amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin senin hiç mi yok canım
maalesef allah ne derse o oluyor cnım cok zor gerçekten. en büyük ımtıhan bence nasıl soğuyacak ıcım bılmıyorum. amin canım amin inşallah rabbim hepimizin evlatlrına sagık versın...
uzun zamandır giremedim canım ya çok üzüldümAllah sabrını verir canım içini ferah tut demek ki hayırlısı böyleymiş. dilerim tekrar hamile kalırsın ve böyle bir şeyi bir daha yaşamazsın canım.. çok dikkat et kendine
Kızlar sizce ikinci bebek ne zaman yapılmalı
Yani rabbim hayırlısını bayırlı zamanda versin ama tecrübeli anneler bilgi verirse iyi olur
Ben 23 yasındayım 14 aylık kızım var
Pkom cıktı dıktor cocuk düsnüemüsün dedi de bn pek yanasmadım ama ilaç kulllanmak zorundayım bunlarda gittikce bni şişriyı bılmıyorum ne yapcam. Siz ne dersiniz hanmlar banada bi yardım tawsiye kürfen
Hepninize şimdeden telwkkür ederimm
pco da bana da aynısını söylemşti doktorum üstelik oğlum 7 aylıktı o zaman şahsen ben düşünmedim.. oğlum 3.5 yaşında düşünüyordum bir ara ama olmadı şimdi de ben istemiyorum kilo vermem gerek.. kısaca kendini 2. çocuğun sorumluluğunu alabilecek durumda hissediyorsan olsun derim ama yok şimdilik iyi yeterli dersen bekle derim.. 23 yaşındaymışsın daha nasılsa ama pco ile gebe kalmak çok zorşahsen ben ilaçları vs. bıraktım ama adetim 7 gün geçti korunuyor eşim ama karın şişliğinden başka bir şey yok adet belirtisi de hamilelik belirtisi de yani pcoyu ben aştım ama pco varken acaba acaba demek o kadar kötü ki.. doktorunu dinle ve kendini hazır hissediyorsan tedavini ol ve kızına kardeş yap derim :)
Canm cok saol iste bilmiyorum aynı sorular bndede war acaba olmaz mı diye bi arkadasım var oda pkoydu birtane oglu var 1 yasına bastıgında doktoru önermiş hamileliği oda kabul etmedim dedi ama şu an cocuk 5 yasında ve 2 senedir ıgrasıyo bnlar korkutuyo bni
Arayıp canm bnce bekleme pko gittikçe tumurtalıkları tembelleştirıtomuş bak bnm gibi olma dıyo
Bilmiyorum kılo verrmeye calışıyorum şimdi seneye nisan gibi baslıyım diyorum ama geç mi kalırımm burdada okuyorum pkolulrda hamilelik zor diye bilinç altıma yerleşmiş durumda
Zaten şuandada istesem ilaç kullanmam gerekıyomuş yani tedavıyle olcak dedıgın gıbı
öyle canım pco ile gebe kalmak zor ben uğraştım o kadar olmadı açıkçası bıraktım. ama bu ay adetim gecikti üstüne bugün çamur gibi kahverengi leke geldi 1-2 sonra kesildi gibi bakalım yarın ne olacak.. pco sürprizler de yapıyor işte belli olmuyor bakıyorsun geliyor bakıyorsun gelmiyor.. ben bu ay geciktiği halde testte yapmadım sonuç hüsran oluyor.. eğer istiyorsan bence hiç gecikme canım.ben doktorumun dediği zamanda yapmadığıma pişmanım pco dan kurtuldum sayılır ama yine de problemleri oluyor
öyle canım pco ile gebe kalmak zor ben uğraştım o kadar olmadı açıkçası bıraktım. ama bu ay adetim gecikti üstüne bugün çamur gibi kahverengi leke geldi 1-2 sonra kesildi gibi bakalım yarın ne olacak.. pco sürprizler de yapıyor işte belli olmuyor bakıyorsun geliyor bakıyorsun gelmiyor.. ben bu ay geciktiği halde testte yapmadım sonuç hüsran oluyor.. eğer istiyorsan bence hiç gecikme canım.ben doktorumun dediği zamanda yapmadığıma pişmanım pco dan kurtuldum sayılır ama yine de problemleri oluyor
canım nasılsın ? yazdıklarını okudumda kılo verebıldınmı yaa ben dıyetısyene başladım 25 ekımde 91 ölçüldüm suan 87.5 gıbıyım öncelerı hızlı ılerlıo bakalım sonra ne olacak tabı perşembe günü tekrar gıdıcem dr a bakalım onekadar ölçücek =) buarada adetım gecıktı demıssın herhangı belırtın varmı
Hakkında hayırlısı canm hamile kalmk biryana bakabılırmıyım sabredebılırmıyım daha bnmkının tuvalet egitmiydi şuyuydu buyuydu ne bilim yha ama suda var bunu buyutup rahtlayıpta tekrar bı çocuk daha yapıp sil baştan yapmkta war 2 cocuklulAr napıyo ;(((
evet canım neyse ki bugün geldi :) geciktiğinde çok sinir oluyorum açıkçası :) süper kilo vermişsin işte ne güzelll :) ben veremedim şu dönemde tartılmadım da açıkçası..adet dönemleri dışında egzersiz yapıyorum.. diyet yapmıyorum 2 öğün beslenmeye çalışıyorum ben bakalım ne olacak sonucu :)
öyle tabii ama işte dediğim gibi pco ile gebe kalmak zor maalesef
gözün aydın ozaman dıoduk ya bu bıle bı nımet pko varken =) ben de gürtaj sonrası tam 1 aya denk gelen günlerden düne kadar yanı tam adet gün sayım kadar lekelenme gördüm bazen lekelenmme bıle olmuyordu sadece ıdrarımda pıhtı seklınde görüyordum.şüphelenıp ıkı gün arayla 3 test yaptım bugün sonuncusu olmak kaydıyla hepsı negatıf tabı üzülyorum ama zayıflamaktta güzel en azından umutlarım hala ayakta =) benımde egzersız yapmamak gıbı bı sıkıntım var maalesef çocuk var dıe bırazda ama yapmam lazım en azından yürüyüş yapmak lazım. ben 6öğün yıyorum ve dr cok kasmıo her ana öğünde 2ser dılımden 6dilim cavdar kepek v.s gıbı ekmek yıyorum 25 grdan olmak sartıyla. tuzsuzluğun dışında sıkıntı yok hee bıde tatlı asermelerım dışında tabı =) sende dene ıstersen ayrıntıyıda yazarım herkesın bünyesı bır degıl bılıyorum ama belkı ıse yarar =)
kaç gündür böyle bir konu başlığı arıyorum. işyerinde olduğum için pek dikkatli bakamadım ama şimdi görünce ne yalan söyleyeyim çok sevindim. 32 yaşındayım.4,5 yaşında bir oğlum var çalışıyorum ve artık 2. çocuk için vaktin geldiğini düşünüyorum. inşallah burada bol bol yazışarak beraber vakit geçiririz.
bebeğimin kalbi durdu aldılar maalesef cumartesi günü üzgünüm cok allah kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın ve böyle olan herkese sabır versın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?