Anket ikinci bir isim hakkinda ne düsünüyorsunuz?

ikinci bir isim hakkinda ne düsünüyorsunuz?

• Ankete Katılan
    46

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
arkadaslar cogu insan da oldugu gibi ikinci bir isim cok yaygin birsey oldu.

dogdugunda cocuklarimiza verdigimiz ikinci bir isim , yada sonradan kendimize

verdigimiz ve yahut ta bize verilen ikinci bir isim ( esimiz, sevgilimiz ailemiz tarafindan)

bu konu hakkinda sizler ne düsünüyorsunuzCADIARZU

benim iki ismim var.. bebekken verilmiş , nufus cüzdanımda yazan iki isim..
çocuğum olursa muhtemelen ona da iki isim koyarım.
seviyorum iki ismi..

ben tek isim taraftariyim. Özellikle kiz cocuklarinda tek isim olmali, evlendiginde kizlik soyadini da kullanacak olursa zaten 3 isimli oluyor. 2 ismi varsa ooooo yaz yaz bitmez .

eskiden bende çok severdim 2 isimlileri hatta özenirdim çok ama şimdi gereksiz buluyorum çoğunluk 2. ismi kullanmıyor süs gibi duruyor orda bir de kızlarda zorluk oluyor soyadı yüzünden kendi soyadını kullanmak isteyenler kullanamıyor bu nedenleyerimseniben

2.ismi gereksiz buluyorum,zaten bi tanesi kullanılıyor birde kızlara koymamak lazım evlendiği zaman kendi soyadınıda kullanamaz uzun olur diye.

bebekken verilmesi güzel... iki isim cok hos bence... ama daha sonradan nasil olur bilemem... insanlar tek isime asina olurlar ...

tek isimden yanayım
zaten hep tek isim kullanılır iknciside nüfus cüzdanında kalır kalabalık sadecesempatiksalakcinni

2 isim? eğer birbirne uyan, 2si aynı anda kullanılabiliosa son zmnlarda kulağa hoş gelio.. ama yok baba tarafı hasan, anne tarafı leo diosa, bi abzürtlük oluoo :19: sonradan eşten aileden edinilen isimler ise candır bence.. hatta bi zmndan sonra eşinizden ya da anne-babanızdan kendi adınızı duyduğunuzda garipsiosunuz.. adımı söledi, kesin kötü bişi var oluorum ben walla o derece :9:

Genelde çocuklukta en zorlanilan şeylerden bitanesi bu isim işi,Bitane olsun güzel olsun.Çünkü büyüyünce hiç biri begenmiyo.

bende çocuklarıma iki kısa isim oymak istiyorum.allah nasip ederse:16::16::16::55::55:

Back