• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci bir çizgi var mıı?

MYE

Üye
Kayıtlı Üye
Kızlaar reglim 6 gün gecikti. Dün test yaptım testte sanki ikinci silik bir çizgi var gibi. Yalnız belirteyim ben testi yaptıgımda birinci dksında baktım negatif sonra bi köşeye koydum sabah atmak için aldığımda belirsiz bi çizgi gördüm. Yani anlamadım beklediği için mi oldu ne zaman sonra oluştu. Sizce var mı böyle bi çizgi yoksa kuruma çizgisi falan mı yoksa hiç çizgi yok mu😪

Eklentiler

• IMG_20220531_065158.jpg
    IMG_20220531_065158.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 411
buharlaşma yüzünden olabilir. çok uzun zaman geçmiş test geçersiz. ilk 5 dk önemli olan. sonrasında ikinci çizgi belirse bile sayılmaz dediğim gibi buharlaşma veya testi yaparken o kısma idrar gelmiş olabilir. 3-4 gün sonra sabah ilk idrarınla yap daha kesin sonuç alırsın. hayırlısı olsun

Kızlaar reglim 6 gün gecikti. Dün test yaptım testte sanki ikinci silik bir çizgi var gibi. Yalnız belirteyim ben testi yaptıgımda birinci dksında baktım negatif sonra bi köşeye koydum sabah atmak için aldığımda belirsiz bi çizgi gördüm. Yani anlamadım beklediği için mi oldu ne zaman sonra oluştu. Sizce var mı böyle bi çizgi yoksa kuruma çizgisi falan mı yoksa hiç çizgi yok mu😪
Çizgi var ama ümitlenme derim çünkü aynı testte aynı durumu bende yaşamıştım baya ikinci çizgi çıkmıştı bi süre sonra ve negatifti 🙁

• Beğen
Reactions: MYE
Sonuç ne bende aynı durumu yapıyorumda

Ben ilk oğlumu böyle öğrendim gebelik gecikince kan verdim pozitifti yuzlerdeydi değer ☺️

• Beğen
Bu testin üzerinde 10 dakika sonrayı dikkate almayınız yaziyor. Bence kendinizi üzmeyin ilk 10 dakika çıkmadıysa yoktur diye düşünüyorum. Insallah bir an önce nasip olur.

• Beğen
Back
X