Ikinci çocuk

P

pofidik

Ziyaretçi
İkinci bebek isteyen
hihoyyytsüprizzzzz

merhaba pofidik!!!Benim bir tane oglum var bes yasinda.Simdiyse 3 aylik hamileyim.Sunu söyleyebilirimki ikinci cocuga karar vermek benim icin hic kolay olmadi ama oglumun baskilarina daha fazla dayanamadim.Nerede kardesi olan bir cocuk görse hemen benim niye kardesim yok diye cok üzülürdü.simdiyse cok mutlu ve bende cok heyecanliyim.Hepinizede tavsiye ederim.Tek cocuk olmak cocuklari bence olumsuz etkiliyor.Kendilerini cok yalniz hissediyorlar.

bende ikinciyi isteyenlerdenim 3.5 yaşında kızım var beş ay oldu hala yok hatta bugün adet oldum.

üzülme bir gün seninde çocuğun olacak

üüüffff 2. bebek mi?inanın çok zor geliyoorr bana 2 yaşında oğlum var inanılmaz yaramaz benim gözümü çok korkuttu 2.bebek pek düşünmüyorum en azından şimdilik.zaman neyi gösterir bilemem.
ama hamilelik dönemini çok sevdim been.bu güzelliği yaşamak adına tekrar isterim..ama yakın bir zamanda değil...

ooo benim üçüncü geliyo kızlar niyetim yoktu aama gelenede yok demedim iki oğlum var bitane daha düşünüyodum ama şimdi değildi yaniii olunca napalım bişey yapamadım küçüğüm beş yaşında dua edin hayırlısıyla kız olsun bariii kapatalım sezonu yarın doktora gitcem umarım söyler ne olduğunu bende sitresten kurtulurum allah tüm olmayanlara versin diyorum hayırlısıyla tabiiki

Lütfen değiştiro resmini oğlumbilekorktu

benimde 3.5 yaşında oğlum var.şimdi ikincisini istiyoruz bana geçen sene ikinci bebek dendiğinde çıldırcak gibi oluyodum ama şimdi sabırsızlıkla bekliyoruz.hayırlısı inşallah

Merhaba arkadaşlar.Benimde 5 yaşında bir kızım var ve ikinciye hamileyim.İnşallah 1,5 ay sonra bir oğlum olacak sabırsızlıkla bekliyorum.İlkmiş gibi seviniyorum.İnsan küçük bebeşi özlüyor valla.Hayırlısıyla kucağıma alırım inş.

2. miii :sinifsinif: ilkini bi dogurayımda 2. yi suan düşünemiyorum bileee fisfisfis

bende istiyorum 7 yaşında bi kızım var bakalım çalışmalara başladık haziranda ama tutmadı adet oldum. bu kadar yıl korunduktan sonra hemen hamiş kalamıyoruz heralde hayırlısı rabbim isteyince veriyor.bizim arkadaş 2 yıldır korunmuyodu bebişleri olmuyodu iki yıl sonra kendiliginden hamile kaldı doktora falan gitmedi hemde 3.cüyü doğuracak tam 10 yıl aradan sonra bakalım allah isteyince oluyor rabbim isteyenleri boşçevirmesin ikinciyi isteyenlere bol şanslar tabi banada

benım kızımda 4yasında 8ay olmadı sonra tedavıyle hamıle kaldım suan 19haftalıgım oglusum olacak cok heyecanlıyız ılk gıbı kıpırdamalarına bıle heyecanlanıyorum kızım bazen kıskanıyor ıstemıyorum evıne gıtsın dıyor bazende karnımı opup ablam dıye sevıyor dogunca napıcaz gozum korkuyor hayırlısı artık

tebrik ederim canım çok sevindim darısı benim ve diğer arkadaşların başına bende oglusum olsun istiyorum.rabbim hayırlıs sağlıklı evlat versin ilk öncelikli olanbu ama insan kalbindende istiyor rabbim sağlıklı hamilelik versin .

bende yeni dogum yaptim bir ay oncesine kadar hamileydim
herkes ikinciyi yap pesinden ikiz gibi buyur diyolar ama yok ben bekliycem en az 3 sene...

benimde 3 yaşında bi oğlum var ve 2.için çalışmalara başladık bakalım hayırlısı dua edinde allah aratmadan herkese sağlıklı evlatlar versin:))

kızlar benimde 3 yaşında bir kızım var.ve şuan 11 haftalık hamileyim ..darısı isteyen herkesin başına versin.biz böylece çocuk olayını kapatmış oluyoruz.cinsiyeti henüz belli degil ama kız erkek farketmez iki çocuk yeterli.

en acelecı benmıyımmmmm
ıkıncıyı ıstıyor esım sezeryanla oldu dogumum olmaz beklemeız lazm dıorum ama nafile eeee ılkı 6 yıl sonra olunca ıkıncıyı hemen istemesını yadırgayamıyorum :))
calısmasak da ozellıkle olsun dıye ama her an hamıle kalabılırım :)))
artık bakalım ıkıncı olacakmı sanmıyorum ya neyse
sızı takıp edıcem
her sey gonlunuzce olsun

siz ne diyorsunuz ben 3. ye hamileyimmmsırnaşık şey

X