Boşanma sürecindeyim daha önce konu açtım eski eş kısısınden kesınlıkle artık bır umudum yok 29 yaşındayım çocuğum yok ıkıncıye ılerde evlenebılır mıyım ?suan düşünmüyorum ama herkes gıbı anne olmak istiyorum acaba gerçekten sevılırmıyım ıkıncıye evlenip mutlu olan var mı ve ne kadar süre sonra evlendınız ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İkinci evlıliğe dair
- Konu Sahibi kucukkust
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ocak 2024
- 590
- 1.762
- 28
Öyle ama ben ıkıncı evlılık yapıp mutlu olanların hıkayesını merak ettimönce bi hayatınıza bakın bi boşanın çalışıyor musunuz bilmiyorum bi işe girin. Kafanızı rahatlatın bunları daha sonra düşünürsünüz bence. Yanlışı yanlışla kapatırsınız yoksa.
- 16 Temmuz 2023
- 1.759
- 4.509
- 53
Bu süreci kolaylıkla atlatırsınız umarım ben 6 yıl önce boşandım resmi olarak sayarsak boşanma süreci çekişmeli olduğu için 2-3 yıl geçti. Resmi boşanma tarihini unuttum. Beynim o kadar format atmışki. Artık umrumda değil. Hayatıma birkaç kişi girdi şuan hâlâ bekarım. Sen iyi olmaya bak, sana iyi gelen şeyleri yapmayı dene. 2. Kez evlenip mutlu olan da var. İlk evliliğinden daha beter evlilik yaşayan da var. Önemli olan sizin kendinize değer vermeniz,sevmeniz ve hayatınızdaki insanı seçerken dikkatli olmanızBoşanma sürecindeyim daha önce konu açtım eski eş kısısınden kesınlıkle artık bır umudum yok 29 yaşındayım çocuğum yok ıkıncıye ılerde evlenebılır mıyım ?suan düşünmüyorum ama herkes gıbı anne olmak istiyorum acaba gerçekten sevılırmıyım ıkıncıye evlenip mutlu olan var mı ve ne kadar süre sonra evlendınız ?
- 6 Temmuz 2023
- 5.899
- 23.232
- 268
- 11 Mayıs 2022
- 2.403
- 1
- 2.901
- 63
- 11 Şubat 2023
- 9.719
- 1
- 21.241
- 268
Evet, neden olmasın. Bu evliliğinde yeterli dersleri alıp kriterlerini ona göre belirler ince eler sık dokursun.Boşanma sürecindeyim daha önce konu açtım eski eş kısısınden kesınlıkle artık bır umudum yok 29 yaşındayım çocuğum yok ıkıncıye ılerde evlenebılır mıyım ?suan düşünmüyorum ama herkes gıbı anne olmak istiyorum acaba gerçekten sevılırmıyım ıkıncıye evlenip mutlu olan var mı ve ne kadar süre sonra evlendınız ?
- 24 Nisan 2024
- 285
- 210
- 18
- 35
Daha boşanmadan ikinci evliliğe odaklanıp bide bunun için konu açmanız çok enteresan geliyor. Mutluluk sadece evli olmak değildir bence boşanıp hayatınıza bakın derim. Yoksa ilk seçenek doğru yanlış olmaksızın sadece anne olacağım diye yanlış olabilir.
Boşanma sürecindeyim daha önce konu açtım eski eş kısısınden kesınlıkle artık bır umudum yok 29 yaşındayım çocuğum yok ıkıncıye ılerde evlenebılır mıyım ?suan düşünmüyorum ama herkes gıbı anne olmak istiyorum acaba gerçekten sevılırmıyım ıkıncıye evlenip mutlu olan var mı ve ne kadar süre sonra evlendınız ?
- 28 Mart 2020
- 21.310
- 1
- 64.648
- 548
- 9 Ocak 2012
- 14.959
- 28.737
- 798
Tabi ki evlenirsin çoluk çocuğun da olur. Ama bu düşünceyle hızlı ve ani kararlar verme. Kendi başına mutlu olmaya bak. Hayatına giren kişi de senin aslında kendine yettiğini fark etsin. Belli başlı kırmızı Çizgilerin olduğunu bilsin. O çizgileri geçemeyeceğini anlasın. Ve boşanmış biriyim diye sakın çocuklu boşanmış biriyle evlenme.
Amacım evlenmek değil zaten ben ıkıncıye evlenip mutlu olan var mı onu merak ettiDaha boşanmadan ikinci evliliğe odaklanıp bide bunun için konu açmanız çok enteresan geliyor. Mutluluk sadece evli olmak değildir bence boşanıp hayatınıza bakın derim. Yoksa ilk seçenek doğru yanlış olmaksızın sadece anne olacağım diye yanlış olabilir.
Kendinize değer vermezseniz, isterseniz 10.evliliği yapın yine mutlu olamazsınız ve yanlış kişileri tercih edersiniz.
Ayrıca bunları düşünmek için çok erken.
Şuan ne yapıyorsunuz bir mesleğiniz var mı bilmiyorum. Ama öncelikle bir iş bulun, maddi birikim sağlayın. Kendinizi her anlamda güçlendirin. Biraz kafanızı dağıtın, kendinize vakit ayırın. İllaki karşınıza birileri çıkacaktır. Bunları o zaman düşünürsünüz.
Anne olmak için de önünüzde vakit var.
Siz merak ediyorum demişsiniz ama neyini merak ediyorsunuz. Sizde biliyorsunuz cevabını, ikinci evliliğini yapıp çok mutlu olan kişiler de var, aksine kötü olanlar da var. Birkaç örnek üzerinden düşünülecek şeyler değil bunlar.
Ayrıca bunları düşünmek için çok erken.
Şuan ne yapıyorsunuz bir mesleğiniz var mı bilmiyorum. Ama öncelikle bir iş bulun, maddi birikim sağlayın. Kendinizi her anlamda güçlendirin. Biraz kafanızı dağıtın, kendinize vakit ayırın. İllaki karşınıza birileri çıkacaktır. Bunları o zaman düşünürsünüz.
Anne olmak için de önünüzde vakit var.
Siz merak ediyorum demişsiniz ama neyini merak ediyorsunuz. Sizde biliyorsunuz cevabını, ikinci evliliğini yapıp çok mutlu olan kişiler de var, aksine kötü olanlar da var. Birkaç örnek üzerinden düşünülecek şeyler değil bunlar.