- 5 Eylül 2019
- 36
- 18
- 3
- 33
- Konu Sahibi Omusun annesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var tabiki canım görülüyor çizgi adetin gecikti miEki Görüntüle 2304628 sizce çizgi var mı görebiliyo musunuz siz de
Adetim bi hafta geçti iki gün önce çıkmadı bugün yaptım hemen çıktı çizgiVar tabiki canım görülüyor çizgi adetin gecikti mi
Geç döllenme olmuştur kan verin kesin sonuç alın benceAdetim bi hafta geçti iki gün önce çıkmadı bugün yaptım hemen çıktı çizgi
Yarın sabah bı test daha yapım eğer çizgi çıkarsa hemen kan vermeye gidicem sağlık ocağına , teşekkür ederimGeç döllenme olmuştur kan verin kesin sonuç alın bence
pozitifEki Görüntüle 2304628 sizce çizgi var mı görebiliyo musunuz siz de
İnşAllah hamilesindir Allah gönlüne göre versinYarın sabah bı test daha yapım eğer çizgi çıkarsa hemen kan vermeye gidicem sağlık ocağına , teşekkür ederim
Peki bunda var mı?
Eki Görüntüle 2304628 sizce çizgi var mı görebiliyo musunuz siz de
ikinize de hayırlı olsun kızlar bariz var insAllah sağlıkla ilerler isteyen herkese nasip olurPeki bunda var mı?
Ben çizgiyi görüyorum inşallah vardır ikimizde de canımPeki bunda var mı?
BArız gorunuyorEki Görüntüle 2304628 sizce çizgi var mı görebiliyo musunuz siz de
InşallahBen çizgiyi görüyorum inşallah vardır ikimizde de canım![]()
Gex dollenmemı acabaAdetim bi hafta geçti iki gün önce çıkmadı bugün yaptım hemen çıktı çizgi