• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci düsükden sonra bir türlü toparlanamadim :(((

iman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
287
41
43
34
Gaziantep
evet kizlar yukarida okudugunuz gibi ikinci düsügümü 2,5 ay önce 12. haftada yasadim ve daha hala toparlanamadim ruh hallim cok kötü terapiye gidiyorum düsük yapan bayanlarin kitaplarini okuyorum terapist iyi olur dedi ama bu icimde ki bebek istegi bir türlü son bulmuyor bizim su ara esimle problemlerimiz var ve baska saglik sorunlarim var yani bunlardan dolayi yeni yilla kadar bekleme karari aldik ama gün gectikce daha zor geliyor bana. siz nasil yaptiniz yani düsükten sonra hayatiniz nasil devam etti nelerle ugrastiniz ne Zaman tekrar hamile kaldiniz gelin dertleselim arkadaslar :KK61:

Canm benim dusugum falan olmadi daha ama merak ttim saglik sorunlarin neler ozel olmazsa soylermisin

evet kizlar yukarida okudugunuz gibi ikinci düsügümü 2,5 ay önce 12. haftada yasadim ve daha hala toparlanamadim ruh hallim cok kötü terapiye gidiyorum düsük yapan bayanlarin kitaplarini okuyorum terapist iyi olur dedi ama bu icimde ki bebek istegi bir türlü son bulmuyor bizim su ara esimle problemlerimiz var ve baska saglik sorunlarim var yani bunlardan dolayi yeni yilla kadar bekleme karari aldik ama gün gectikce daha zor geliyor bana. siz nasil yaptiniz yani düsükten sonra hayatiniz nasil devam etti nelerle ugrastiniz ne Zaman tekrar hamile kaldiniz gelin dertleselim arkadaslar :KK61:
merhaba ben iki sefer dusuk yaptim daha 2 ay olmadi dusuk yapali 5 senelik evliyim yeni evlendigimde 3 aylik bir bebegimi kaybettim hayatin en zor gunleri idi 1 yil boyunca her gece basimi yastiga koydugumda aglardim su an bile aklima gelince gozlerim doluyor dogacagi aya kadar cok kotu gecti ve 2 yil korunduk istemedik daha sonra dusundum ve tekrar denedik simdi 2 yasinda bir oglum var allaha sukur bir kardesi olsun dedim ve yine ayni aciyi tattik ikizlerimi dusurdum olunceye kadar icimde yasayacaklar oldugumde ahirette ilk onlari gormek istiycem ... ama yinede burda hayat devam ediyo bir an once toparlan sana hic kimse yardim edemez kendi icnde hallet insallah anne olursun o zaman biraz teselli olursun sana dua edicem ins istedigin hersey olur allaha emanet ol

Back