Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilesin hayırlı olsunKızlar reglme 4 gün var kasıklarımdaki batmadan ve akıntıda şüphelenip test yaptım ikinci çizgi 5 dakika içinde çıktı görüyorum ama testin kendi çizgiside diyorlsr sizce pozitif mi fotoğraf yükledim
Tebrikler kan testi ile netlestirin çizgi görünüyorKızlar reglme 4 gün var kasıklarımdaki batmadan ve akıntıda şüphelenip test yaptım ikinci çizgi 5 dakika içinde çıktı görüyorum ama testin kendi çizgiside diyorlsr sizce pozitif mi fotoğraf yükledim
İnan öyle korkuyorumki bir yanılmadır diye cesaret edipde yaptıramadım bugünTebrikler kan testi ile netlestirin çizgi görünüyor
Canım comfort diye bir marka erken gebelik testiTestin markası nedir
Ay hadi inşallah yaaGördüm gördüm hayırlı olsun tebrikler
Canim benimdr silikti suan hamileyim insallah kan testi ver sendeAy hadi inşallah yaa
Fotografi acmadan bile gorunuyor cizginiz. 3kere hamilrnkakdim 3unude boyke silik silik erken ogrendimKızlar reglme 4 gün var kasıklarımdaki batmadan ve akıntıda şüphelenip test yaptım ikinci çizgi 5 dakika içinde çıktı görüyorum ama testin kendi çizgiside diyorlsr sizce pozitif mi fotoğraf yükledim
Aminn çok teşekkürler içime su serptiniz sankiFotografi acmadan bile gorunuyor cizginiz. 3kere hamilrnkakdim 3unude boyke silik silik erken ogrendim.korkmayin kan verin hayirli olsun Allah saglicakla tamamina erdirsin insallah ☺
Allahım sağlıkla almayı nasip etsin sanada canım bakalım inşallah benimde öyle sonuçlanırCanim benimdr silikti suan hamileyim insallah kan testi ver sende![]()
InsallahAminn çok teşekkürler içime su serptiniz sankibakalım inşallah çıkar kandada
Insallaj canjm benim amin haber ver bizedeeAllahım sağlıkla almayı nasip etsin sanada canım bakalım inşallah benimde öyle sonuçlanır![]()
Merhaba ben kan testine gidemedim bir türlü çalıştığım için bu sabah normal testle bakayım dedim tek çizgi çıktı ilk yaptığım erken gebelik testiydiFotografi acmadan bile gorunuyor cizginiz. 3kere hamilrnkakdim 3unude boyke silik silik erken ogrendim.korkmayin kan verin hayirli olsun Allah saglicakla tamamina erdirsin insallah
Günaydın bu yaptığım erken gebelik testiydi bugün normal test yaptım tek çizgi çıktıCanim benimdr silikti suan hamileyim insallah kan testi ver sende![]()
Gunaydin canin ama normal testte zaten belki bellu olmazmi erken gebelik 5 6gun öncesini gösterebiliyorGünaydın bu yaptığım erken gebelik testiydi bugün normal test yaptım tek çizgi çıktı![]()
Bilmiyorum kafam çok karıştı reglyi beklicem sanırımGunaydin canin ama normal testte zaten belki bellu olmazmi erken gebelik 5 6gun öncesini gösterebiliyor