ikinci evlilik

sanki yarım kalmış gibi..
mutsuzsan boşan arkadaşım.

ne dediniz siz çocuğunuz anneannesine anne mi diyor
siz nasıl bir annesiniz
neden verdiniz çocuğunuzu açıklayın lütfen
çünkü çalışmak zorundayım esım bıseye katkısı yok maddı olarak kafasına eserse bnde oğlum ıcın ayakta durup para bırıktırmeye çalışıyorum senye alcam ınsallah yanıma kreş yasıda geliyor

cnm çalışmak zorunda ol ne olucakki ben ne zor günler atlattım yiyecek yok ekmek yok elektrik kesilir su kesilir yakacak yok vs . bu durumda bile çocuğumdan vazgeçmedim. çalıştım yeri geldi bir hafta anne annede kaldı göremedim. ağladım bir akşam görmek için 2 saat yol gittim

ama annesi bendim bana anne dedi

ikinci evlilik son evlilik olacak diye bir kaide yok. Sonuçta aldatılmışsın. Eşinin işi gücü de yok. Napıcan bu adamla? Git ailenin evinde kal. Çalışırsın, oğluna da yakın olursun işte. Eşinin de düzeleceğini zannetmiyorum. Evli bir kadınla birlikte olan adama hiç bir şartta güvenilmez.

işte herkes bunu yapıyor herkes benım annelıgımı sorguluyor basta onun aılesı bacıları bende ıstemem ayrı kalmak ama burda kayınvaldem var bakmaz oğluma kımı kıme emanet etcem bazen getırıyoz buraya çocuk ıkı günde erıyıp bıtıyor mama bıle vermıyolar altı pişikten gerı huzursuz bı sekılde tekrar anneme götürüyorum bı konuşmaya başlasın derdını anlatsın oğlum eylül gıbı alcam ınsallah

hayır hayır asla ben kimsenin anneliğini sorgulamam. çocuğuna annen baksaydı ama sık sık gidip kendini gösterip annenlerde kalıp sen olsaydın onun annesi

ben öyle yaptım 1 yıla yakın annemde kaldı gecede ama ben sürekli gittim. akşamları alma imkanım yoktu maalesef o günler ne acıydı. birde başkaşına anne deseydi intihar ederdim heralde

canım balım sürekli aynı içerikli konu açma lütfen hızını alamadın ama bi sakin ol ki daha doğru cevaplar al.

çocuğunu mecburiyetlerden annene bırakmışsın doğru mu elbette değil ancak yine de kimsenin anneliğini sorgulama hakkı yok.evliliğine gelirsek adam seni aldatmış,ilgisiz,sevmiyor gibi ama sen hala tüm yükü diğer kadına atıyor gibisin.bunu yapma ve eşinin de hataları olduğunu kabul et böylelikle durumu daha çabuk kabullenirsin.anladığım kadarıyla boşanmak gibi bir niyetin yok,eğer öyleyse olayları fazla kurcalama derim.önerilecek fazla bir şey yok.

annemler bana ıkı saatlık mesafede otobüsle aksamları 7 de çıkıyorum bazen gıdıyorum hafta ıcıde ama genellıkle hafta sonu pazar oğlum bılıyor annesı olduğumu annem bazen soruyor annen kım dıye oda benı işaret edıyor tatlı oğlum

sen niye boşanıp annenin yanına gitmiyorsun? onu bir desene önce

ee şöyle desene bacım sen anneannesini anne diyor dedin bende sizi annesi bilmiyor zannettim
çok tatlıdır eminim benimkide öyleydi kaç yaşında

mesela bu tekrar bı araya gelışımız uc ayı gectı cıddı cıddı ayrılacaktık esım dıyokı gecmısı unut derya tamam bende bı hata yaptım dıyor ama ben bu şüpheden kurtulamıyorum bazen hıc umrumda olmuyor ama bazende benı ıcten ıce kemırıyor bu suphe dualr edıyorum bana tekrar bağlansın dıye yuvamız mutlu huzurlu olsun dıye butun yuku kadına atıyor gıbı demıssın ama benım kocamdada var bunun farkındayım esım yapsı geregı soğuk bıraz ama bana daha sıcak daha ılgılı olsun ıstıyorum bı de oğlumdan ayrı kalışım daolayısıya ılgıye ac bı ınsanım umarım kendımı doğru ıfade edebılıyorumdur kafam karışık nasıl bı yol ızlesem dıye

eşin pişmanmış bilemiyorum ki ben aldatma konularında çok olumlu yorum yapamıyorum.bir kez yapan ikinciyi de yapar mantığında olan bir insanım.tek diyeceğim şey çocuğun kreş yaşına geliyormuş onu yanına al.

sen niye boşanıp annenin yanına gitmiyorsun? onu bir desene önce
bı kez ayrıldım baba evıne dondum o nasıl bı hıs sana anlatamam onu sadece yasayan bılır babanın ananın evıde olsa bı bardak cay ıcsen bıle bı lokma ekmek bıle sana agır geliyor sıgamıyosun ben düzeltmeye çalışıyorum eger olmazsada allahıma sukur ayaklarım ustunde durabılıyorum

Canım psikolojik olark gerçekten kötü durumdasın .. Bu adam ve ailesi seni mutsuz ediyor .. İsterse 10. Evliliğin olsun eğer doğru kişi değilse ayrılıcaksın .. Ailen destek mi sana , srnin yerinde olsam ayrılır ailemin yanına gider evladım için gene çalışmaya devam eder onunla sarılır uyurdum..ailemi istemiyorsan yakınında ev kirala sabah bırak bebeği akşam al iş dönüşü ama bu rezil adamı çekme güzel kardeşim

aılem destekler destek olmaslar o kadar suredır bakarlarmı oğluma prensler gıbı maşallah ılk torun olduğu ıcın el ustunde tutuyolar oğlumu teyzelerı oyle dayısı oyle hepsı çok sevıyor bu zaten son sansımız ya duzelır adam olur yada bıter ama ben oğlum için hemd esevdıgım ıcın bu son sansı verdım umarım hersey yoluna gırer dılegım o

elbette zordur ama aldatan kocaya her an şüpheyle yaklaşmaktan onunla birlikte olurken acaba başka bir kadınla da birlikte oluyor mudur diye düşünmekten de mi daha zor, sanmıyorum.
kocan bir hata yapıp da pişman olmuş bir adam değil. ipsiz sapsız, işe yaramaz bir adam. bu evlilik ayakta falan değil, sadece sen öyle olduğunu düşünmek istiyorsun. adam bulmuş kendine bedavadan bakan kadını elbette unut geçmişi der, herkes enayi değil arkadaşım, sen o herifi besleyeceğim diye evladından ayrısın.

kendi ayakların üstünde duran para kazanan bi insansın evinde huzur yok belli bence düzeltmeye çalışman boşa kürek çekmendir düzelmez hiç bişey ailenin yanına gitmek istemiyosan 1+1 ev kirala bebek kreşi var ztn heryerde

İnşallah canım ama lütfen akıl sağlığını koru.. Baktın ki zarar görüyorsun hiç bir şey senden değerli değil sakın elalem ne der falan kafana takma bas git yeni bir hayat kur kendine hem işin gücün var hem ailen arkanda ..

3..evliliği iyi düşün bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…