Gelinlik Modelleri İkinci evliliğime gelinlik seçimi yardım :(

ahter1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
121
4
118
MErhaba arkadaşlar, 2-3 ay içersinde ikinci evliliğimi yapıcağım. Nişanlımında ikinci evliliği olucak ikimizinde çocukları var, nikah çok yakınlarımız arasında olucak. Aslında ikimiz gidip kot pantolon tişört ile nikah kıymayı da düşündük , ama sonradan pişman olmaktan korktum ah şunu yapsaydım bunu da yapsaydım diye vaz geçtim. Nikahtan ne giymeliyim bana yardımcı olurmusunuz. Boyum uzun vicudum da düzgün , kilo sorunum yok elbise düşünüyorum da nasıl bir şey olmalı sıyırtcam, abartılı bişi olmaz ama yine de özel bir şey olsun istiyorum, yaşım 33 elinizde uygun resimler var ise paylaşırsanız sevinirim. Benim durumuda olan arkadaşlara da yol olur, çok tşkr ediyorum şimdiden ilginize

Allah mutlu etsin kuzum.
sade birşey istiyorsun anladığım kadarıyla
bunlar bnm hoşuma gitti
eklemek istedim.

Son düzenleme:
bence düz beyaz bir elbise minik bir tac,hoş ve küçük bir çiçek süper olur.

Benim bir yakınımda 2. evliliğini yapmıştı. Boydan uzun beyaz bir elbise giymişti. Üstünde dantellerle örülmüş bir bolerosu vardı, çok hoş duruyordu. Yukarıdaki resimlere andırıyordu. Öyle bir elbise tercih edebilirsin, beyaz renkli...
Bu arada mutluluklar dilerim canım

canım hakkında hayırlısıı inşallah.
benim arkdaşım gelinliği ve kınalığını internetten aldı çok güzel geldi, hemde çokk ucuza
bende gelenler iyi çıkınca aynı yerden abiye aldım; aslında gelinlik maggie sotteronon claire modeli.
kuyruksuz lila yaptırdım sahane bir abiye oldu ama beyazı çok şık ve sade bir gelinlik olur
google dan arat canım maggie sottero claire diye çıkıyor resmi

Allah tamamına erdirsin inşallah çok mesut olursunuz bendende bir model beğenirsin umarım ama ufak bir tavsiye kendini sıkma içinden gelen elbiseyi giy madem evleniyorsun ilk evliliğin gibi düşün üvey evlat muamelesi yapma evliliğine abartı demiyorum ama gelinlik havası olsun bence .bende 2.evliliğimi yaptım ama şık bir gelinlik giydim benimde 1 evladım var eşimin ilk evliliği ama olsun hayat aşkı vermiş sana aşkını güzellikler ile taçlandır bence

Son düzenleme:
kirikbeyaz kalem elbise üzerine bolero ceketi basinada tüllü sapka nikah icin de cok güzel olur kirmizi ruj nostaljik eline mini bir gelin buketi
güzel ve farkli olur

ben 2.evliliğimi yapsam ilkinden çok daha güzel bişi giyerdim ki aklımda en güzeli kalsın diye.ama karar senin. eğer henüz evlenmediysen bi kaç resim yolluyorum, fikir olur. bu sefer mutluluğunun daim olması dileğiyle.

Eklentiler

• $7.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 165
  • $6.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 166
  • $5.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 156
  • $4.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 161
Hafif kabarık bi gelinlik giyebilirsin eğer istiyorsan kim ne der diye düşünme güzelmişsinde ne giysen yakışır beyaz bi abiyede olabilir tabi neden olmasın

ay bak sakın pantolonla fln gitmeyin nikaha bu sizin özel gununuz bak bence bu tam size göre hem sade hem şık

Son düzenleme:
ikinci defa evlenmen gelinlik giymene engel değilki, git gez ne beğeniosan al giy allah aşkına daha gencsin
ama tabi sen bilirsin, ben nikahımda gelinlik giyemedim, düğünümde olmadı zaten
içimde kaldı biraz bak senin ikinci kez böyle bi şansın var

cemreeylul'e katılıyorum.2.evlilikle gelinlik giymemenin ne alakası var?evlenen bir bayanın sembolüdür gelinlik.hiç mi resim çektirmeyeceksiniz?seçtiğiniz adamla hayatınızın en özel gününü öyle alelade mi geçireceksiniz?aşkınızın hakkını verin ve ona layık da bir tören yapın bence.tören ile kastım illa düğün değil bu pek ala şık bir nikah da olabilir.şahsen ben öyle yaptım.deli gibi paraları savurup millete göbek attırıp daha sonra borca gireceğime,seven herkesi nikahıma çağırdım ve ardından da balayına çıktım.bu tercih meselesi tabii.ama bu şekilde düşünmeniz üzücü.istemez misiniz evinizin vitrinine şöyle hoş gelinlikli damatlıklı stüdyoda çekilmiş bir resim koymayı?

işte budur
süpermiş bu model
bu modeli çok beğendim. bir
de pınar altuğun gelinliğini hatırlarmısınız elbise gibi sabe ve şık. o tarz birşey de olabilir.
ama 2.evliliğiniz olması istediğiniz şeyi giymenize engel değil bence. gönlünüzden ne geçiyorsa onu giyin. kot falan giymeyin kesinlikle. sonuçta özel gününüz ve en güzel siz olmalısınız her zamankinden farklı olmalısınız. şimdiden mutluluklar.

sana katılıyorum:)

Arkadaşlar 02.temmuzda nikahım oldu, istediğim gibi bir gelinliği de arkadaşımın arkadaşından buldum çok da içime sindi, ve bana sandece kurutemizleme masrafına mal oldu, allah razı olsun kızdan hiç bir şey taleb etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…