- 22 Kasım 2024
- 106
- 7
- 11
- 26
- Konu Sahibi yasemin suna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi saat sonra gördüğümde böyleydiKuruma cizgisi olabilir
Kac dkda cikti bu cizgi yoksa sonradanmi
Hamilelik varsa ilk 5 dk da cikarBi saat sonra gördüğümde böyleydi
Adet gecikmesi yaşamıyorum diğer hamileliklerimde adet görüyodum ama düzensizlik olmazsa 7 gün var adeteHamilelik varsa ilk 5 dk da cikar
Adetinize daha varmi
Hamilelik varsa ilk 5 dk da cikar
Adetinize daha varmi
Ozaman daha varAdet gecikmesi yaşamıyorum diğer hamileliklerimde adet görüyodum ama düzensizlik olmazsa 7 gün var adete
Normalde yumurtlamadan 12 gun gecince net cikiyorYa bende bir şey soracam sabah test yaptım bir şey yani bakarken hafif gördüm ama kendimi kandırmayayım dedim bu kadar belirgin çizgi yoktu gerçi hala çok silik ama akşam atacakken böyle gördüm yumurtlamadan 10 gün geçti sizce olabilir mi ? Prodpctor marka test daha önce kuruma çizgisi görmedim hiç
Bu sabah yaptım negatif çıktı sanırım diğer test çok beklediğimden kuruma çizgisi çıkardıNormalde yumurtlamadan 12 gun gecince net cikiyor
Sabah ilk idrarla testi tekrarlayin ilk 5 dk varsa hamilelik olabilir
Kuruma çizgisine benziyor bu, ilk çizginizin rengi bile kurumuş çünkü. İlerleyen günlerde yeniden deneyin bence.
Aynisini yasiyoruz bendede böyle cikti 14. günüm artik kafayi yicem ben sende cizgi görüyorumYa bende bir şey soracam sabah test yaptım bir şey yani bakarken hafif gördüm ama kendimi kandırmayayım dedim bu kadar belirgin çizgi yoktu gerçi hala çok silik ama akşam atacakken böyle gördüm yumurtlamadan 10 gün geçti sizce olabilir mi ? Prodpctor marka test daha önce kuruma çizgisi görmedim hiç
Bunda mı çizgi gördün canım , 14 gün için biraz daha net olması lazım ama belki geç döllenmedir ne zaman çıktı ikinci çizgi sendeAynisini yasiyoruz bendede böyle cikti 14. günüm artik kafayi yicem ben sende cizgi görüyorum
Yok bunda degil ilk yolladiginda gördüm bunda gözükmüyor malesef benimki 14. Gün cızgı hemen cıkıyor ama silikBunda mı çizgi gördün canım , 14 gün için biraz daha net olması lazım ama belki geç döllenmedir ne zaman çıktı ikinci çizgi sende
O zaman vardır sende hemen çıktığına göre. Bende dün sabah yaptım akşamına silik çizgi gördüm bugün yaptım negatif kutuma çizgisiymiş yaniYok bunda degil ilk yolladiginda gördüm bunda gözükmüyor malesef benimki 14. Gün cızgı hemen cıkıyor ama silik
Peki sen daha önceki günler test yaptın mı yoksa ilk kez 14.gün mü yaptınYok bunda degil ilk yolladiginda gördüm bunda gözükmüyor malesef benimki 14. Gün cızgı hemen cıkıyor ama silik
İlk bugun yaptımPeki sen daha önceki günler test yaptın mı yoksa ilk kez 14.gün mü yaptın
Bugün erken gebelik testi ile denedim aşağı yukarı 10 gün var adete erken mi sizceKuruma çizgisine benziyor bu, ilk çizginizin rengi bile kurumuş çünkü. İlerleyen günlerde yeniden deneyin bence.
Erken olabilir tabi daha da varmış baya, periyodunuz zamanı ve gecikme olursa yeniden deneyin bence.Bugün erken gebelik testi ile denedim aşağı yukarı 10 gün var adete erken mi sizce