yezal bir canda iki kalp Kayıtlı Üye 13 Eylül 2011 531 2 46 Diğer 18 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yezal #1 Ikinci ve sonraki dogumlarin daha erken oldugunu duyuyorum bir cok kisiden ne dersiniz? Ikinci dogumunu yapanlar daha mi erken geldik ikinci minikler?
Ikinci ve sonraki dogumlarin daha erken oldugunu duyuyorum bir cok kisiden ne dersiniz? Ikinci dogumunu yapanlar daha mi erken geldik ikinci minikler?
Gunnur2010 Hei! Kayıtlı Üye 4 Şubat 2010 2.113 5.038 408 18 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yezal #2 yezal .!.: Ikinci ve sonraki dogumlarin daha erken oldugunu duyuyorum bir cok kisiden ne dersiniz? Ikinci dogumunu yapanlar daha mi erken geldik ikinci minikler? Genişletmek için tıkla... eyvaah diyorum benim kizim 1 ay erken dogdu 1 kardes daha dusunuyoruz oda ondan daha erken dogarsa iste ozaman eyvah eyvaaaah diyorum :))
yezal .!.: Ikinci ve sonraki dogumlarin daha erken oldugunu duyuyorum bir cok kisiden ne dersiniz? Ikinci dogumunu yapanlar daha mi erken geldik ikinci minikler? Genişletmek için tıkla... eyvaah diyorum benim kizim 1 ay erken dogdu 1 kardes daha dusunuyoruz oda ondan daha erken dogarsa iste ozaman eyvah eyvaaaah diyorum :))
yezal bir canda iki kalp Kayıtlı Üye 13 Eylül 2011 531 2 46 Diğer 20 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yezal #3 Bayağı erken doğmuş , benim ilk bEbegim 2 hafta etken doğdu bunu merak ediyorum simdi