- 18 Şubat 2007
- 1.050
- 221
- 648
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhba çok uzun zaman oldu hep okuyorum ama kendime en uygun topiği buldum sanırım..benim de 3 yaşında bir kızım var ikinci bebeğimizi geçen yıldab bu yana istiyoruz ama olmuyor2 aydır tedavi görüyorum ama pek bir gelişme olmadı..inşallah hayırlısı olur hepimiz için
cnm biliyosunki stress de etkiler benim de 1.5 yaşında oğlum var iki ay sonra ben de bebek denemelerine başlıcam. acele mi ediyorum bilmiyorum ama ikisi birden büyür inşaallah.. Allah hepimize nasip etsinn
canım benım sakın erken dıe düşünme benım oglum bır yasında suandan düşünüyorum cünkü hastalıgım sebebyle uzun sürecegını bılıyorum.bıraz yorucu olucak ıkı miniğe bakmak ama allah sabır verır güç kuvvet verır. erteleme ıkıncıyı ne olacagını bılemeyız =)
merhabalar..
benim 18 aylık bir oğlum var ve şimdi ikinci bebeğe karar verdik eşimle. Sizin cocuklarınız kaç yasında? eşimde bende cok istiyoruz ama uzmanlarda 4 yas öneriyor diye kafam karısıyor bir taraftanda.
ve buda arkadasımızdan gelen listemiz... çok saol canım:)))
ÜYE ADI 1.ÇOCUK 2.ÇOCUK AÇIKLAMA
Hnk 18 ay erkek Karar aşamasında
Kelebekkk2005 8 yaş kız 3 aylık hamile
mikrosoft var var üçüncüyü düşünüyor
ad1 4,5 yaş erkek Karar aşamasında
tugram1 3 yaş erkek 2,5 aylık hamile
gulceonur 2 yaş erkek 3,5 aylık hamile
suttug erkek Karar aşamasında
fburak 5,5 yaş erkek Doğuma gün sayıyor :)
burcuelf 5,5 yaş kız Karar aşamasında
esmaysima 3,5 yaş kız idrar testi pozitif
blackberry34 26 aylık erkek kararsız
48to38 15 aylık erkek Karar aşamasında
sueda2008 kız kararsız
zeynepsz 37 aylık kız yapım aşamasında :)
purple_timi 4,5 yaş erkek Karar aşamasında
kabilarda 5,5 yaş erkek Karar aşamasında
izell 5,5 yaş erkek - Karar aşamasında
stellamaris 3 yaş erkek yapım aşamasında :)
papatya2010 2,5 yaş erkek 1,5 aylık hamile
elfmam 9 ay erkek Karar aşamasında
ozey2506 5,5 yaş erkek eşini ikna aşamasında
RainbowColors 4 yaş erkek Karar aşamasında
seydaogretmen 13 ay erkek Karar aşamasında
nazlma 23 ay kız 19 haftalık hamile
tlyko 5,5 yaş kız 32 haftalık hamile
polianna 3,5 yaş kız Karar aşamasında
Elsinore 34 aylık kız kararsız
slm kızlar bu topiği biraz şenlendirelim
bende ikinci bebeğimi düşünüyorum kızım 3 yaşında üç aydır korunmayı bıraktım geçen ay kimyasal gebelik oldu bu ayda tutmadı rabbim nasip ederse bu ay bakalım nasıl olacak kızım ilk denememde olmuştu ikincininde hemen olacağını düşüüyordum demek ki kısmetmiş bu ayda ovulasyon kulanacam bir kızım var inşalah ikincide tutarsa bir oğlum olsun isterim tabiki sağlıklı hayırlı evlat olsun rabbimden böyle istiyorum yanlış anlamayın lütfen kız çocuğu istemiyorum diye tabi kızda olursa benim ikinci prensesim olur her zaman gönlümden iki kzıım bir oğlum olsun isterdim ama ikinci içinde gönüldende erkek geçiyor ovu testi kulanacam erkek bebek için çift çizgi silkleştiğinde tek beraberlik olmalı diye bellkide şimdiye kadar böyle denediğim için tutmadı başka bilgisi olan var mı
canım topik gerçekten çok sessiz...kimyasal gebelik derken ilaç kullandın galiba ne kullandın canım..ben bu ovu testine önyargılıydım bide kafamı onla bozmym diyodum ama herkes kullanınca bendemi alsam acaba,benimde 7 yaşında oğlum var ama 2 yıldır 2.olmuyor bakalım nasip ne zaman
Merhaba arkadaşlar, benim 7 yaşında bir kızım var, 2. yi istiyoruz bu ay çalışmalara başladıkama umut yok gibi, 1 sene önce bir düşüğüm oldu sonra ara verdik bakalım, Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bu arada bat 28 şubat
![]()
merhaba cnm benimde 6 yaşına giren bi kızım var bende ikinci için uğraşanlardanım allah cok aratmasın inş. korunmayı bırakalı 7 ay oldu ama tık yok:))) kızım hemen olmuştu ama ikinciler biraz nazlı olacak herhalde:)))) inşallah en kısa zamanda rabbim hayırlısı ile verir hepimize..
Doğru söylüyosun canım, bundan 15 ay önce falan bizde çalışmalara başladım 4. ayın sonunda tuttu fakat düştü bebeğim, bizde biraz daha korunalım zaen çok şükür evladımız var dedik, şimdi bu ilk ayımız bakalım Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin, sağlıklı, hayırlı evlat versin
mrb:) 6.5 yaşında bir kızım var şimdiye kadar kendimde o cesareti bulamadım rabbim izin verirse artık istiyorum cenabı rabbim herkesin dileğini kabul etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş bencede aradaki yaşın önemi yok anne baba ne zaman hazır hissederse ozaman rabbimden istemeli:)![]()
ikinci bebişler nazlı mı olacak nedir benimde kızım beni hiç bekletmedi umarım hepimiz güzel haberleri alırız bu arada uguladığınız bir şeyy var mı
senin de kızını allah bağışlasın canım..
Bende bu ayla 7.ayım korunmayı bırakalı
ben bu ay adetimin 2 günün den itibaren bal tarçın çörek otu karısımını kullanıyorum inş.faydasını görürüm
Bir de ovulasyon testi kullanıyorum yumurtalama tarihimi bulabilmek için çünkü ben anlıyamıyorum ne zaman olduğunu???
Rabbim bu ay güzel haberlerialmayı nasip etsin hepimize..
allah bi daha yaşatmasın cnm çok geçmiş olsun...
Bende cok stres yapmak istemiyorum olmuyor diye ama olmadıkcada yaş farkı çogalıyor...
Birde benim kızımdan sonra bazı rahatsızlıklarım oldu jinekolojik olarak dr hemen bi tane doğur diyo..
yaza kadar denemeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı tüm isteyenleri rabbim aratmasın..
Sende kendinden bahset tanışalım kaynasalım??
amin cümlemisin ben her hangi bir şey uygulamıyorum ovulasyon testi bende kulanıyorum benim nnet ne zaman olacağını anlayabiliyorum çünkü ağrım çok artıyor dün akşam testi yaptım iki çizgide vardı sabah çaçlışma oldu saonrasınde saat 11 gibi tekrar test yaptım ikinci çizgi daha koyu olmuştu akşama kadar silikleşir mi acaba çünkü rabbim nasip ederse ben bu defada erkek olsun istiyorum tabi öncelikle sağlıklı hayırlı olsun netten çok okudum dok deyimine göre çizgi silikleşmeye başladıktan sonra birliktelik olmalıymış erkek bebk için hayırlısı neyse o olsun tabikide sizlerinde yorumlarınız var mı