ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşar selamm
benim de 3 yaşında bi kızımm var ve kardeş istiyoruz Allah izin verirsee benim bat 29 kasımm çok heycanlıyımmm :)) hakkımızda hayırlısıı sizlerde durumlar nasıllll ???

slm kızlar uzun zamandır yoktum kzımla baya büyüdük.. hamişler çoğalmış..
elfmam canım zor zamanlar geçirmişsin allah tekrar nasip etsin inşaallah..

slm kızlar uzun zamandır yoktum kzımla baya büyüdük.. hamişler çoğalmış..
elfmam canım zor zamanlar geçirmişsin allah tekrar nasip etsin inşaallah..

allah razı olsun canım rabbım kimseye yasatmasın kötü bır tokat oldu =) bol bol dua et benım ıcınde olurmu

sende sağlıkla sıhhatle al bebegını kucağına ınsallah canım kocaman olmuşsunuz maşallah =)

Son düzenleme:

bende 6 öğün yıyorum bendede suara bı mıde problemı var gıbı bakalım umarım kötü olmaz. bende bı 20 kılo vermeyı cok ıstıyorum hedefımız o ama bakalım ne olacak 5kılo vermısım dün tartıldım 86 olmuşum o bıle cok cok ii geldı ınan =) bugün bı mevlütdeydım herkes zayıflamışın deedı cok moral oldu vallahı =) bende aynen tarçın kullanıyorum süt pek sevmedıgımden sütü ısıtrken kabuk tarçın koyuyorum buaralar türk kahvesı ama tarçında tadını cok ii yapıyor. bende ılac kullanmıyorum umarım ınsülinim düşmüştr azda olsa.

ederim canım hiç merak etme allah kısa zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin canım.. biz son aylara geldik artık hayırlısıyla ben de kızımı kucağıma alırım inşaallah canım benim.. dikkat et kendine görüşmek üzeree

amiiin inşallahhh allah razı olsun canım benım ınsallah tez zamanda kabul olur dualrımız. evt sağlıkla sıhhatle inşallah güzel haberlerını duyarım bende =) sende canım dıkkat et kendıne allaha emanet sende evlatlarında

Benimde 11 aylik kizim var simdi ise 5 haftalik hamisim ne hizliyim degil mi :)) saka bi yana hic beklemedigimiz bir anda aldik bu haberi rabbim butun isteyenlere nasip etsin evlat sevgisini

bende ikinci bi bebiş istiyorum...
yumuk yumuk ellerini öpmek,masum yüzüne bakmak istiyorum...
rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

süper çok sevindim canım :) ben maalesef veremedim spora ara vermek durumunda kaldım o da verdirmiyor yeniden başladım ama bazen çok canım yemek yemek istiyor yaa

süper çok sevindim canım :) ben maalesef veremedim spora ara vermek durumunda kaldım o da verdirmiyor yeniden başladım ama bazen çok canım yemek yemek istiyor yaa

dün dr daydım maşallah 6300 vermısım ınsallah böle gıder ayrıca insüline bağlı bır dırencte sözkonusu degıl dıyetsyenım cok memnun benden =) daha spora başlamadım ben henüz vermedı bakalım nezaman baslıcaz.

yaa onu hiç sorma benımde aynı cok ıstıyorum abur cubur tatlı v.s yemek ama avucumu yalıyorum tabi =) şunu fark ettımkı atıştırarak zamanımı gecırıomusum ıllaki ağzıma bişe atıcam gıbı hep karsı koymak cook zor oluyor ınan ama hersey ıkıncı bebiş için sabır canım sabır azkaldı bebişlerimizin gelmesine

iyi akşamlar kızlar bende 2. istiyorum ama eşim yanaşmıyor çok kararsız
ama bu ay,yumurtlama günümden 1gün önce korunmasız ilişki oldu...
acaba hamile kaldım mı:26:
bat 25 kasım yarın sabah test yapıcam,bakalım ne çıkcak

canımm merak ettim yaptın mı testtt

Selam kızlar benim 18 aylık bi oğlum var ve dün hamile olduğumu öğrendim kafam çok karışık oğlum için üzülüyorum tamamen kaza oldu sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda

selam kızlar benim 18 aylık bi oğlum var ve dün hamile olduğumu öğrendim kafam çok karışık oğlum için üzülüyorum tamamen kaza oldu sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda

canım ben de oğlum 21 aylıkken hamile kalmıştım benimki kaza değildi ama sen içini ferah tut rabbim böyle nasip etmiş araları 2 yaş olacak ilk zamanlar zor olacağı belli zaten ama zaman geçtikçe sen de oğlunda alışacaksıız.. Ben de bazen düşünüyorum nasıl olacak diye benimkilerin arası da 2.5 yaş olacak ama elbet oğlum kardeşine alışacak.. Büyüdüklerinde bi anda rahatlıcaksın diyo herkes üzme kendini herşey senin elinde onların arasındaki dengeyi bulacak olan sensin kendini bırakma bence.. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşaallah

valla helal olsun şu an benim oğlum 3,5 yaşında. ikinciyi düşünüyorum. ama maalesef sendeki cesaret yok bende. daha yeni anaokuluna başladı. uykusu ancak düzene girdi. yaramazlığı yeni yeni düzeliyor gibi ve ben rahat edemeden 2. çocuk zor geliyor ama bir yandan da hem güzel bir heyecan, hele ki kız olursa. of of... kararsızım?

oglum 3.5 yasinda ve sanirm 2haftaya kadar nasipse dogum olcak. oglum cok zahmetli. ama ben aralarinin cok acik olmadini istemiyorum. anlasmalari zor olabilir. ustelik tam rahata erecekken bi daha bi daha hamilelik ve bebek sikintisi cekmek bana daha zor geliyor.ikinci eger saglikli sihhatli dogarsa baskacada bi engel olmazsa Rabbimden, 3yas arayla 3.yu bile dusunuyorum.

Allah herkesin gönlune gore versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…