ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evlat sahibi olmak isteyen herkese Rabbim biran önce meleklerine kavuşturur inşallah,benim 5 yaşında oğlum var şimdi 8 aylık hamileyim çok şanslıyız ki hiç beklemeden geldi meleklerim,inşallah sizlerde bir an önce kavuşursunuz yavrularınıza...

arkadaşlar merhba çok uzun zaman oldu hep okuyorum ama kendime en uygun topiği buldum sanırım..benim de 3 yaşında bir kızım var ikinci bebeğimizi geçen yıldab bu yana istiyoruz ama olmuyor :50: 2 aydır tedavi görüyorum ama pek bir gelişme olmadı..inşallah hayırlısı olur hepimiz için

benım korktugum olay hep bu ıste canım oglum suan 1 yasında polıkıstıkover sendromu hastasıyım ılk adetımden berı adet düzensızlıgı yanı yumurtlama sorunum var ılk gebelıgmde sorun yasamaktan korkup dr kontrolunde hamıle kaldım ılac kullandım ama ılac sayesındemı yoksa kendılıgındenmı gebe kaldım bılmıyorum cünkü ıkıbucuk ay kullandım ondan cok kısa bısüre öncede korunmayı bırakmıstık hemen gebe kalınca halıyle bılemedım nasıl oldugunu ama rabbım bır evlat verdı şükür.şimdi ıkıncı için planım var nasıpse ben dıorum mart ayında korunmayı bıraksak acaba nezaman tutarda gebe kalırım bılmıyorum uzun süre beklemekten korkuyorum basıma gelebılecegınden hep endıse ettım oyüzden beklemek ıstemıyorum ınsallah sende tez zamnda hamıle kalırsın allah dualarımızı kabul etsın sıkılma stres oldukca da olmama ıhtımalı yüksek kafanı rahatlatmaya calıs baska türlü bu sıkıntıyı aşamayız. iyi haberlerını beklıyor olacagım:54:

cnm biliyosunki stress de etkiler benim de 1.5 yaşında oğlum var iki ay sonra ben de bebek denemelerine başlıcam. acele mi ediyorum bilmiyorum ama ikisi birden büyür inşaallah.. Allah hepimize nasip etsinn

canım benım sakın erken dıe düşünme benım oglum bır yasında suandan düşünüyorum cünkü hastalıgım sebebyle uzun sürecegını bılıyorum.bıraz yorucu olucak ıkı miniğe bakmak ama allah sabır verır güç kuvvet verır. erteleme ıkıncıyı ne olacagını bılemeyız =)

Merhaba arkadaşlar bu başlığı gördüğüme çok sevindim.Bende ikinci çocuğu düşünenlerdenim inşallah oğlum 2.5 yaşında 2.5 yıl aradan sonra ne kadar zaman alır acaba bu ay denedik ama denk gelmedi sanırım........

canım benım sakın erken dıe düşünme benım oglum bır yasında suandan düşünüyorum cünkü hastalıgım sebebyle uzun sürecegını bılıyorum.bıraz yorucu olucak ıkı miniğe bakmak ama allah sabır verır güç kuvvet verır. erteleme ıkıncıyı ne olacagını bılemeyız =)

saol cnm inşallah hepimize nasip olurr

merhabalar..

benim 18 aylık bir oğlum var ve şimdi ikinci bebeğe karar verdik eşimle. Sizin cocuklarınız kaç yasında? eşimde bende cok istiyoruz ama uzmanlarda 4 yas öneriyor diye kafam karısıyor bir taraftanda.

ve buda arkadasımızdan gelen listemiz... çok saol canım:)))

ÜYE ADI 1.ÇOCUK 2.ÇOCUK AÇIKLAMA

Hnk 18 ay erkek Karar aşamasında

Kelebekkk2005 8 yaş kız 3 aylık hamile

mikrosoft var var üçüncüyü düşünüyor

ad1 4,5 yaş erkek Karar aşamasında

tugram1 3 yaş erkek 2,5 aylık hamile

gulceonur 2 yaş erkek 3,5 aylık hamile

suttug erkek Karar aşamasında

fburak 5,5 yaş erkek Doğuma gün sayıyor :)

burcuelf 5,5 yaş kız Karar aşamasında

esmaysima 3,5 yaş kız idrar testi pozitif

blackberry34 26 aylık erkek kararsız

48to38 15 aylık erkek Karar aşamasında

sueda2008 kız kararsız

zeynepsz 37 aylık kız yapım aşamasında :)

purple_timi 4,5 yaş erkek Karar aşamasında

kabilarda 5,5 yaş erkek Karar aşamasında

izell 5,5 yaş erkek - Karar aşamasında

stellamaris 3 yaş erkek yapım aşamasında :)

papatya2010 2,5 yaş erkek 1,5 aylık hamile

elfmam 9 ay erkek Karar aşamasında

ozey2506 5,5 yaş erkek eşini ikna aşamasında

RainbowColors 4 yaş erkek Karar aşamasında

seydaogretmen 13 ay erkek Karar aşamasında

nazlma 23 ay kız 19 haftalık hamile

tlyko 5,5 yaş kız 32 haftalık hamile

polianna 3,5 yaş kız Karar aşamasında

Elsinore 34 aylık kız kararsız

merhaba arkadaşım ve arkadaşlar,aslında yazacağım çok şey var bu konuda ama kestirmeden gitmeye çalışıcam.burda herkesin kendi durumunu yazması insana bir sürü tecrübe yaşatıyomuş gibi,buna bayılıyorum.ben korunmaya inanmıyorum arkadaşlar nedenide gördüğünüz gibi sizin anlattıklarınız.yani bebeklerimiz biz istediğimiz zamanda değil de Allah istediği zaman oluyo.korunduğu halde hamile kalan korunmadığı halde hamile kalmayanların tek açıklaması bu olabilir bence .nese geleyim asıl konuya ben pedagogların en fazla 3.5 yaş dediklerini duymuştum.yaşayınca bunun en makul ve en güzeli olduğunu gördüm.benim kardeşlerim arasında yaş farkımız en fazla 3.5 yaştır.benim çocukların arasıda en fazla 2.5 yaş.çocuklar gerçekten kardeş olduklarını anlaıyolar aynı oyunu oynayıp aynı şeyi seyrediyorlar yaşlarından dolayı.bunun olması gerektiğine inanıyorum,tabiki çocuğuna kardeş isteyenler için.arası uçurum olanlar yani5,6,7,8 yaş.... nasıl kardeş olacaklarki biri üni.de biri ilkokulda,biri dizi seyretmek ister biri çizgi film.biri sinemaya gitmek ister biri parka.aynı odayı bile paylaşamazlar.mutlaka anneye kolaylığı oluyodur ama zahmetsiz rahmet olmaz nasıl ki hamile kalmadan doğum yapmadan çocuk sahibi olamıyoruz,her nimetin bir külfeti olacak. gerçi herkes arayı çok uzatma zor oluyo diyor ama bilmiyorum artık kolay mı zor mu?

slm kızlar bu topiği biraz şenlendirelim
bende ikinci bebeğimi düşünüyorum kızım 3 yaşında üç aydır korunmayı bıraktım geçen ay kimyasal gebelik oldu bu ayda tutmadı rabbim nasip ederse bu ay bakalım nasıl olacak kızım ilk denememde olmuştu ikincininde hemen olacağını düşüüyordum demek ki kısmetmiş bu ayda ovulasyon kulanacam bir kızım var inşalah ikincide tutarsa bir oğlum olsun isterim tabiki sağlıklı hayırlı evlat olsun rabbimden böyle istiyorum yanlış anlamayın lütfen kız çocuğu istemiyorum diye tabi kızda olursa benim ikinci prensesim olur her zaman gönlümden iki kzıım bir oğlum olsun isterdim ama ikinci içinde gönüldende erkek geçiyor ovu testi kulanacam erkek bebek için çift çizgi silkleştiğinde tek beraberlik olmalı diye bellkide şimdiye kadar böyle denediğim için tutmadı başka bilgisi olan var mı

Son düzenleme:
slm kızlar bu topiği biraz şenlendirelim
bende ikinci bebeğimi düşünüyorum kızım 3 yaşında üç aydır korunmayı bıraktım geçen ay kimyasal gebelik oldu bu ayda tutmadı rabbim nasip ederse bu ay bakalım nasıl olacak kızım ilk denememde olmuştu ikincininde hemen olacağını düşüüyordum demek ki kısmetmiş bu ayda ovulasyon kulanacam bir kızım var inşalah ikincide tutarsa bir oğlum olsun isterim tabiki sağlıklı hayırlı evlat olsun rabbimden böyle istiyorum yanlış anlamayın lütfen kız çocuğu istemiyorum diye tabi kızda olursa benim ikinci prensesim olur her zaman gönlümden iki kzıım bir oğlum olsun isterdim ama ikinci içinde gönüldende erkek geçiyor ovu testi kulanacam erkek bebek için çift çizgi silkleştiğinde tek beraberlik olmalı diye bellkide şimdiye kadar böyle denediğim için tutmadı başka bilgisi olan var mı

canım topik gerçekten çok sessiz...kimyasal gebelik derken ilaç kullandın galiba ne kullandın canım..ben bu ovu testine önyargılıydım bide kafamı onla bozmym diyodum ama herkes kullanınca bendemi alsam acaba,benimde 7 yaşında oğlum var ama 2 yıldır 2.olmuyor bakalım nasip ne zaman

canım topik gerçekten çok sessiz...kimyasal gebelik derken ilaç kullandın galiba ne kullandın canım..ben bu ovu testine önyargılıydım bide kafamı onla bozmym diyodum ama herkes kullanınca bendemi alsam acaba,benimde 7 yaşında oğlum var ama 2 yıldır 2.olmuyor bakalım nasip ne zaman

kimyasal gebeliğin ilaçla alakası yok sadece kanda gebelik çıkıyor ama kese oluşmuyor kısa bir süre sonrada kendiliğinden söküyor bu ayda ovulasyon testini kulanacam bakalım kısmet artık.sizin her hangi bir sorununuz var mı 2.cinin olmaması için

Merhaba arkadaşlar, benim 7 yaşında bir kızım var, 2. yi istiyoruz bu ay çalışmalara başladık :17::17:ama umut yok gibi, 1 sene önce bir düşüğüm oldu sonra ara verdik bakalım, Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bu arada bat 28 şubat:36::16:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, benim 7 yaşında bir kızım var, 2. yi istiyoruz bu ay çalışmalara başladık :17::17:ama umut yok gibi, 1 sene önce bir düşüğüm oldu sonra ara verdik bakalım, Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bu arada bat 28 şubat:36::16:

merhaba cnm benimde 6 yaşına giren bi kızım var bende ikinci için uğraşanlardanım allah cok aratmasın inş. korunmayı bırakalı 7 ay oldu ama tık yok:))) kızım hemen olmuştu ama ikinciler biraz nazlı olacak herhalde:)))) inşallah en kısa zamanda rabbim hayırlısı ile verir hepimize..

mrb:) 6.5 yaşında bir kızım var şimdiye kadar kendimde o cesareti bulamadım rabbim izin verirse artık istiyorum cenabı rabbim herkesin dileğini kabul etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş bencede aradaki yaşın önemi yok anne baba ne zaman hazır hissederse ozaman rabbimden istemeli:):49:

merhaba cnm benimde 6 yaşına giren bi kızım var bende ikinci için uğraşanlardanım allah cok aratmasın inş. korunmayı bırakalı 7 ay oldu ama tık yok:))) kızım hemen olmuştu ama ikinciler biraz nazlı olacak herhalde:)))) inşallah en kısa zamanda rabbim hayırlısı ile verir hepimize..

Doğru söylüyosun canım, bundan 15 ay önce falan bizde çalışmalara başladım 4. ayın sonunda tuttu fakat düştü bebeğim, bizde biraz daha korunalım zaen çok şükür evladımız var dedik, şimdi bu ilk ayımız bakalım Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin, sağlıklı, hayırlı evlat versin

Doğru söylüyosun canım, bundan 15 ay önce falan bizde çalışmalara başladım 4. ayın sonunda tuttu fakat düştü bebeğim, bizde biraz daha korunalım zaen çok şükür evladımız var dedik, şimdi bu ilk ayımız bakalım Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin, sağlıklı, hayırlı evlat versin

allah bi daha yaşatmasın cnm çok geçmiş olsun...

Bende cok stres yapmak istemiyorum olmuyor diye ama olmadıkcada yaş farkı çogalıyor...

Birde benim kızımdan sonra bazı rahatsızlıklarım oldu jinekolojik olarak dr hemen bi tane doğur diyo..

yaza kadar denemeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı tüm isteyenleri rabbim aratmasın..

Sende kendinden bahset tanışalım kaynasalım??

mrb:) 6.5 yaşında bir kızım var şimdiye kadar kendimde o cesareti bulamadım rabbim izin verirse artık istiyorum cenabı rabbim herkesin dileğini kabul etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş bencede aradaki yaşın önemi yok anne baba ne zaman hazır hissederse ozaman rabbimden istemeli:):49:

merhaba cnm kızını allah bağışlasın cnm maşallah:)

Bence de yaşın önemi yok haklısın anne baba hazır olmalı her şekilde istiyorumm diyebilmeli

Senin ilk ay o zman bu ay ?? Hadi hayırlısı rabbim bekletmesin..

ikinci bebişler nazlı mı olacak nedir benimde kızım beni hiç bekletmedi umarım hepimiz güzel haberleri alırız bu arada uguladığınız bir şeyy var mı

ikinci bebişler nazlı mı olacak nedir benimde kızım beni hiç bekletmedi umarım hepimiz güzel haberleri alırız bu arada uguladığınız bir şeyy var mı

senin de kızını allah bağışlasın canım..
Bende bu ayla 7.ayım korunmayı bırakalı
ben bu ay adetimin 2 günün den itibaren bal tarçın çörek otu karısımını kullanıyorum inş.faydasını görürüm
Bir de ovulasyon testi kullanıyorum yumurtalama tarihimi bulabilmek için çünkü ben anlıyamıyorum ne zaman olduğunu???
Rabbim bu ay güzel haberlerialmayı nasip etsin hepimize..

senin de kızını allah bağışlasın canım..
Bende bu ayla 7.ayım korunmayı bırakalı
ben bu ay adetimin 2 günün den itibaren bal tarçın çörek otu karısımını kullanıyorum inş.faydasını görürüm
Bir de ovulasyon testi kullanıyorum yumurtalama tarihimi bulabilmek için çünkü ben anlıyamıyorum ne zaman olduğunu???
Rabbim bu ay güzel haberlerialmayı nasip etsin hepimize..

amin cümlemisin ben her hangi bir şey uygulamıyorum ovulasyon testi bende kulanıyorum benim nnet ne zaman olacağını anlayabiliyorum çünkü ağrım çok artıyor dün akşam testi yaptım iki çizgide vardı sabah çaçlışma oldu saonrasınde saat 11 gibi tekrar test yaptım ikinci çizgi daha koyu olmuştu akşama kadar silikleşir mi acaba çünkü rabbim nasip ederse ben bu defada erkek olsun istiyorum tabi öncelikle sağlıklı hayırlı olsun netten çok okudum dok deyimine göre çizgi silikleşmeye başladıktan sonra birliktelik olmalıymış erkek bebk için hayırlısı neyse o olsun tabikide sizlerinde yorumlarınız var mı

allah bi daha yaşatmasın cnm çok geçmiş olsun...

Bende cok stres yapmak istemiyorum olmuyor diye ama olmadıkcada yaş farkı çogalıyor...

Birde benim kızımdan sonra bazı rahatsızlıklarım oldu jinekolojik olarak dr hemen bi tane doğur diyo..

yaza kadar denemeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı tüm isteyenleri rabbim aratmasın..

Sende kendinden bahset tanışalım kaynasalım??

İnşallah Allahım isteyen herkese tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bende netten fortel gebelik testi sipariş ettim, erken gebelik testiymiş, yarın sabah ilk idrarla yapıcam bakalım sonucu yazarım, benim 1 haftadır midem ve sırtım çok ağrıyo ilaç alamıyorum gebelik vardır diye, kesinleşse bi ona göre doktora gidicem.

amin cümlemisin ben her hangi bir şey uygulamıyorum ovulasyon testi bende kulanıyorum benim nnet ne zaman olacağını anlayabiliyorum çünkü ağrım çok artıyor dün akşam testi yaptım iki çizgide vardı sabah çaçlışma oldu saonrasınde saat 11 gibi tekrar test yaptım ikinci çizgi daha koyu olmuştu akşama kadar silikleşir mi acaba çünkü rabbim nasip ederse ben bu defada erkek olsun istiyorum tabi öncelikle sağlıklı hayırlı olsun netten çok okudum dok deyimine göre çizgi silikleşmeye başladıktan sonra birliktelik olmalıymış erkek bebk için hayırlısı neyse o olsun tabikide sizlerinde yorumlarınız var mı

ne güzel yumoşlar oluşmuş çatlıyor bileee:)))) İnşallah tutunur cnm bu ay bebişin:)) bende bekliyorum yumoşları inş. gelirler bi an önce:)))

Cnm erkek olsun kız olsun sağlıklı olsun ilk önce.....

Bu konuda pek bi bilgim yok cnm yaaa.... tabi insan düşününce allah evlatlarımıza sağlık versinde değişik bi cinsiyet de fena olmaz cnm hakkımızda hayırlısı cnm yaaa,

Sen araştırmalarını bize de anlat bizde öğrenelim cnm??

Back