- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
-
- Konu Sahibi kardelen07
allah yardımcın olsun 2. ewlılık zaten zor 3 çocuk bıde kendı cocugun keşke bu adamla ewlwnmeseydınde rahatın bozulmasaydı kac yıllk evlısınarkadaşın birisi allem edip kallem edip çocuk yapmışsın demiş. ama ben kimseyi oyuna getirmedim. benim çocuk istediğim baştan belliydi. ben dinine imanına bağlı evine bağlı bi adam zannettiğim için evlendim. yorumlarınızın hepsi benim kimselere ifade edemediğim gerçekler .
büyük kız da sabah kendi yatak çarşaflarını değiştirdi eşimde diyo ki makina nasıl çalışacak söylede ben çalıştırayım diyo. adam kızının çarşaflarını yıkayacak yorum sizin. sabah bebeğim erken uyandı bende onun için geri dokuz gibi tekrar uyuttum bende yattım biraz kızına kahvaltı hazırladı yatağını topladı. kayınvalidemler umreden gelecek bugün gece . çocukları topladı gitti ben gece gelmem onları karşılarım dedi .. görümce dünden gitmiş yemekleri hazırlamış evi temizlemiş. bende haber verseydi keşke benimde belki bi yardımım dokunurdu dedim. o arayacağına sen arasaydın yapılacak bişey varmı diye dedi ve gitti . bebeğim çok hasta öksürüyo gece uyumuyo ve diş çıkarma problemi var. ben aramayı düşünemedim onlar arasa ne olurdu. bu hayatta kime yaranacağım nasıl mutlu ölüncemi . ya düşünürken bi hastalık sahibi olursam bebeğim yavrum kanatsız meleğimin hali ne olur..
allah sana yol gostersın yardım etsın o ettıgı laflar demekkı senınle ewlenene kadarmışhata yaptım biliyorum kafamı duvarlara vurmak istiyorum . adam çocuklara yemek yedirmek hastası. çıldırıyo çocuklar yemek yemeyince hepsinin ağzına kaşık kaşık yemeklerini veriyo en son kendisi yiyor.onlarda sofrada hepsi ağğzı açık şekilde bekliyo yemek versin diye. benim bebeğimden için o sizden fazla yiyo siz niye yemiyosunuz diye avazı çıktığı kada bağırıyo. bırakmasına bırakacağım allahım yol göstersin bana
Allah yardımcınız olsun.hata yaptım biliyorum kafamı duvarlara vurmak istiyorum . adam çocuklara yemek yedirmek hastası. çıldırıyo çocuklar yemek yemeyince hepsinin ağzına kaşık kaşık yemeklerini veriyo en son kendisi yiyor.onlarda sofrada hepsi ağğzı açık şekilde bekliyo yemek versin diye. benim bebeğimden için o sizden fazla yiyo siz niye yemiyosunuz diye avazı çıktığı kada bağırıyo. bırakmasına bırakacağım allahım yol göstersin bana
Adamın ibadeti gösteriş icnmis resmen evine huzur vermiyorkinamazında niyazında dışarıda çok iyi görünmeye çalışan ama çocukları için bi ruh hastasına dönüşümüş bi insanla evliyim. babam kime sorduysam dört dörtlük bi adam dediydi buna diyo.
ama korkma herkes böyle çıkacak diye bişey yok sadece ben KADERSİZİM
Ya allah askina eşinin ailes neden onun hakkında bişe bilmek duymak istemiyo çok saçma ya gidip istemeselerde anlaticaksin anlatmalisin babası evlatliktan red edermiş. Demekki bu adam daha öncede boyleymis. Kv kbabanida al karsina böyleyken boyle de. Sen bu dünyaya bi daha gelmiceksin hee. Yapma böyle yaa. Valla Çok üzüldüm gerçekten bi yolu olmalı ve tez zamanda olmalı.stresten SÜTÜM KESİLDİ 6 ay emzirebildim yavrumu
Çocuklunun ikş çocuğu var.kızı 10 yaşında kendinde.oğlu 14yaşında annesinde..kızı annesinde kalmış çoğunlukla.seneye ywnıma alacam diyor..kızı gördüm .Bilmiş ama şirin beni sevecek gibi..Adam 38 yaşında ama hoş.işyerinde herkes seviyor.Merhametli bir tarafı var.çocuklarına otoriter olduğu belli sözlerinden..Oğlanın bir zararı yok diyor.Kendi evi var.Hiçbir talibimin kendi evi olmamıştı.EVLENMEYE de istekli belli.8yıl olmuş.çocuklunun kaç çocuğu var? evlenirsen sizinle mi kalacaklar?