- 29 Eylül 2024
- 47
- 14
- 3
- Konu Sahibi minikmavis
-
Ovülasyon testin varsa bir onu yap istersen.Kızlar merhaba. Birkaç aydır adetimin düzeni bozuk. Sürekli geç oluyorum. Yine bu ay 9 gün geçti. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. Böyle çıktı. Çok silik gibi. Sizce gebelik vadmıdır. Pek bi belirtim yok çok hafif karın ağrısı ve bel ağrısı var şuan. Cevaplarsanız çok sevinirim
Eki Görüntüle 3518511
10-15.dk falanOvülasyon testin varsa bir onu yap istersen.
Çizgi var kaçıncı dakikası bu
Evet yapıcam onuda birazdan inşallah. Ama hiç yumurtlama görmedim ovülasyonda. Dünkü yaptığımda ikinci çizgisi silikti yumurtlama testininin. Sizce varmı peki çok heyecan yaptım daAnladım:) yumurtlama testi kullanıyormusunuz
Birde idrarda biraz fazla bekletmişim acaba ondan çıkmış olabilir mi ikinci çizgi gebelik testindeAnladım:) yumurtlama testi kullanıyormusunuz
Gebelik testi hcg oranı azda koysan çokta koysan çıkar. Fakat sen bir ovülasyon yap. Ve bana at. Bende 5 gğn önce ovülasyon testinden gebelik olduğunu anladım dğnde hamile olduğumu öğrendimBirde idrarda biraz fazla bekletmişim acaba ondan çıkmış olabilir mi ikinci çizgi gebelik testinde
Yaa maşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız İnşallah. Hemen yapıp atıyorumGebelik testi hcg oranı azda koysan çokta koysan çıkar. Fakat sen bir ovülasyon yap. Ve bana at. Bende 5 gğn önce ovülasyon testinden gebelik olduğunu anladım dğnde hamile olduğumu öğrendim
O yüzden :)
Testin fotosunu ve markasını atarsan bakalım kuzumKızlar selam adetimin geçen tam 5 günü ve bugün test yaptım ikinci çizgi gözle görülüyor fakat silik bi şekilde kan testide verdim hamile miyim acaba bir yardımcı olursanız sevinirim
Kan çıkmadan bilemeyiz ki. Yalancı pozitif veren bi marka değilse testin inşallah hamilesindirKızlar selam adetimin geçen tam 5 günü ve bugün test yaptım ikinci çizgi gözle görülüyor fakat silik bi şekilde kan testide verdim hamile miyim acaba bir yardımcı olursanız sevinirim
Canımm selaaam nasılsın nasıl gidiyoorrTestin fotosunu ve markasını atarsan bakalım kuzum
Aleyküm selam kuzum nasıl gitsin aynı beklemedeyim hâlâ regl e 4 gün var hayırlısı artık sen napıyosun nasılsınCanımm selaaam nasılsın nasıl gidiyoorr
İyiyim bende ikinci iğnede 9.günüm bugün beklemedeyim son 5 günAleyküm selam kuzum nasıl gitsin aynı beklemedeyim hâlâ regl e 4 gün var hayırlısı artık sen napıyosun nasılsın
Ayyyy hadi inşallah tutmuştur canımmİyiyim bende ikinci iğnede 9.günüm bugün beklemedeyim son 5 gün
İnşallah canım bakalım belirti vs yok hiç hayırlısıAyyyy hadi inşallah tutmuştur canımm
Bende öyle ki belirtide aramıyorum zaten artık Allah ne zaman nasip ederse o zaman gelsin bebeğimİnşallah canım bakalım belirti vs yok hiç hayırlısı
Amin canm aynen öyle zaten bu ayda olmazsa inzivaya çekileceğimBende öyle ki belirtide aramıyorum zaten artık Allah ne zaman nasip ederse o zaman gelsin bebeğim
Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun canım benim inşallah vardır amaAmin canm aynen öyle zaten bu ayda olmazsa inzivaya çekileceğimdoktorum da 2/3 ay dinlendircem bu ay da olmazsa dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?