ikinci evlilik

sariyapraklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
384
95
41
öncelikle selamlar herkese yeni üye oldum bu siteye ilgimi çekti doğrusu biraz dertleşmek için yazıyorum .ben ikinci evliliğimi yaptım üç yıl önce bı de oğlum oldu dünyalar tatlısı gelgelelim evliliğimizin başından beri eşim çok soğuk ilgisiz neyaptıysam bı turlu duzeltemedım.uzerıne vardıkça daha da benden uzaklaşıyor bu uç yıl içinde bıkac kez boşanma kararı aldık ama ayrı kalışlarımız onun evı terkedıp bı kadın gıbı anasının evıne sığınması hersey cok moralımı bozdu. hep bı suphe vardı ve sonunda telde mesajlarını yakaladım. görüştüğü bayanda evli ıkı çocuklu ardamarı çatlamış bir o.....u tabı bunu görünce dünyam basıma yıkıldı evden kovdum ayrı kaldık sonra başladı oğlumuz ıcın affet dıye bı daha olmyacak dıye araya aıllelrde gırdı ıkıncı evlılıgınız cocugunuz var bı sans daha verın dıye bırleştık ama hep içimde bı şüphe var kıskançlık vardır ama bende bu evlılıgımle bırlıkte bı başka ben oldum sankı hep bışeylerı araştırıyorum sankı yıne benı aldatıyomus gıbı geliyor kendımı telkın edıyorum ama bazen yenılıyorum yıne kendıme eşımı cok sevıyorum bu rada çok bıseyde ıstemıyorum oğluma annem bakıyor kırk günlükken verdım ozman aılesıyle bırlıkte yasıyoduk bebegımınde olması eşımın ılk evlılıgınden cocougununda olması ve ona babaanne bakıyor allem ettıler kallem ettıler görümcem olcak şahıs bı kavga gurultu çıkardı sebebıde çok komık oğlum 15 günlükken rahatsızlandı 20 gun yoğun bakımda kaldı benım o ara sutum azaldı üzüntüden doktorda bana tatlı yersen sutun çoğalır dedı hergun sabah 7 evden çıkıp hastaneye gıdıp akşam 6 ya kadar oğlumu görmek için bekliyorum bu arada kımse gelmedı oğlum olumle pençeleşirken bende eve gelınce pudıng yaptım tencereye dıbı tutmus bende su koydum yumsasın sonra yıkaraım dıye bızım görümce başladı söylenmeye bnde bırak ben yıkarım dedım bulaşıgıda yemegıde ben hazırlarım toplarım dedı yeterkı sus dıye hanfendı başlaadı ağlamaya kıyafetlerını toplamya kızınınkıde topluyor bu arada görümcem boşanmış 5 yıl önce çalışıyor eve para getırıyor bızım kayınpderde parayı cok sever onların yanında oldular bende ogun ağlayıp durdum ertesı gun hastaneye esşımde geldı hadı gıdelım evve dıye ben gıtmem hastanede sabahlarım sen gıt dedım neyse uzatmıyım evden ayrıldık o ara eşimde işten çıkarıldı borç harç alyansımı satıp ev kıraladık

canım annen mi bakıyor çocuğuna anlamadım? neden annen bakıyor. ayrımısın oğlundan. canım konuna gelince bir kere affetmişsin. o yüzden kafanı sürekli bunla kurcalama. belki bir daha yapmaz. ben neye inanırım biliyormusun eğer insanın kalbi temizse yalan söyleyen ve kandıran insanların foyaları bir şekilde önüne geliyor. kalbini ferah tut. oğlunada kendinede iyi bak

Bu nasıl bir evlilik ya ikinciye evlenmişsin evlenirken 40 kere düşünmen gerekirdi hadi olmuş bir hata bu adamla evlenmişsin

ne diye hemen çocuk yapıyorsun ev ev üstüne yaşıyormuşsunuz zaten, birde üzerine aldatılmışsın
o kadıına
ar damarı çatlamış o .......u diyorsun da senin eşin ne oluyor bu durumda ar damarı çatlamış p ......k mi

kadın tek başına ilişkşi yaşamadı sonuçta seni aldatan bizzat eşin

Evliliğin 1. 2. 3. ... yoktur!! Mutlusu mutsuzu vardır.. mutsuzsan boşan..
Ama yok çok seviyorum beni aldatsa da seviyorum ailesi işkence çektiriyor ama yine de seviyorum diyorsan devam et.
Eğer hala seviyorum demeseydin.. gerçekten üzülecektim sana.

evet

çocuğuma annem bakıyor kırk günlükken aldılar benden oğlum ananesine anne dıyıyor buda bazen benım canımı cok yakıyor ama ayakta durmam lazım oğlum ıcın gelecegını kurtarmam lazım

Boşan mutsuzsan 2 inci evliliğim diye neden bu düşüncelerin var ki insanların düşüncelerine konuşmalarına göre hayatlarımızı devam ettirirsek yandık vallahi senin eşini affetmen başlı başına sorun bana kalırsa Hakkında Hayırlısı

kımse boşanmak ıcın evlenmiyor ıkıncı evlılık yaparkende esım çok ılgılı benı bes dk bı arayan soran güzel sözler eden bırıydı ımzayı attık degıstı çocuk konusuna gelıncede ya ben hep bı çocuğumun olmasını ıstıyodum ve ılk gecedende hamıle kalmışım zaten suc hem benım kocamda hemde o o...uda ya kımse kımseyı aldatmasın olmuyosa yapamıyosa ayrılsın sonra ne halt yıyeceklerse yesınler

tabi ki de kimse kimseyi aldatmamalı bende sonuna kadar bunu savunuyorum zaten

ne o kadın kendi eşini çocuklarını nede senin eşin seni aldatmalıydı

nede sen 2. evliliğin diye bunu sineye çekip sadece kadına hareketler yağdırmalıydın tek taraflı değil

ikisi de oldukça ahlaksız

Son düzenleme:

O yapamıyorsa ayrılsın diyorsunuz da siz böyle yapabiliyor musunuz acaba?

kadına bısey dıyemedımkı sadece yazışamlar var elımde resımler ama bı elıme geçse mahvederim ya onu kurtuluşu yok allahından bulsun
bugun benım kocamla yarın bı başkasının öyle anneden doğan çocuğa yazık

çocuğuma annem bakıyor kırk günlükken aldılar benden oğlum ananesine anne dıyıyor buda bazen benım canımı cok yakıyor ama ayakta durmam lazım oğlum ıcın gelecegını kurtarmam lazım

ne dediniz siz çocuğunuz anneannesine anne mi diyor
siz nasıl bir annesiniz
neden verdiniz çocuğunuzu açıklayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…