İkinci EL S4 TELEFONUMU SATIYORUM..

buseutkugun

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
43
0
11
29
Sevgili bayanlar ikinci el galaxy s4 marka telefonumun satışını yapmaktayım.

Telefonu Dubaiden getirttik 650 liraya. Suan telefonu foruma 425 liradan açıyorum isteyenlere fotoğrafları atılır .

Başlıca Özellikleri:

Isı takibi ile parmağınızı yakınlaştırdığınızda dokunmatik algılanır. Bu özellik sayesinde orjinal kadar hızlı kullanabilirsiniz.

13.07.18-Finger_Sensor.jpg
ZN59zA.png

MTK6572 2 çekirdekli 1.6 Ghz işlemciye sahiptir. Bu da orjinal kadar hızlı ve kullanışlı bir telefona sahip olacaksınız demektir.

image-1398481670-mediatek-chip.jpg

2GB RAM özelliği koyulmuştur (ama programalrda 512 mb gösterir buna aldanmayın) -ki bu özellikle beraber işlemci hızı tam anlamıyla tamamlanmıştır. Bütün oyunları ve uygulamaları sorunsuz şekilde açabilirsiniz demektir.

25414_Samsung-i9100-Galaxy-S-II-Siyah-Cep-Telefonu_001_1357647101.jpg

Yukarıda da fotoğrafını gördüğünüz gibi cihazımıza 4.2.2 versiyon android sürüm yüklenmiştir. Bu özellik sayesinde cihazınızı tamamen güncel bir şekilde kullanabileceksiniz.

Ekran kalitesi Amoled ekrandan, Süper Amoled ekrana çıkarılmıştır. Artık video ve fotoğraflarınızı HD kalitesinde izleyebileceksiniz.

Gnm5my.png

En Özel Anlarınızı Fotoğraflayın
Ön ve arkasında bulunan kamerayla sıradışı eğlenceli fotoğraflar çekebilirsiniz.

5,0 inç Dokunmatik Ekran
Multi-touch Hassas Dokunmatik Ekran

Hareket Algılayıcı Sensörler
Ekrana dokunmadan elinizi ekran üzerinde sallayarak telefonunuzu kontrol edin.

telefonun bütün özellikleri sorunsuz çalışıyor 1.sınıf replica nakit ihtiyacım olmasa inanın asla satmayacağım bir cihaz

arkadaşlar telefonu en son 200 e bırakırım . Dediğim gibi kırmızı kılıf 8 gb hafıza kartı ve iki adet batarya ve batarya şarj cihazıyla şarj oluyor hepsi 200 lira acil

Fotoğraflarını görmek isterim çalışır bir vaziyettemi değil mi ? Ne durumda olduğunu görmeden iyi bir iletişim kuramayız sanırım.

arkadaşlar telefon bu videodaki telefon sadece şarj soketi bozuldu iki tane bataryam ve batarya sarj cihazım var 180e veriyorum kyk odeyecegim acil geri dönün suan ben kullanıyorum sorunsuz

Back