merhaba. yukledigim urunlere ilave olarak takim elbise kravatlar bermuda sort yazlik tshirtler var. su anda evde degilim ilgilenirseniz onlarida atarim. hepsi yeni ve marka. mudo sarar koton.Bir arkadaşım konunun kilitlenebileceğini belirtti. Neden olabileceğini bilmemekle birlikte,olursa üzülürüm.
O zaman kendilerinden çok rica ediyorum.
Sadece erkek kiyafetleri üzerine alınık ve satılık konu açsınlar.
İlk mesajımda da bahsettiğim gibi, kocam için temiz kullanılmış kiyafet ararken oldukça zorlandım.
Böyle bir konu diğer canlarında işine yarayacaktır.
Geçen gün mağazada sıfırı 110 liraya satılan az kullanılmış temiz sabri özel gömleği, Eşim bir sitede 18 liraya buldu.
Valla canım bende eşim için deri ceket. Mont tarzı arıyorum ancak dediğin gibi çok zor oluyor
Canim eşimin bedeni Leşinizin bedeni nedir.. elimde bir kaç parça deri ceket ve mont var..
Eki Görüntüle 1505888
Eki Görüntüle 1505889
üsstteki massimo dutti deridir s beden
alttaki damat tween deridir m beden için uygundur. başka montlar falanda var ..
Canim eşimin bedeni L
Fiyatları nedir
canım L beden ise olmazlar
Sarar gömlek düz beyaz veya mavi olsa idi kaçırmazdım.merhaba. yukledigim urunlere ilave olarak takim elbise kravatlar bermuda sort yazlik tshirtler var. su anda evde degilim ilgilenirseniz onlarida atarim. hepsi yeni ve marka. mudo sarar koton.Eki Görüntüle 1505847 Eki Görüntüle 1505850 Eki Görüntüle 1505858
Yaşayın kızlar
Ilk mesajdaki yazdığım ölçülerde:
Gömlek, kanvas yada kot Pantolon, kumaş pantalon satışlarıda bekliyorum.
tabi ki. pazar veya ptesi yuklerim. bermuda da var. kazaklar da cok ection. lacivert takim da var. o da mudo. hepsi yepyeniSarar gömlek düz beyaz veya mavi olsa idi kaçırmazdım.
Tişörtlerin Beden fiyat ve fotolarını müsait olduğun da yüklermisin cnm.
Bekliyorum Canım Tşk.tabi ki. pazar veya ptesi yuklerim. bermuda da var. kazaklar da cok ection. lacivert takim da var. o da mudo. hepsi yepyeni