İkinci defa ameliyat olup silikonlarının değiştirenler yardımcı olabilirmi ?

lovely_06

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
97
29
Tam 1 sene önce 330 cc kas aldı yuvarlak silikon taktırdım. Fakat boyutu beni hiç tatmin etmedi sabırla bekledim iyice yerleşsin otursun daha büyür belki diye bir değişme olmadı. Çok hafif çıkıntılı kadınların genelinde bulunan sıradan bir boyut oldu benimki ve hayal ettiğim o südyensiz gezme olayına fln hiç giremedim. Boyutla ilgili verdiğim bu yanlış karar psikolojimi inanılmaz bozdu sürekli o güne geri dönüp daha büyük isteseydim diye hayal kuruyorum. Boyum 1.70 bu arada ve omuzlarım geniş. 2. defa bu ameliyatı olanlar nasıl bir acı süreci yaşadınız dahamı zordu ilk ameliyata göre lütfen deneyimi olan biri benimle paylaşırsa çok sevinirim (((

Merhabalar, 330 cc sizin istediğiniz seçtiğiniz bir boyutmuydu yoksa dr unuzun kararımıydı? Çünkü göğüs kafesi, göğüs çapı gibi etkenlerden dolayı daha büyük boyut ilk ameliyatlarda takılamıyo.
Ben ameliyattan önce bana sığabilen en büyüğünü takın demiştim, 345 cc denemiş olmamış ve 300 cc takıldı bana. Belki sizede daha büyüğü sığmamıştır, 6 aydan sonra ikinci ameliyat olunabiliyo tekrar, sizin 1 sene olmuş dr unuzla görüştünüzmü tekrar ameliyat için?

Ben çok büyük bişey istemiyorum doğal olsun dedim oda 330 takalım dedi tek diyalogumuz bu oldu etrafımda daha önce 330 345 taktiran kişilerin baya büyüktü bende öyle olur benimki de sandım ama benimkiler inanılmaz farklı oldu onlardan hiç alakamız bile yok göğüs çapim baya geniş sanırım onu anladım doktoruma gittim seni mutlu etmek için en az 430 takmam lazım dedi

Zaten doktorlar 25-50 cc için ameliyat olmaya değmez diyorlar görünüş olarak da çok bir fark olmaz açıkcası. Göğüs altınız kaç cm? Benim de omuzlarım ve sırtım geniş daha büyük ccler daha gizel durabilir diye düşünüyorum. 430 cc güzel durabilir dediğiniz gibi omuzlarınız genişse. Zaten doktorlar çok aşırı büyük duracak ccleri önermiyorlar .

Cc yi belirleyen birincil kriterler: göğüs kafesinin şekli, memeuçlarının yeri, meme tabanı, var olan doku, derinin-kasın kalınlığı gibi fizyolojik sınırlardır. Hastanın istediği boyut ikincil olan gruba giriyor. Dr lar çok boyutlu bir planlama yapıp, bu kriterlerin hepsini gözetip bi karar veriyor. Bazı dr lar cc, yükseklik, şekil konusunda daha radikal tercihler yapabilirken, bazıları da bu sınırları aşmayı doğru bulmuyor.
Ama büyük cc için 2. Ameliyat hatta 3. Ameliyatı olanlar var. Şimdi size takılan 330 ile deriniz kasınız esnedi. Daha büyük bi boyut rahatlıkla takılır. Ama memeuçlarınız ayrıksa yani koltukaltına doğruysa büyük cc kötü durur.

Bence o slikon büyüklüğü değil yüksekliği ile alakalı low profil modarate profil ve high profil falan onlarla ilgili banada 320 cc takıldı modarate takılmış yoksa genişlik iyi ama dolgun değil basık duruyor ben ikinci ameliyat düşünüyorum yarın doktorla konuşucam aynı parayı isterse çok zorlanıcam ama

Benimkide moderate bana low profilin tabanının çok dar olduğunu yüksekliğinin fazla olduğunu ama 2 meme arasında ki ayrikligin daha fazla olacağını söyledi. Moderate tabani geniş olduğu yaklaştiriyomus güya ama benim cc küçük olduğu için çok fazla yaklaşmadi. Ben ayrık göğüsler de büyük cc nin kötü duracağına asla katılmıyorum. Zaten boyut büyüdükçe memeler ister istemez birbirine yaklaşıyor silikon tabanından dolayı ve suda var eğer cidden dolgun ve güzel bir memeyse hiç bir erkegin ayrık diye begenmemezlik edeceğini sanmıyorum. Aynı şey benim adıma da geçerli.

Merhaba ikinci kez ameliyat oldunuz mu? Olduysanız ağrı durumunuz nasıldı? İlkine göre? @lovely_06

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…