2. çocuğuma hamileyim ve 1.'si daha 5 aylık, bende yeni öğrendim şoklardayım, lütfen beni rahatlatın
2. çocuğuma hamileyim ve 1.'si daha 5 aylık, bende yeni öğrendim şoklardayım, lütfen beni rahatlatın
slm kızlar bende 2. bebegime hamıleyım... bı tane kızım var 7 yasında ve şimdide yaklasık 7 haftalık hamıleyım.. ama inanın cok zor geciyor... ya herseyı unutmusum yada bu bebek zorlu bır bebek olacak...ama en önmelısı saglıklı olsun biz yınede herseye katlanmaya hazırız...
slmm ben de 2. gebeliğimi yaşıyorum bı tane 2.5 yasında kızım var sımdı bı bebişimiz daha oluyo :)) bı yandan bebeğime bır an once kavusmak ıstıyorum bı yandan da kızım için endişeleniyorum ?? inşallah meleğim için de en iyisi olur çok tatlı bi abla olur :))
slmm ben de 2. gebeliğimi yaşıyorum bı tane 2.5 yasında kızım var sımdı bı bebişimiz daha oluyo :)) bı yandan bebeğime bır an once kavusmak ıstıyorum bı yandan da kızım için endişeleniyorum ?? inşallah meleğim için de en iyisi olur çok tatlı bi abla olur :))
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Umarım beraber hoş vakit geçiririz. Benimde mart ayında 3 yaşını bitirecek olan bir kızım var. artık ikincinin zamanının geldiğini düşünüyorum. Zammbak; benimde senin durumunda bir kuzenim var o da 8 aylıkken hamile olduğunu öğrendi şok yaşadı. Doğumdan sonra biraz zorlandı evet ama şimdi ikiside büyüdüler peşpeşe ve şimdi iyikide olmuş diyor. Sende mutlaka biraz zorluk çeleceksindir. Bu reddedilemez bir gerçek ancak 2 yılı atlattıktan sonra iyiki olmuşlar diyeceğini düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun2. çocuğuma hamileyim ve 1.'si daha 5 aylık, bende yeni öğrendim şoklardayım, lütfen beni rahatlatın
merhaba arkadaşlar. buraya ben gelip yazmasam kimse yazmayacak anlaşılan :)).
selcanefecim canım, sakın üzme kendini hayırlısı ile olduğu zaman da olacak Allah ın izniyle.
ben bir haber vermek için geldim ama inşallah yanlış anlaşılmaz.
bu ay adet olacağımı beklerken hamile olduğumu öğrendim. adet günümden 2 gün geçince yani 31 aralıkta yaptım testimi pozitif çıktı. sonra iş çıkışı gittim bir tane hediye kutusu aldım içine bantladım testi. ve yeni yıla girince eşime hadiye ettim. güzel bir andı gerçekten.
dünde dr da kan testi yaptırdım. gebelik daha yeni olduğu için ultrasonda göremedik 2 hafta sonra çağırdı ama ben ay sonu giderim diye düşünüyorum.
gebeliği öğrendim öğreneli hafif tiksinmelerim var yani iştahla bakamıyorum herşeye çok fazla karnım aç değil ama gözüm aç olduğu için birşeyler yemek istiyorum. çok stresliyim ve de grip oldum,sürekli yorgunum ama hepsi bir tarafa oğlum 5 yaş blue çağına girdi ve bize kök söktürüyor. bir şeyi yapma diyoruz ama o inadına inadına yapıyor ne yapacağımı bilmiyorum. gebelik sevincim sanırım bu yüzden pek yok. herşeyin hayırlısı diyorum artık. tek endişem evladım. dilerim herşey yoluna girer hayırlısı ile.
Kimseler yok sanırım( çok yoruldum ben her ay ümitle beklemekten..benim gibi var mı acaba aranızda??bazen o kadar ümitsizliğe kapılıyorum ki.
arkadaşlar merhba çok uzun zaman oldu hep okuyorum ama kendime en uygun topiği buldum sanırım..benim de 3 yaşında bir kızım var ikinci bebeğimizi geçen yıldab bu yana istiyoruz ama olmuyor2 aydır tedavi görüyorum ama pek bir gelişme olmadı..inşallah hayırlısı olur hepimiz için
kardeşim çok ilginç değil mi? ilk bebeğe sorunsuz hamile kalıp dünyaya getirebiliyorsun Allahın izniyle ikinci çocuğa hamile kalmak için tedavi görüyorsun... üstelik ilk gebeliğimde ikizdi bebekler ve aynen şöyleydi oğluma hamile kaldıktan 3 hafta sonra ikinci bebeğe hamile kalmışım... düşün bu kadar aktif iken hormonlar şimdi kaç aydır olmuyor :S ilk gebeliğimde 2 aylık evliydim 1 aylık hamileydim :S kısmet işte... canını sıkma bakalım zaman ne gösterecek... uygun zamanı bekliyordur... Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur canım.. gönlünce olsun inş.
arkadaşlar merhba çok uzun zaman oldu hep okuyorum ama kendime en uygun topiği buldum sanırım..benim de 3 yaşında bir kızım var ikinci bebeğimizi geçen yıldab bu yana istiyoruz ama olmuyor2 aydır tedavi görüyorum ama pek bir gelişme olmadı..inşallah hayırlısı olur hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?