İkinci çizgi silik

minikmavis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2024
47
14
3
Kızlar merhaba. Birkaç aydır adetimin düzeni bozuk. Sürekli geç oluyorum. Yine bu ay 9 gün geçti. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım. Böyle çıktı. Çok silik gibi. Sizce gebelik vadmıdır. Pek bi belirtim yok çok hafif karın ağrısı ve bel ağrısı var şuan. Cevaplarsanız çok sevinirim

Ovülasyon testin varsa bir onu yap istersen.
Çizgi var kaçıncı dakikası bu

Birde idrarda biraz fazla bekletmişim acaba ondan çıkmış olabilir mi ikinci çizgi gebelik testinde
Gebelik testi hcg oranı azda koysan çokta koysan çıkar. Fakat sen bir ovülasyon yap. Ve bana at. Bende 5 gğn önce ovülasyon testinden gebelik olduğunu anladım dğnde hamile olduğumu öğrendim
O yüzden :)

Gebelik testi hcg oranı azda koysan çokta koysan çıkar. Fakat sen bir ovülasyon yap. Ve bana at. Bende 5 gğn önce ovülasyon testinden gebelik olduğunu anladım dğnde hamile olduğumu öğrendim
O yüzden :)
Yaa maşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız İnşallah. Hemen yapıp atıyorum

Kızlar selam adetimin geçen tam 5 günü ve bugün test yaptım ikinci çizgi gözle görülüyor fakat silik bi şekilde kan testide verdim hamile miyim acaba bir yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar selam adetimin geçen tam 5 günü ve bugün test yaptım ikinci çizgi gözle görülüyor fakat silik bi şekilde kan testide verdim hamile miyim acaba bir yardımcı olursanız sevinirim
Testin fotosunu ve markasını atarsan bakalım kuzum

Kan çıkmadan bilemeyiz ki. Yalancı pozitif veren bi marka değilse testin inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…