• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci çizgim toz pembe çıktı

Defne2308

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
20
3
86
İstanbul
:ecrin_bebek: Sanırım hamileyim arkadaslar ikinci çizgi toz pembe çıktı çok mutluyum yanımda kimsem yok sizinle paylaşmak istedim o yüzden başlık açtım çok mutluyummmmmmmmmmmm:emir_bebek:

bende senın adına cok sevındım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.eşine haber verdin mi?

:ecrin_bebek: Sanırım hamileyim arkadaslar ikinci çizgi toz pembe çıktı çok mutluyum yanımda kimsem yok sizinle paylaşmak istedim o yüzden başlık açtım çok mutluyummmmmmmmmmmm:emir_bebek:

Ben de seninle aynı dakikalarda test yapmıştım.Ama yazmaya fırsatım olmamıştı.Benim de 2. çizgi çıktı. kaydirigubbakcemile3

ne mutlu.. allah tamamına erdirsin inşallah... bizlerede dua et... allah bizede tattırsın bu mutluluğu... :CüvCüv:alkisalkisalkis

Allah hayrlı ugurlu eylesn kardeş...bende biraz önce test yaptım 2 çizgi çıktı çok mutluyum.10aydır bekliyorduk çokşükr nasip oldu

Çok teşekkür ederim kızlar. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahh;) Bir avazda doğuralım tosunumuzu:ecrin_bebek: veya prensesimizi;)

hey gidi günler heey:)) nası geçmiş zaman..test yaptığım zamanki heycanım geldi de aklıma:))

hayırlı olsun arkadaşım..sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allah..

Back