım,hayır Ölür yıne yıkım,bıter yıne yıkım,soruna cevap,çocukları büyüdük ten sonra evlenen ıkı tanıdığım çok mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…