cnm cevremde örgü yapan bir yakınım yok dışarıda ise yapanlar sıfırına çok para istiyorlar belki çok değil göz nuru sonucta ama benim bütçemi aşıyor o yüzden ikinci el sıfıra yakın tercih ediyorum sonuçta her anne çocuğunun kıyafetlerini temiz bakar benim için pamuklanmamış yıpranmamış olsun yeter yani
fiyatları nedir bu cicilerin
Canm örgülerin yanında ana kucağı alt açma seti fln de var düşünürsen hepsi bi kargo olur
Cnm senin fiyat araligin nedir :) ? Sen bana şöyle şöyle alabiliriz dersen Ben sifir ürünleri ablamla kaça satabilecegimizi sorucam ? Arayip .sonrada resimlerini alicam kendisinden.hic de bişiy olmazsa sen yine adresini ver ben minigime hediye yolluycam teyzesinden.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Acayiippppp tatlilar :) oyh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kırmızı süveter cok güzelmiş :)) ben ürünleri inceleyim sana söneyim başka ürünler var mı peki
ekledim cnmm bekliyorum
Canm mailin daha gelmedi boş mail fln atarsan adresini göreyim atıyım resimleri bekliyorum canm
cananbektes32@hot değil mi
arkadaşlar 6 aylık hamileyim doğacak çocuğuma 0 ile 12 ay aras ı ikinci el temiz sıfır gibi olan el örgüsü yelek patik hırka vs. ürünler bakıyorum ama forumlarda göremedim ya da yeni üye olduğum için acemiyim ürünleriniz varsa bana yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?