İkinci bebek olmuyo

Mavipelican

huzur istıyorum
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
747
894
Adetime 12 gün vardı idrarda test yaptım negatif bunun negatif çıkacağını bliyodum umudum kırılmadı. Sonra 10 gün kala kanda baktırdım 0,52 cıktı dedim daha erken gene kırılmadı umudum şimdi 5gün var yaptım silik milik hiç bişe yok yok yok ama şanet olası hala umudum var napıcam bılmıyorum ilkindee 4 gün kala öğrenmiştim ama ikincisi olmuyoooo

Hamıleliğimde ilk belirtim göğüslerimin ağırması olur ve bende var. Ya ben kafayı yemek üzereyim yada gercekten hissediyorum bedenimdeki yeni misafirimi

Bi nedeni yok yawruma bi kardeş daha istiyoruz ve bunu biran önce istiyorum oyleki hamile kalmadan 9 ay nasıl biter diye stres yapıyorum çok sabirsizim ben ya nefret ediyorum bu huyundammmm

Bu stresle cocukta yapamazsin sen. Hyr bende de vardir oyle psikopatlik ama disardan bakinca garipseniyo demekki
Ne yorumlar alacaksin merak eetmedim ddegil

Anne olan veya bebek isteyen. Kadınların kötü yorum yapicagini sanmıyorum. Çünkü bambaşka bi stres bu ,dünyanın en tatlı stresi ve bir okadarda zor, gene rabbime şükür benim kucağımda bir evladım var hiç olmayanların rabbim yardımcısı olsun çok zor bir sınav bu insanoğlü için yorumuna saygı duyuyorum canım yorumların için saol sonuçta bakış acilarimiz farklı

Cok sukur dunya tatlisi bir yavrumda benim var. Allah o duyguyu tatirma sansi vermis sana ne mutlu. Stress yapmadan guzel guzel iyi haberlerini bekle. Kendini rahatlatki saglikli sonuçlar alabilesin.. hadi bakalim rabbim isini rast getirsin..

Valla daha hamile değilken hiç bu kadar stres yapmadim ama hamile olduğumu duyunca nasıl geçti 9 ay bi ben bilirim bide 1.5 hafta gecikti üstüne ama çok şükür sağ sağlım doğdu 21 günlük şuan

Öncelikle Allah hayırlısını versin. Ancak her hamilelik ve elbette belirtileri bir değildir, aynı kisi de bile. Bu kadar oflanıp puflanmak bu durumda gereksiz sanırım. Daha adetiniz bile gecikmeden yok yok diye sızlanıyorsunuz, ben çok garipsedim. Hatta sandım ki yıllardır uğraşıyorsunuz ve olmuyor.

2sene diyince ağıza daha kalay geliyordimi 24 ay bboyunca umudunuzun sürekli kırdığını hayal edin bir dahaki ay hadi hayırlısı diyerek tekrar aynı heyecanlarla başlayın ama sonuç hep aynı tek çizgi yapicak bise yok rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu versin dua etmekten rabbimden istemekten başka çarem yok sonucta

Amin teşekkür ederim. Ve inşallah rabbim sanada bi evlat nasip eder hayırlısıyla. Senin için dua edicem

hamile kalabildiniz mi acaba?ilk bebekten sonra ikinciye kalamayanlar da bayağı çok

iki ay çok uzun değil. yıllarca bekleyenler var.ama işte biz kadınlar biraz sabırsızız galiba

Uzun bi sürenin. Ardından gelmişti zaten canım ama nasip değilmiş gitti şimdi tekrar umutlarımızı var insin gene olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…