• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci çocuk için iki sorum var hanımlar ?

simgeyildiz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
33
10
6
41
iyi geceler arkadaşlar belirttiğim gibi iki sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim
1- benim allah bağışlarsa 3 yaşında bir kızım var. şimdi ikincisini düşünüyoruz kısmet olursa. ben bekarlığımdan beri doğum kontrol hapı kullanıyorum adet düzensizliğim olduğu için. ilk çocuğuma hamile kalmak istediğimde doktorum hapı bırakmamı söyledi ben bıraktım ama adet oldum yani normalde hapı bırakınca adet olamıyordum. ve 5 ay sonra hamile kaldım. şu an yine hapı bıraktım bir ay oldu bırakalı ve adet olamadım çok üzülüyorum hamile kalamayacağım diye :( bu tür durumla karşılaşan var mı ne yapmam lazım doktoruma gitmeyi düşünüyorum ama doktor beni çok geren sitrese sokan bir durum bilemiyorum :(
2- bir de ikinci çocuktan sonra hayatın biraz daha da zorlaşacağını biliyorum.ben senelerdir çalışan bir kadınken çocuğum olduktan sonra işimi bıraktım bu durum beni çok zorladı ama alıştım evde olmaya çocuğumla vakit geçirmeye. ama ikinci olunca çok zor olacak ne sinema ne gezme daha da aza inecek evlat sevgisi tabi ki bambaşka ama insan arada bir kendisine de vakit ayırmak istiyor.iki tane çocuğu olanlardan veya ikinciyi isteyenlerden görüş ve öneri istiyorum.
şimdiden teşekkür ederim
iyi geceler

Back