• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evlıliğe dair

kucukkust

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
89
12
3
29
Boşanma sürecindeyim daha önce konu açtım eski eş kısısınden kesınlıkle artık bır umudum yok 29 yaşındayım çocuğum yok ıkıncıye ılerde evlenebılır mıyım ?suan düşünmüyorum ama herkes gıbı anne olmak istiyorum acaba gerçekten sevılırmıyım ıkıncıye evlenip mutlu olan var mı ve ne kadar süre sonra evlendınız ?

önce bi hayatınıza bakın bi boşanın çalışıyor musunuz bilmiyorum bi işe girin. Kafanızı rahatlatın bunları daha sonra düşünürsünüz bence. Yanlışı yanlışla kapatırsınız yoksa.
Öyle ama ben ıkıncı evlılık yapıp mutlu olanların hıkayesını merak ettim

Boşanma sürecindeyim daha önce konu açtım eski eş kısısınden kesınlıkle artık bır umudum yok 29 yaşındayım çocuğum yok ıkıncıye ılerde evlenebılır mıyım ?suan düşünmüyorum ama herkes gıbı anne olmak istiyorum acaba gerçekten sevılırmıyım ıkıncıye evlenip mutlu olan var mı ve ne kadar süre sonra evlendınız ?
Bu süreci kolaylıkla atlatırsınız umarım 🙏 ben 6 yıl önce boşandım resmi olarak sayarsak boşanma süreci çekişmeli olduğu için 2-3 yıl geçti. Resmi boşanma tarihini unuttum. Beynim o kadar format atmışki. Artık umrumda değil. Hayatıma birkaç kişi girdi şuan hâlâ bekarım. Sen iyi olmaya bak, sana iyi gelen şeyleri yapmayı dene. 2. Kez evlenip mutlu olan da var. İlk evliliğinden daha beter evlilik yaşayan da var. Önemli olan sizin kendinize değer vermeniz,sevmeniz ve hayatınızdaki insanı seçerken dikkatli olmanız ❤️

Evet, neden olmasın. Bu evliliğinde yeterli dersleri alıp kriterlerini ona göre belirler ince eler sık dokursun.

önceliğimiz kendiniz olursa, kendinize saygınız duymayı, sınır çizmeyi, kendinizi sevmeyi öğrenirseniz, evet mutlu bir evlilik yapabilirsiniz.
önceliğiniz şuan eski defterleri kapatıp, kendinize iyi gelen şeylere yoğunlaşmak olmalı.

Daha boşanmadan ikinci evliliğe odaklanıp bide bunun için konu açmanız çok enteresan geliyor. Mutluluk sadece evli olmak değildir bence boşanıp hayatınıza bakın derim. Yoksa ilk seçenek doğru yanlış olmaksızın sadece anne olacağım diye yanlış olabilir.

Tabi ki evlenirsin çoluk çocuğun da olur. Ama bu düşünceyle hızlı ve ani kararlar verme. Kendi başına mutlu olmaya bak. Hayatına giren kişi de senin aslında kendine yettiğini fark etsin. Belli başlı kırmızı Çizgilerin olduğunu bilsin. O çizgileri geçemeyeceğini anlasın. Ve boşanmış biriyim diye sakın çocuklu boşanmış biriyle evlenme.

Daha boşanmadan ikinci evliliğe odaklanıp bide bunun için konu açmanız çok enteresan geliyor. Mutluluk sadece evli olmak değildir bence boşanıp hayatınıza bakın derim. Yoksa ilk seçenek doğru yanlış olmaksızın sadece anne olacağım diye yanlış olabilir.
Amacım evlenmek değil zaten ben ıkıncıye evlenip mutlu olan var mı onu merak etti

Kendinize değer vermezseniz, isterseniz 10.evliliği yapın yine mutlu olamazsınız ve yanlış kişileri tercih edersiniz.
Ayrıca bunları düşünmek için çok erken.
Şuan ne yapıyorsunuz bir mesleğiniz var mı bilmiyorum. Ama öncelikle bir iş bulun, maddi birikim sağlayın. Kendinizi her anlamda güçlendirin. Biraz kafanızı dağıtın, kendinize vakit ayırın. İllaki karşınıza birileri çıkacaktır. Bunları o zaman düşünürsünüz.
Anne olmak için de önünüzde vakit var.
Siz merak ediyorum demişsiniz ama neyini merak ediyorsunuz. Sizde biliyorsunuz cevabını, ikinci evliliğini yapıp çok mutlu olan kişiler de var, aksine kötü olanlar da var. Birkaç örnek üzerinden düşünülecek şeyler değil bunlar.

Back
X