ikinci evlilik

stresten SÜTÜM KESİLDİ 6 ay emzirebildim yavrumu
Bu iskenceyi cekmekte niye bu kadar islarlisiniz. Bu evlilik simdi bitmese yarin bitecek. Hayat arkadasi olmaz bu adamdan. Bir an önce kendinizi kurtarip hayatiniza bakin. Siz insan degil misiniz. Üzüldüm yasadiklariniza. Bu adamin ne oldugu belliymis niye cocuk yaptiniz kardesim yazik degil mi ikinizede.

Allah yardimcin olsun kocana da Hidayet nasip etsin inşallah sen onu bosamadan kıymetini anlar umarım. Şu nankörlük olayı insanı çok yaraliyor

senındemı ıkıncı evlılık?

çocuklara anne gibi davranıyor olmanız zaten en büyük çocuğum küçük çocuğum vs demenizden belli ama adam hak etmiyor bile sanki bunları, Allah yardımcınız olsun

Kaç kurtar bebeğini

Sen kendinden geçmişsin ailen çevre vs diye düşünüyorsun

Ama o bebek de evde hatalı yetişir

Eşinin de acil doktora ya da pedagoga gitmesi lazım

Ya gerçekten 3 çocukla kalınca hasta olmuş acısını senden çıkarıyor ya da çocuklar annesizler diye gereksiz korumacı olarak onların da hayatını mahvediyor 3 yaşındaki çocuğa yedirmeyin kendi yesin diyor uzmanlar 15 ve 9 yaşındakine yedirilir mi

Bir de dikkatimi çekti ortancanın altına kaçırmasını olağan anlatmışsınız demek ki sık tekrarlanıyor bu varsayım ile tüm aile destek almanızı öneririm

Eşinizin ciddi ruhsal problemleri var. Zamanı gelince boşanacağım diyerek şuanki durumunuzda içinizi bir nebze rahatlatmak istiyorsunuz. Çocuğunuza bu hayatı yaşatmamak sizin elinizde.

eğer o 3 çocuğa anlattığın gibi analık yaptıysan bağrına bastıysan helal olsun sana... Allah gördü yaptıklarını... sen de bunun karşılığını kendi öz evladında gör hayırlı bi evlat olsun sana... 3 çocuğun üstüne gelin gitmek gerçekten zor... iyi cesaretliymişsin... tabi adam ne diller dökmüştür ne vaadler... valla canım ne tavsişye vereceğimi bilemedim... ekonomik bağımsızlığın var... mutsuzsan yapamıyorsan ayrılabilirsin...

üvey anne sıfatını çok benimsemiş anlaşılan.. çocuklarını koruması çokgüzel ama anlayıp dinlemeden böyle davranması doğru değil.
ama yinede korumacı baba tarafını takdir ettim, bende üvey annelerin elinde büyüdüm benim babam böyle değildi. bizim üvey annemiz bize zulüm etsede o inanmazdı söylenenlere..
ne bilim bi yandan adama hak verdim bi yandan çocukların şımarıklığına kızdım, biyandada kendinizi eşinize ifade edememenize üzüldüm.
ALLAH yardımcınız olsun

ahh canım keşke çocuk yapmasaymışsın bu adamdan.
rabbim yardımcın olsun.

Allah ım bir çıkış göstersin sana inşallah..çünkü keşkelerin çok var..sen en başta 3 çocuklu biriyle evlenerek büyük bir hata yapmışsın..sonrasıda malesef kötü..çocukların aklı erdiği için seni resmen kullanıyorlar..senin tabiki bağırmaya hakkın var..çünkü sen artık onların anneleri olmuşsun..ama bunu eşin kabul etmiyor ve çocuklarıda bunun farkında..ikinci evlilik yapıp çok mutlu olanlarda var..sizinki talihsizlik..ailenize danışın bence onlarında fikirlerini alın..sonra ne yapacağınıza karar verin..

Adama bak ya sanki insanlar kendi çocuğuna bağırmıyor mu? İkinci eş olunca her şey suç demekki. Çekilmez hayat bu adamla.

Çalışıyormuşsun da, ailende arkandaymış neden bebeğinle bu sıkıntıyı daha fazla çekesin ki..

Kayınvaliden neden sana yalvarıyor çünkü sen onları bırakıp gidersen, o 3 çocuk onların eline kalacakta ondan...

Kayınpederine de bu sebepten duyurmak istemiyor..

Herkes kendi çıkarında seni kullanma peşinde..

Bence kendine ve bebeğine daha fazla haksızlık yapma boşan ailenin ewinde huzurla büyüt bebeğini...

Vallaha benimde gözüm korktu şimdi Allah'm yardımcın olsun vallahi.
Birde insanlar ikinci evliliklerinde daha şanslı oluyor derler

Al çocuğunu çek git
Bakalım ne yapacaklar
Biraz kıymet versinler emeklerine
Hangi kadın üç çocuklu adamı kolay kolay kabul eder.
Bu saçma sapan halleri çeker
Ya adam olup kıymet versin emeklerine saygı duysun yada baksınlar başlarının çaresine
Bazen düze çıkmak için gemileri yakmak gerekir
Biraz cesaret , geleceğin için...

Çok zor Allah yardım etsin diyecek söz bulamıyorum annesi söylese bişey demez de sen desen ne kadar iyilik yaparsan yap batar adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…