ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm belli oldu mu merak ettim bak şimdi???

yukarıdada yazmıştım her şeyden önce sağlık ne yalan söyleyeyim yaşım itibariyle hani erkek bebişim olsa bir daha gebelik düşünmem rabbim her şeyin hayırlısını versin

aynen benim de 4 yaşında oğlum var... ağustosta ve ocakta deneme oldu... ama olmadı... oğlum o ay hemen olmuştu yine öyle olur zannettim.. şimdi 2 dir olmadı umutsuzluğa kapılıyorum hemen...

selam herkese iyi pazarlar
bende ikinci çocuğu düşünenlerdenim ocakta sprali çıkarttırdım bu ay olmadı artık marta inşallah
12 yaşında bir oğlum var evet ara uzun oldu biliyorum ama hiç aklımızda yokken birden gelişen bir durum içimize sevgisi düştü inşallah en yakın zamanda yuvamızada neşesi düşer hayırlısıyla
bu arada yaşım 32 gelişmelerinizi izlicem sohbetinize ortak ederseniz sevinirim sevgiler :93:

yukarıdada yazmıştım her şeyden önce sağlık ne yalan söyleyeyim yaşım itibariyle hani erkek bebişim olsa bir daha gebelik düşünmem rabbim her şeyin hayırlısını versin

amin cnm allah gönlüne göre versin diyimm o zaman :)

Kaç yaşındasın cnm

Bu arada ben 29 yaşındayım 8 yıllık evlliğim aslen istanbulluyum ama iş gereği balıkesirdeyim

aynen benim de 4 yaşında oğlum var... ağustosta ve ocakta deneme oldu... ama olmadı... oğlum o ay hemen olmuştu yine öyle olur zannettim.. şimdi 2 dir olmadı umutsuzluğa kapılıyorum hemen...

yok cnm hemen ümitsiliğe kapılma stres yok diyolar sonuçta bi evladımız var allaha şükür

1 seneye kadar normal dedi dr bana çünkü uzun bi zaman korunduk sonuçta..

Allah en yakında zamanda nasip etsin cnm

Sana da merhaba cnm

Allah bağışlasın cnm oğlunu... Vallah cnm kızım doğduktan sonra biz de eşimle ilk başta hiç düşünmedik daha sonra biz de bencillik ettiğimizin farkına vardık tamam biz belki rahat edicez ama yavrumuzu dünyanın en güzel duygusu kardeşliği tadamayacak...
Ve daha sonra allah bilmiyorum ama nasıl istek geldi hem bana hem eşime şu anda çok istiyorum bi daha olsun

Öyle cnm işte allah cok aratmasın bizleri inşallah:)

yanlız değilmişiz demekki bizde aynı şeyleri düşündük
rabbim verirse inşallah ilkmiş gibi olacak abisi büyük,uzun zamandır düşünmediğimiz yavrunun sevgisi bir anda düştü içimize
inşallah çok beklemeyiz
gece rüyamda hamileydim ve oğlumun olacağını öğreniyordum
ne anlama geldiğini bilmiyorum ama çok fazla düşünmek böyle şeylere neden olabiliyor
rabbim bütün isteyenlere aratmadan versin inşallah

Merhaba kızlar bu topic hareketlenmiş biraz ben de katılayım dedim.önceden söz etmiştim 19 aylık oğlum var ikinciyi istiyorum. Sizlere bakınca çok mu acele ediyorum diye düşünmedim değil...

Merhaba kızlar bu topic hareketlenmiş biraz ben de katılayım dedim.önceden söz etmiştim 19 aylık oğlum var ikinciyi istiyorum. Sizlere bakınca çok mu acele ediyorum diye düşünmedim değil...

aslında acele etmiyorsun bu kişiye göre değişen bir durum
ben oğlumun herşeyine yeterince zaman ayırayım onu kendi başına yetebilecek zamana kadar getireyim istedim
istediğimiz gibi gezdik tatilimize çıktık ama artık okulu ön planda olduğundan idealleri var ve artık oğlum okulunda bize ihtiyaç duymuyor bizimle zaman da geçiremiyor
oğlum kendini yanlız hissetmedi babası ve benimle doyasıya vakit geçirdi kardeşi olanlar hep ona imrendi oda küçük bir kardeşin getirilerini bildiğinden çokta istemedi bu güne kadar
şimdi nolur bir kardeş yapın şu ilginiz ona kaysın beni hala bebek sanıyorsunuz demeye başladı
haliyle istediği okulu kazanırsa bizden ayrılacak bunu da anlatınca eşimle birbirimize bir bakışımız vardı görülmesi gerekti
sonra hiç aklımızda olmayan çocuk fikri bir baktık hayatımızı değiştirdi,fikir olmaktan çıkartıp gerçekleştirmek için çalışmalara başladık
benimkisi doğru yada yanlış bunu yaşamadan bilemicez ama bizim ikinci yavrumuzda tek çocuk kadar heycanla beklenen bir yavru ve eminimiki öylede büyüyecek
bütün sülale şaşkınlıkla onu bekliyor
oğlumuz dünyaya geldiğinde eşimde bende çocuk sayılırdık onunla okudum onunla çalıştım eşimde mesleğinde yeniydi biz birlikte büyüdük yaş 32 eşim 38 şimdi zamanıdır inşallah

amin cnm allah gönlüne göre versin diyimm o zaman :)

Kaç yaşındasın cnm

Bu arada ben 29 yaşındayım 8 yıllık evlliğim aslen istanbulluyum ama iş gereği balıkesirdeyim

yaş 37 canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşalah

merhaba cnm

evet hareketlendi tabiii bu topik.. bizde ilk bebeğimiz olacakmış gibi heyecanlıyız ve ben şunada inanıyorum ister ilk olsun ister ikinci yada üçüncü bi anne bence aynı heyecanı hepsinde yaşar ve yaşamalı diyorum..

Bence erken değil yani bu tamamiyle anne ve babanın hazır olması ile alakalı evet hazırım diyebiliyosan o zaman yaş falan farketmiyor acıkcası..

Dilerim bekletmez meleklerimiz:))

hakkımızda hayırlısı cnm hemen hemen aynı düşüncelerdeyiz benim kızım da bu sene 1.sınıfa gidiyor.Bizim de düşüncemiz bu sene fazla bi ilgi alaka gerektiği için geçen sene den bu yana ertelemiştik tabi ben hemen olur diye bayağı bi ümitlendim ilk aylar ama beklendiği gibi olmuyormuş 7 ay olacak bu ayla korunmayı bırakalı bakalım bu ay neler olacak???
Senin bat ne zaman cnm??
Herhangibi şey kullanıyormusun ??

Ben bu ay ovulasyon testi ve bal tarçın çörek otu karışımını deniyorum ??

Ayrıca folıc asite devam yanii nereye kadar içceceğim bilemiyorum içim dışım folıc oldu :))

cnm biz ilk defa bu ay denedik oldumu olmadımı tam belli değil bakalım hafta içi gidicem tekrar
önce adet oldum sandım şubat 20 de daha 2 gün vardı
bir gün oldu bitti
2 gün sonra kan tahlili yaptırdım 0,208 gibi bişey çıktı yani yok demek heralde doktora gösteremedim
kan yaptırmadan doktor muayne dedi olmaz dedim daha geçen ay çatala yattım bişey yok dediniz falan neyse olsun dedi olmaz dedim :)
hafta içi gidicem bakalım neler oluyor garip yani
benim eşimde varikosel var doktrolar zor demişti oğlum için ama ilk denediğimiz ayda olmuştu
şimdi ne alemde bilmiyoruz biz deneyelim olmazsa bakarız çaresine dedik
yani anlayacağın biraz oluruna bıraktık ama bu ayda olmazsa mutlaka önlemini alırız
şimdi okadar çok şey biliyoruzki bu iyimi kötümü anlayamadım
oğlumda hiçbirşey bilmiyorduk oldu şimdi herşeyi biliyoruz takıyoruz hayırlısı bakalım

ayy evet herşey iyi güzel de işş çatala geldimi fenaa bi şey her seferinde bende irkiliyorum(
ama sen bence bi baktır yine de neden bir gün sürmüş adetin çok kısa değil mi yani gerçekten adet ise??
Bu tip kanamalara yerleşme falan da diyorlar ama yinede ümitlendir miyim cnm bence kötüye hazırlada iyi çıkarsa hep beraber seviniriz:))))
Vallah bu kadar bilmek bencede iyi değil :) Baksana ben hemen bi sey attım ortaya yerleşme felan :==))

Şaka bi yana sen yine bi kontrol ol yine bu ay:)

uyuyamadım yine bir bakıp öyle uyurum dedim
doktorda öyle dedi ben zaten kendimi çoktannn hamile değilim diye alıştırdım olursa ne ala olmazsa rabbim sağlıklı ömür versin olur inşallah
mecbur gidicem ne kadar uzatsam kardır diyorum işte
kaç sene oldu alışamadık gitti şu çatala
iyiysede değilsede mutlaka yazıcam :)
bende burda hamiş olduğunu söyleyecekleri sabırsızlıkla bekliyor olucam
öyle bir şey ki sanki ilk olucak demekki herşeyin bir zamanı varmış onca sene ne zaman yapıcan ikinciyi diyenlere rabbim oğluma sağlık versin isteyene versin deyip durdum şimdi şu halime inanamıyorum

ayy topik ne kadar güzel hareketlenmiş:)))) ben topiği açtım ama hiç yazmamıştım. ilk açtığımda oglum 18 aylıktı şimdi 22 ayını dolduracak. spirali çıkarttırdım ama açıkçası çok detaylı bir çalışmamız olmamıştı. daha dogrusu ben ufak bir rahatsızlık geçirdim arada ilaç kullanınca 2 ay arada tekrar korunarak geçti. korunmadıgım aylarda ise küçük ve köpekle azı dişlerini çıkartan bir bebek annesi olarak yumurtlama günlerini ayarlayamadım vs. 4 5 ay böle geçti ocaktan beri biraz daha dikkatli davrandık bu ay ise yumurtlama dönemimi tamamen takip ettim ama bakalım hayırlısı artık.. gecen ay ömrümde ilk kez gecikince heyecanlanmıştım ama birşey yokmuş:)) merakla 8 martı bekliyorum şimdi:) ama bende fortel almayı düşünüyorum o kadar bekleyemeyebilirim. oglum ilk ayda olmustu ama ikinci bendede nazlanacak gibi birazcık sanırsam:) hepimiz biran önce güzel haberler alırız inşallah..

o halde bizde sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberi cnm??
Daha yeni başladın bu ay olmazsa diğer aylara inşallah sağlıcakla gelsinlerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…