Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar uzun zamandır yoktum kzımla baya büyüdük.. hamişler çoğalmış..
elfmam canım zor zamanlar geçirmişsin allah tekrar nasip etsin inşaallah..
aynen ama canım ben pco konusunda rahatladım yani en son bana dr azalmış demişti sonra da gitmedim zaten bana progestan verdiği için :) ihtiyacım yokken bana saçma sapan ilaç verdi.. daha önce 6 öğün diyeti yaptım tam 9 ay 20 kilo verdim hatta ama sonrasında reflü oldum sık yediğimden sindirmeden tekrar tekrar olunca midem berbat oldu.. şimdi daha rahatım 1-2 öğün yeterli. meyvemi de sebzemi de tatlımı da yiyorum ama gündüz akşam kalorili bir şey yok.. bir de çayıma şeker yerine çubuk tarçın ekliyorum hem daha lezzetli oluyor hemde şeker seviyem dengelendiği için acıkmıyorum:) ilaçsız dönemimde tarçın mucizesi yaşıyorum anlayacağın.. bakalım bi 15 kilo daha verim bebişi düşünmeye başlayacağım :) ya da en azından 40 beden olsamgerçi şimdi de çok sayılmam 2 beden daha incelmem lazım hepsi o :)
allah razı olsun canım rabbım kimseye yasatmasın kötü bır tokat oldu =) bol bol dua et benım ıcınde olurmu
sende sağlıkla sıhhatle al bebegını kucağına ınsallah canım kocaman olmuşsunuz maşallah =)
ederim canım hiç merak etme allah kısa zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin canım.. biz son aylara geldik artık hayırlısıyla ben de kızımı kucağıma alırım inşaallah canım benim.. dikkat et kendine görüşmek üzeree
bende 6 öğün yıyorum bendede suara bı mıde problemı var gıbı bakalım umarım kötü olmaz. bende bı 20 kılo vermeyı cok ıstıyorum hedefımız o ama bakalım ne olacak 5kılo vermısım dün tartıldım 86 olmuşum o bıle cok cok ii geldı ınan =) bugün bı mevlütdeydım herkes zayıflamışın deedı cok moral oldu vallahı =) bende aynen tarçın kullanıyorum süt pek sevmedıgımden sütü ısıtrken kabuk tarçın koyuyorum buaralar türk kahvesı ama tarçında tadını cok ii yapıyor. bende ılac kullanmıyorum umarım ınsülinim düşmüştr azda olsa.
süper çok sevindim canım :) ben maalesef veremedim spora ara vermek durumunda kaldım o da verdirmiyor yeniden başladım ama bazen çok canım yemek yemek istiyor yaa![]()
iyi akşamlar kızlar bende 2. istiyorum ama eşim yanaşmıyor çok kararsız
ama bu ay,yumurtlama günümden 1gün önce korunmasız ilişki oldu...
acaba hamile kaldım mı:26:
bat 25 kasım yarın sabah test yapıcam,bakalım ne çıkcak![]()
selam kızlar benim 18 aylık bi oğlum var ve dün hamile olduğumu öğrendim kafam çok karışık oğlum için üzülüyorum tamamen kaza oldu sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda![]()
canım ben de oğlum 21 aylıkken hamile kalmıştım benimki kaza değildi ama sen içini ferah tut rabbim böyle nasip etmiş araları 2 yaş olacak ilk zamanlar zor olacağı belli zaten ama zaman geçtikçe sen de oğlunda alışacaksıız.. Ben de bazen düşünüyorum nasıl olacak diye benimkilerin arası da 2.5 yaş olacak ama elbet oğlum kardeşine alışacak.. Büyüdüklerinde bi anda rahatlıcaksın diyo herkes üzme kendini herşey senin elinde onların arasındaki dengeyi bulacak olan sensin kendini bırakma bence.. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşaallah