Seni benden daha iyi kimse anlayamaz benimde ikinci gebelik ve ikizlerim oldu 3 aylıklar lohusa depresyonundan daha çıkamadım işe başladım ve heryerde yorgun mutsuz gezen bi anne var ama kime nasıl anne çok yıprandım kendim başıma eski beni özlüyorum yalnızlık da cabası kimsem yok hep tek başına bi mücadele içindeyim yoruldummerhaba bayanlar pandemi sürecinde çok zor bir hamilelik geçirdim. doğum ve doğumdan snr da bana kabus oldu. ve maalesef bunlar bwbeğe bağlı değildi. doğum yapıcağım için ve doğum zini sürecinde maalesef işyerinden mobinge maruz kaldım. göğsümde çocuk durmadan iş yapmamı isterler yetersiz olduğum gerekçesiyle baskı uyguladılar. aksiyete oluşturdu bende birde lohusalık çok kötü günler. tabi büyük oğlumla ilgilenme gibi bir zamanım olmadı. işten geç geliyor yemek bebek ev derken oğlumla geçirdiğim vakitler kısaldı. birde panademi yüzünden evden çıkamadığı için enerjisi ful oluyor. çok konuşuyor, tahammül edemeyeceğim kadar. artık yeter diyorum. küçük oğlum çıkışlarımdan çok korkıyor tabi anne karnında neler yaşadı. oğlum altı aylık oldu ve meme vermek istemiyorum artık. çok yorucu geliyor. antidepresan almak istiyorum. emzirdiğim için alamıyorum. kafamda deli sorular. bıkkınlıklar çok yoruldum. yardım edermisiniz. evi bırakıp giden kdınlar dehşetli gözlerle bakardım ama evi bırakıp gidesim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?