• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci bir üniversite bölümü hangisini seçeyim??

Bulutum86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2013
342
233
103
Ankara
Selam arkadaşlar.Arkadaşımın hesabı olmadığı için bir konuda sizlerin fikirlerini sormak istedi.

Merhaba arkadaşlar ben İlköğretim matematik öğretmenliği mezunuyum.Kpss hazırlanıyorum aynı zamanda ikinci bir üniversite okumak ıstıyorum uzaktan eğitim olarak .Hangisini önerirsiniz??
Çocuk gelişimi
Sosyal hizmetler
Veterinerlik 2 yıllık
Okuyanlar varsa öneride bulunursa sevinirim kararsız kaldım.

Ben olsam lisans çocuk gelişimi okurdum. Hastanede çocuk gelişim uzmanı olarak çalışan bir arkadaşım var, çok mutlu çok memnun kendisi işinden..

Kuzenim çocuk gelişimi okudu boşta sos hız bilmiyorum veterinerlik 2 yıllık var mı bilmiyordum varsa okuyun iyi para var😁

Ben 2. Üniversite olarak çocuk gelisimi okuyorum, istanbul üniversitesi 4 yıllık, 2. Sınıfa geçtim bu yıl. Öneririm okuyabilirsiniz. Dersler zevkli.

2. Üniversite okuma amacı nedir? Ona göre cevap vereceğim. Eğer kpss içinse lisans mezunu sadece lisans sınavına girebiliyor. İki yıllık diploma işine yaramaz.
Kendini geliştirmek katkısını görmek için istiyorum. Kpss kendı alanımda dusundugum bir konu. Tesekkur ederım yorumun ıcın cok.

Kendini geliştirmek katkısını görmek için istiyorum. Kpss kendı alanımda dusundugum bir konu. Tesekkur ederım yorumun ıcın cok.
Maksat kendini geliştirmekse kendi alanında yüksek lisans ve üzeri eğitimi düşünebilir bence.
Matematik öğretmenliği ve veterinerlik arasında bir bağlantı kuramıyorum, pek mantıklı bulmadım olayı açıkçası.

Neden ikinci universite? Bence cok gereksiz. Kendi alaninda yuksek yap. Hobi olarak okuyacagim diyorsan o zaman tamamen senin zevkine kalmis bir konu.

Maksat kendini geliştirmekse kendi alanında yüksek lisans ve üzeri eğitimi düşünebilir bence.
Matematik öğretmenliği ve veterinerlik arasında bir bağlantı kuramıyorum, pek mantıklı bulmadım olayı açıkçası.
Tesekkür ederim öneriniz için.

Back