Bebek İkinci El Ikinci el bebek odası takımı herşeyiyle birlikte 800 tl ...

kozmatik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
1.213
17
$100_1035.jpg $100_1036.jpg $100_1037.jpg $100_1038.jpg $100_1001.jpg $100_1002.jpg $100_1005.jpg $100_1006.jpg $100_0998.jpg $100_1003.jpg $100_1004.jpg $100_1005.jpg $100_1006.jpg $100_1034.jpg
BEBEK ODASI TAKIMI:
3 KAPILI DOLAP
4 ÇEKMECELİ ŞİFONYER
1 OYUNCAK KUTUSU
SONRADAN KARYOLA OLABİLEN BEŞİK
KARYOLA YAPILDIĞI TAKDİRDE BİR UFAK DOLAP VE İKİLİ KOMODİN DE ÇIKABİLİYOR...
CİBİNLİK,UYKU SETİ,MEKAN YATAĞI,KAPI SÜSÜ FİYATA DAHİLDİR...
RESİMLERDE GÖRÜLEN SARI BEŞİKTE İSTENDİĞİ TAKDİRDE VEREBİLİRİM..(YALNIZ BEN TÜM PARÇALARA AYIRDIM BEŞİĞİ MONTAJ YAPILACAK BİR KENERDA DURUYORi)
İSTANBUL SİLİVRİDEYİM KESİN ALICI OLANLAR GELİP ALABİLİR...
KARGO ALICIYA AİTTİR...
İKİNCİ ÇOCUĞUM 1 YAŞINA GELDİ VE DOLAPLI RANZA ALMAYA NİYETLENDİM, FAKAT ODADA YER BULAMIYORUM SIRF BU YÜZDEN SATMAK İSTİYORUM...ÜRÜNÜ MASKODA ÖZEL YAPTIRMIŞTIM VE İSTENİRSE SADE KULLANMALIK KULPLARIDA MEVCUT...

Karyolanın ön korkuluk asansör mekanizması duruyor fakat korkuluğu söktüm rahat kullanmak için korkuluğu yok...

çocuk odası güzelmiş ama il dışına çok kargo ücreti tutacağından düşünemiyorum

çocuk odanız güzelmiş ama il dışına kargo ücreti çok tutacağından düşünemiyorum

bende çok beğendim. yerim olsaydı düşünürdüm. çok cici ve tertemizler.

ya hakikaten çok güzelmiş ama işte kargo masrafı var ben sakaryadayım yakın ama ne kadar tutar acaba?

Eki Görüntüle 699250 Eki Görüntüle 699251 Eki Görüntüle 699252 Eki Görüntüle 699253 Eki Görüntüle 699255 Eki Görüntüle 699256 Eki Görüntüle 699257 Eki Görüntüle 699258 Eki Görüntüle 699267 Eki Görüntüle 699268 Eki Görüntüle 699269 Eki Görüntüle 699257 Eki Görüntüle 699258 Eki Görüntüle 699270
BEBEK ODASI TAKIMI:
3 KAPILI DOLAP
4 ÇEKMECELİ ŞİFONYER
1 OYUNCAK KUTUSU
SONRADAN KARYOLA OLABİLEN BEŞİK
KARYOLA YAPILDIĞI TAKDİRDE BİR UFAK DOLAP VE İKİLİ KOMODİN DE ÇIKABİLİYOR...
CİBİNLİK,UYKU SETİ,MEKAN YATAĞI,KAPI SÜSÜ FİYATA DAHİLDİR...
RESİMLERDE GÖRÜLEN SARI BEŞİKTE İSTENDİĞİ TAKDİRDE VEREBİLİRİM..(YALNIZ BEN TÜM PARÇALARA AYIRDIM BEŞİĞİ MONTAJ YAPILACAK BİR KENERDA DURUYORi)
İSTANBUL SİLİVRİDEYİM KESİN ALICI OLANLAR GELİP ALABİLİR...
KARGO ALICIYA AİTTİR...
İKİNCİ ÇOCUĞUM 1 YAŞINA GELDİ VE DOLAPLI RANZA ALMAYA NİYETLENDİM, FAKAT ODADA YER BULAMIYORUM SIRF BU YÜZDEN SATMAK İSTİYORUM...ÜRÜNÜ MASKODA ÖZEL YAPTIRMIŞTIM VE İSTENİRSE SADE KULLANMALIK KULPLARIDA MEVCUT...
yaa çook guzelde para nerde bacım ah ah ah allah evlatlarını sana bagışlasın inşaallah istedigin fiyata satarsın

oda takımına bayıldım. Ben de kızıma böyle bir oda takımı düşünüyorum. Malesef ben de Balıkesir'deyim.Keşke aynı ilde olsaydık :KK43:
Kargo gerçekten ne kadar tutar acaba??

sağol cnm...kısmet bakalım...700 den aşşağı satmam satamam kıyamam ki...

orda bi espiri yaptim da gerçekten çook güzel bi takım ben almak isterim 2 yaşında kızım var takımı ona sarı beşigide premature bebegime tmm ama eşinle bi daha konuşman lazımm bana kargo dahil 500 geçmemeli onuda eşime gösterdim pahalı dedi para olsa deger verilir ama benim durumum bu verebilecegim mikatar onuda borç bulcam inanki

orda bi espiri yaptim da gerçekten çook güzel bi takım ben almak isterim 2 yaşında kızım var takımı ona sarı beşigide premature bebegime tmm ama eşinle bi daha konuşman lazımm bana kargo dahil 500 geçmemeli onuda eşime gösterdim pahalı dedi para olsa deger verilir ama benim durumum bu verebilecegim mikatar onuda borç bulcam inanki

olumlu yada olumsuz dönersen sevinirim

Kargo ücreti ne kadar tutar bunu öğrenebileceğimiz bir yer olsa oda takımını ben alabilirim.

oda takımına bayıldım. Ben de kızıma böyle bir oda takımı düşünüyorum. Malesef ben de
Balıkesir'deyim.Keşke aynı ilde olsaydık :KK43:
Kargo gerçekten ne kadar tutar acaba??
cnm ben kargoya sordum ama abla ağırlığını bilmeden fiyat veremem dedi.tanıdık bi kargo fln olsa insan 3 aşşağı beş yukarı fiyat ister ama adam başından savdı bende üstelemedim.

cnm eşime sormama gerek yokki mekan yatağı uykuseti yastığı herşeyi var bence fiyatı çoook uygun ama ALLAH sanada kolaylık versin tabi...ben en azından satmışken odaya alacağımın yarısını bari karşılasın istiyorum...yardımcı olamadığım için üzgünüm...

X