Doğuma Hazırlık ikinci bebegini bekleyen anneler fikrinize ihtiyacım var

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ali_ye

RABBİME ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
1.793
11
42
benım 4yasında bır kızım var allah kısmet ederse aralıkta dogum yapıcam oglum olucak uzmanlar ve cevremdekı kısılerın soylemlerıne gore dogum yaptıktan sonra ılk cocugun kıskanmaması ıcın kardesın sana hedıye getırmış dıye bısey alıp vermelıymışim ve benım kızımın okadar cok oyuncagı varkı onu etkıleyecek kendını ozel hıssetırecek ve sevecegı bır sey almak ıstıyorum sızler ne gıbı hedıye aldınız kafamı cok taktım

Benim oğlum bebeğin hediye getiremeyeceğini bilecek yaşta olduğu için bişey almadım :)))) Ama kızlar ne olursa olsun bebeklerden vazgeçemezler. Bir bebek alıp kardeşin kendisi gibi bir bebek de sana getirmiş diyebilirsin. O da onunla oyalanır.

valla benımkıde ınanmaz ama kendını dıslanmıs gıbı hıssetmesın dıye bırsey yapcam bebek almak banada mantıklı geldı cok bebegı var ama oglum olacagı ıcın oglan bebek alayım bariCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…