• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci çizgiyi gören var mı bakar mısınz

yasemin suna

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
106
7
11
26
1000007121.jpg

Ya bende bir şey soracam sabah test yaptım bir şey yani bakarken hafif gördüm ama kendimi kandırmayayım dedim bu kadar belirgin çizgi yoktu gerçi hala çok silik ama akşam atacakken böyle gördüm yumurtlamadan 10 gün geçti sizce olabilir mi ? Prodpctor marka test daha önce kuruma çizgisi görmedim hiç
Hamilelik varsa ilk 5 dk da cikar
Adetinize daha varmi

Eklentiler

• IMG_1089.jpeg
    IMG_1089.jpeg
    76,8 KB · Görüntüleme: 45
Ya bende bir şey soracam sabah test yaptım bir şey yani bakarken hafif gördüm ama kendimi kandırmayayım dedim bu kadar belirgin çizgi yoktu gerçi hala çok silik ama akşam atacakken böyle gördüm yumurtlamadan 10 gün geçti sizce olabilir mi ? Prodpctor marka test daha önce kuruma çizgisi görmedim hiç
Normalde yumurtlamadan 12 gun gecince net cikiyor
Sabah ilk idrarla testi tekrarlayin ilk 5 dk varsa hamilelik olabilir

Aynisini yasiyoruz bendede böyle cikti 14. günüm artik kafayi yicem ben sende cizgi görüyorum

Eklentiler

• 740ea75d-c01d-4186-9fd9-cdbe55f81000.jpeg
    740ea75d-c01d-4186-9fd9-cdbe55f81000.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 42
Aynisini yasiyoruz bendede böyle cikti 14. günüm artik kafayi yicem ben sende cizgi görüyorum
Bunda mı çizgi gördün canım , 14 gün için biraz daha net olması lazım ama belki geç döllenmedir ne zaman çıktı ikinci çizgi sende

Eklentiler

• IMG_1110.png
    IMG_1110.png
    320,4 KB · Görüntüleme: 32
Yok bunda degil ilk yolladiginda gördüm bunda gözükmüyor malesef benimki 14. Gün cızgı hemen cıkıyor ama silik
O zaman vardır sende hemen çıktığına göre. Bende dün sabah yaptım akşamına silik çizgi gördüm bugün yaptım negatif kutuma çizgisiymiş yani

Back