aynen canım baya oldu ilki olmuştu hemen beklemek istemedik 4. ayımda hamile kalmıştım ikincisi de aynı olur dedik küçük diye erteledik durduk en sonunda hadi ilki 1.sınıfa başlamadan olsun dedim biraz büyüsün iksi biraz evde vakit geçirsin istedim ama nasip işte.ben sadece hormon tahlillerimi yaptırdım.bende ilk doğumdan sonra hipotroidi çıktı.diğer hormonlarım prolaktin,fsh falan normal değerlerde.doktor önceki ay klomen deneyelim dedi.o da çatlatma iğnesine rağmen kist yaptı bende.geçen ay bir hafta erken adet oldum tekrar gittim doktora kistler gitmiş mi diye temizlenmişti.yok dedi kistler.bu ay ne zaman adet olurum bilmiyorum aslında.geçen aya göre cuma günü olmam lazımdı canım.ama diğer ayları baz alırsak bu cumaya kadar olmam lazım.ağrılarım çok var benim ya midem felaket şekilde ağrıyor kasıklarımda bir ağırlık hissediyorum.ara ara bıçak saplanır gibi ağrılarım var.göğüslerim şişti ve ağrıyor bakalım ne zaman olacağım adet biliyorum ilaç da içemiyorum midem için.napacağımı şaşırdım