kitaplarım temiz düzgün ve orjinaldir...yazar .lısa kleypas= ben böyleyim...
yazar :lisa klaypas= o yaz. lisa kleypas sewg,im sana ayit...benimle kal.....sabrina jeffries serisi: ömür botu sürecek =bir prense aşık oldum=bir çapkına vuruldum=bozulan yeminler yazar:juduth mcnaugght serisi:..düşler krallığı...içinde aşk saklı....aldığım her nefeste...sen gelmeden önce....seni beklerken...gece fısıltısı...cennet....mutluluk. kalbim sende kaldı..sana ihtiyacım var..kusursuz...sonsuza kadar..yazarı:sophıe jordan...düğün gecesi...yazar nicole jordon tutku mevsimi....arzunun kıyısında....yazar: julıe garwood:ödül....düğün...gelin...sır..yazar:rita hunter.:kalbimi çaldın:yazar: katie price: melek....yazarı :anna campbell:mahrem....yazarı:amelıa grey:baştan çıkaran aşk......yazarı: nora kidston:yabancı aşk......yazarı.: linda francıs lee :sensiz asla.....yazarı: julıa Quınn .: bana sevdiğini söyle....yazarı:susan elizabetth phılıps:aşk kapıyı çalınca....yazarı: loretta chase: aşkın kalesi:...yazarı:julıa london zalim cazibe.......yazarı..lauria mcbain::saklı düşler:....yazarı...vefa enver :bunu sen istedin: yazarı...fatih arsal:. nefretten sonra.....yazarı:vefa enver:aşk kumarı kitaplarımla ilgilenen arkadaşlar ltfn mesaj atın