• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İkinci çizgiyi gördüm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eusmrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
17
8
1
28
İyi akşamlar canlarım adetim 2 gün geçti bugün test yaptım ve ikinci çizgim gölge gibiydi 1 saat sonra baktım ikinci çizgi tam dı adet olacakmışım gibi sancı batıyor ve belim ağrıyor sizce hamilemiyim yarın sabah tekrar yapacağım testi

Amin canim.hadi hayırlısı sabah yap bakalım çift çizgi çıkarsa kan tahlili yaptirirsin

İyi akşamlar canlarım adetim 2 gün geçti bugün test yaptım ve ikinci çizgim gölge gibiydi 1 saat sonra baktım ikinci çizgi tam dı adet olacakmışım gibi sancı batıyor ve belim ağrıyor sizce hamilemiyim yarın sabah tekrar yapacağım testi
Hamilesindir büyük ihtimalle. Benim de 3 gün geçti bat gününden beri adet sancısı oluyor ama normalde yaşadığım gibi değil 1-2 saat oluyor geçiyor daha sonra tekrar oluyor. Devamlı değil. Bel ağrısı bendede var bi de kasık ağrısı. Bence bi kan ver.
Fotoğrafı var mıydı testin ?

Hamilesindir tatlım bence sabah kan ver direkt ,hayırlı olur inşallah

Hamilesindir büyük ihtimalle. Benim de 3 gün geçti bat gününden beri adet sancısı oluyor ama normalde yaşadığım gibi değil 1-2 saat oluyor geçiyor daha sonra tekrar oluyor. Devamlı değil. Bel ağrısı bendede var bi de kasık ağrısı. Bence bi kan ver.

Canim.senin test noldu

Test bu kuzular dediğim gibi 1 saat sonra böyle oldu gölge gibiydi

Eklentiler

• IMG_7087.JPG
    IMG_7087.JPG
    34,6 KB · Görüntüleme: 237
İnşş canım sende inş hamilesindir

Ayy vala mı hangi marka iyiki eşim almış bilememdim de al gel dedim marka aklıma gelmedi hiç :((

Ayy vala mı hangi marka iyiki eşim almış bilememdim de al gel dedim marka aklıma gelmedi hiç :KK43:(
Hep yanlış çıkartmıyor canım. Ama denk geldim bi kaç kişiye, kan vermeden idrarda emin ol da kanda negatif görmek mahvediyor insanı. Ondan öyle dedim. Hemen üzülme.

Hep yanlış çıkartmıyor canım. Ama denk geldim bi kaç kişiye, kan vermeden idrarda emin ol da kanda negatif görmek mahvediyor insanı. Ondan öyle dedim. Hemen üzülme.
Aslında sağlık ocağı yanımda ama yeni taşındığımız için ikametkah almadık acilden yaptırsam hemen çıkarmı ki ben sabırsızım bekleyemem :)

Kuzum.sende belirti var mıydı bende hoc bişey yoj bekliyorum ama
Vardı canım. İlk belirti batmalardı. Yumurtlamadan 3-4 gün sonra oldu. Bişeyler oluyor diye anladım o zaman. Adete yakında göğüslerde aşırı hassasiyet ve ağrı oldu. Adet günü de adet sancısı ve bacaklarda çekilmeler oldu canım. Baya belirti vardı yani :)
Ama herkeste olmayabilir tabi.

Aslında sağlık ocağı yanımda ama yeni taşındığımız için ikametkah almadık acilden yaptırsam hemen çıkarmı ki ben sabırsızım bekleyemem :)
İkamet almana gerek yok canım. Bende ailemin orda yaptırdım kendi aile hekimime gitmedim bile daha. Anlattım durumu aldılar kan. Ama gecikme olmadan yapmıyorlar kolay kolay sağlık ocağında. Acilde hemen çıkar. Sağlık ocağı bekletiyor hastaneye gönderiyor çünkü zaman alıyor.

İkamet almana gerek yok canım. Bende ailemin orda yaptırdım kendi aile hekimime gitmedim bile daha. Anlattım durumu aldılar kan. Ama gecikme olmadan yapmıyorlar kolay kolay sağlık ocağında. Acilde hemen çıkar. Sağlık ocağı bekletiyor hastaneye gönderiyor çünkü zaman alıyor.
o zaman yarın kalktığımda idrar testini deneyeyim sonra da gidip acilden kan aldırım ayy heyecan yaptım şimdidenn :p

Back