ikinci evlilik

daha yeni ayrıldım temmuz ayında eşimi çok sevmiştim evlendikten sonra aşırı sinirli agresif tehditgar ve sürekli benden ayrılmak isteyen bi adama dönüştü ve 1 yıl benim alttan almalarımla sürdü evliliğim . ve hayla aklıma geliyor atlatamadım bazen bu yük altında eziliyorum . sizler nasıl aştınız ?

İşte çocuk başkasının olunca böyle birde sorgularlar

Sorgulamak değilki bu, bizimde gece ıslatmalarımız olmuştur, annemiz bağırmış korkutmuştur tamamda en azından üst baş değiştirilir , çocuk o pislikte ıslaklıkta geriye yatırılmaz..

Ayni esimle 2.kez evlendim ve suan su dakika ayrilmak istiyorum ilk ayrildigimda bir kizim vardi simdi iki oldu tahammulum kalmadi ama imkanlarda kisitli bilemiyorum ne yapcam
Sorunumuz su : hafta sonu bir gunu olsun evde gecir diyorum yoruluyorum arti evin rutin isleri var bebek kucuk hafta ici yapamiyorun
O ise : sen ne zaman disari ciksam sorun yapiyosun ben ilgilencegim zaman ilgileniyorum sen komut veremezsin diye bide suclu oluyorum tahammilum kalmadi ama mustehak ne bk oldugunu bile bile 1 ay ayri kalip baristigim icin mustehak bana

yapmayın bir şey rutin ev işiymiş vs sadece yemeğinizi pişirin yiyin kendiniz.
hafta sonu da gidecek kalacak bir yeriniz varsa alın cantanızı çıkın cocuklarla ablanızla avm falan gidin kendi aramadan da aramayın neredesın evde mısın vs diye

hatta sabah hazırlanıp ondan önce çıkın ''görüşürüüüüzz'' diye de mutlu mutlu sırıtın kapıyı çekip çıkın.
bazı adamlar laftan anlamaz. aynısını kendısıne yapacaksın kı anlasın nasıl bir hismiş

Kendinizi suçlamayın, o zaman daha fazla bunalırsınız.
Hayatta en zor şeylerden biride insanın kendisine devamlı kızması, suçlaması....
Yanlış yapmışsınız ama artık geçmişe dönemezsiniz. Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz? ona bakın

çocuga yeri geldi mi kızacaksın bağıracaksın öyle pohpohlayarak hangi çocuk büyümüş. hangimizden annemizden terlik yemedik :)

eşin kendine eş ve çocuklarına anne değil. bedava dadı olarak çalıştıracağı , yatak arkadaşı olarak kullanacağı ve maaşıyla eve de destek olabilecek bir bakıcı almış eve. seni onların annesi olarak görseydi başında dikilip her hareketinin hesabını sormazdı. bunu insan ancak PARA İLE TUTTUGU bakıcılara yapar. el olarak görüyor hala seni.

sen de ev işini vs ni yap kendini üzmeden hayatına devam et çocuklarla daçok ilgilenme madem kendisi hem analık hem babalık yapsın sana bekçilik yapacağına. onları dünyaya getirirken sana sormadı

Aslında baştan yanlış 3 çocuk ve hiç çocuğu olmayan birinin evlenmesi. Hani 1 değil 3 tane aynı evde
Yeri geliyor bazen 1 tane kendi çocuğumuza tahammül edemediğimiz anlar oluyor.

Of canım ya çok kötü. 3 çocuğun sorumluluğunu almak da kolay bir şey değil.

Eşin de çok anlayışsızmış ama psikolojisi bozuk sanırım. Çocuklarının annesi vefat edince üvey anne gibi görmüş seni. O yüzden her yaptığını yanlış anlamış.

Gerçekten Allah rızası için yapıyorsan Allah eşinin aklına başına getirsin en kısa zamanda.

Kvalidenden falan yardım alsana. Yani eşinle konuşsun, yanlış yaptığını, senin çocukları sevdiğini vs.

off ya, çekilir hal değil. Çocuğunuzun size ihtiyacı var, sağlıklı ruha sahip bir anneye . Çocuk olmasa bile kimse size böyle psikolojik şiddet uygulayamaz. Dünya'ya bir kez geliyoruz, bu şekilde itile kakıla yaşamak , yaşam değil.
Valla çekin gidin dicem de diğer küçük çocuklara da üzülüyorum. Boşanmasanız bile en azında uzun bir süre, 1 ay falan ailenenizin yanına dönün. Kıymetinizi anlasınlar azıcık. Bir oturup düşünsün adam müsvettesi, 2 boşanma geçirmiş, 3 çocuklu adama kim kolay kolay eş olarak gelir diye.

Vallahi çok çok zor bir durumdasınız. Ben tahammül edemezdim... Allah yuvanızda huzurlu bir yaşam sürmenizi nasip etsin inşallah..

Peki bir de sunu denediniz mi? Madem anneliginizden memnu degil, siz de annelik yapmayin o zaman. Kendi evlatlarina kendi annelik yapsin ya da bi bakici tutsun. Siz resmen dadi ve hizmetci olmussunuz. Ezdirmeyin kendinizi yoksa giderek durum daha kotu olur.

ister ikinci evliliğiniz olsun ister on ikinci. size değer vermeyen, aksine hayvanlık eden bir adamı da çocuklarını da çekmek zorunda değilsiniz. sizin bundan sonra sağlıkla büyütmeniz gereken bir bebeğiniz var. çok şükür işi gücü olan bir insansınız. elalem ne der, burası küçük bir yer vs gibi sebeplerle ertelemeyin boşanma işini. elalem kendi işine baksın, evin kapısı kapanınca içinde yaşananları sadece yaşayanlar çekenler bilir. kimseye söz düşmez, siz kendiniz ve bebeğiniz için en iyisini düşünmek zorundasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…