• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci çocuk

tugba6161

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
7
0
6
34
Trabzon
kızlar 16 aylık oğlum var eşim ikinci çocuğu çok istiyor. bende kararsızım eşim çok destekçim oldu oğlum doğduğundan beri çok ilgili bir baba ikisi beraber büyüsünler diyor.sizce daha erken mi?

kızlar 16 aylık oğlum var eşim ikinci çocuğu çok istiyor. bende kararsızım eşim çok destekçim oldu oğlum doğduğundan beri çok ilgili bir baba ikisi beraber büyüsünler diyor.sizce daha erken mi?
evet erken en az 1 sene daha bekle çocuğun tuvalete alışsın kendini kurtarsın
düşünsene iki çocuğu birden bezliyeceksin
sen hasta olsan kim bakıcak çocuklara
kendine güvenmeden çıkma yola
eğer kocandan hariç bakanın varsa doğur
yoksa en az bir sene bekle

haklısın canım benimde bunlar kafamı karıştırıyor gurbetteyim kimsem yok ikisiyle bunalırım diye düşündüm oğlum çok hareketli birde sadece
arkadaş gibi büyürler diye olumlu baktım benim kardeşimle aramda 6 yaş var çok ayrı dünyaların insanıyız

haklısın canım benimde bunlar kafamı karıştırıyor gurbetteyim kimsem yok ikisiyle bunalırım diye düşündüm oğlum çok hareketli birde sadece
arkadaş gibi büyürler diye olumlu baktım benim kardeşimle aramda 6 yaş var çok ayrı dünyaların insanıyız

benimde bebeğim şuan 10 aylık bende mayıs haziran gibi ikinci için çalışmalara başlıyacam çünkü izin olayları var.bende ikinci hemen istiyorum hem beraber büyürler hem bu tempoya alışmışken devam ederim hem baktırma meselesi hem de çocuk olayını bitiririm diye düşünüyorum bence öyle olmaz olmaz deme bi düşün ama yinede herşeyin hayırlısı

benim de 18 aylık oğlum var aynı senin gibiyim eşim çok istiyor ikinci çocuğu yardımcı da oluyor ama oğlum aşırı yaramaz, hareketli bir çocuk ikisine beraber bakabilir miyim diye düşünüyorum, yaşın müsait ise bekle ben 35 yaşındayım o yüzden bu kadar erken düşünüyorum açıkcası yoksa en azından 3 yaşına kadar beklerdim.

canım ben de oğlum 21 aylıkken ikinciye hamile kaldım çok düşündüm erken mi diye ama araları 2.5 yaş olacak hazır tempoya alışmışken ikisi de büyüsün dedim.. çok şükür kızımı kucağıma almama da az kaldı benim oğlum da çok hareketli bezden falan kurtulduk biraz onun rahatlığı var tabi ama bence bu eşinle senin vereceğiniz bi karar biz ne desek tam olarak emin olamazsın eşinin yardımcı olması da güzel saolsun ebnim de eşim yardımcıdır o da çok istedi zaten ikinciyi. sen kendini hazır hissediyosan neden olmasın standart bi yaş aralığı yok sonuçta anne baba ne zaman hazır olursa o zaman olmalı bence

rahatlığa alışmadan ikisini de aradan çıkarmak biraz mantıklı geliyor bu arada oğlum hala emiyor

nacizane fikrim.....eşin destek oluyorsa ,maddi sıkıntınız yoksa,kendine güveniyorsan ve en önemlisi kendine vakit ayırabilecegini duşunuyorsan(gezmek bakımlı olmak vb).....güçlü bir psikolojiye sahipsen ......yap gitsin....
yinede sen bilirsin tabiki :44:

şu an kızım 4 yaşında, ortalama 1 senedir 2. bebek için çalışıyoruz ama gelmiyor, keşke daha erken bu yola çıksaydım diyorum... zorluğunu görme, düşünsene canının içinden bir can daha ...

Back