ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebeğimin kalbi durdu aldılar maalesef cumartesi günü üzgünüm cok allah kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın ve böyle olan herkese sabır versın ınsallah

çok üzüldüm benimde bebeğimin kalbi durdu hem 8 aylıkken allah sabır versin ne hissettiğini çok iyi biliyorum

ben normal doğum istememe rağmen olmadı sezeryan oldum ben beni korkutan doğumdan ziyade ilk çocuğunu insan ne olduğunu anlamadan doğuruyor ama şimdi hem yaşımdan dolayı bebekte birşey olurmu diye korkuyorum hem ben artık yapabilirmiyim diye korkuyorum hem de kızıma verdiğim imkanları ona verebilirmiyim işte böyle karma karışık duygular içindeyim ama tekrar anne olmak istiyorum kızım kardeş çok istiyor bir tek eşim tereddütte o da maddi imkanlardan yetişemezsem diye korkuyor böyle maaile karmakarışığız

ilk yazini okudugumda ayni zamanda dogum yapacagiz diye dusunmustum digr yazini gorunce cok uzuldim allah sabir versin cok zor bisey ama elden birsey gelmez rabbim yaninda olan ve insallah sonradan olacak yavrularina saglik sihat versin

maalesef allah ne derse o oluyor cnım cok zor gerçekten. en büyük ımtıhan bence nasıl soğuyacak ıcım bılmıyorum. amin canım amin inşallah rabbim hepimizin evlatlrına sagık versın...

çok üzüldüm benimde bebeğimin kalbi durdu hem 8 aylıkken allah sabır versin ne hissettiğini çok iyi biliyorum

allah sana daha cok sabır versın canım 8 aylık ken kalbı durmus bebeğinn bunn sebeb nedır cok merk edıyorum tmam hrsey allahtn ama bunun tıptaki adı nedir ıkıncı düşükten sonra genetık arastrma oluyor ama ılkler neden oluyor bebeğin neden kalbi durur . ben cok yorulmuştum gecen hafta kendımı suçluyorum ama yyorgunluk bunu ne derece etkılıyor . ınan merak ıcındeyım ama rabbımden başka sığınacak kapım yok ne eşim ne ılk cocugum rabbimin verdıgı kuvvetı vermıyor.

ben 38 yaşındayım 14 yaşında oğlum var 2010 da hamile kaldım 4 aylıkken düştü aradan 3 yıl geçti bu bebeğe hamile kaldım düşer buda diye düşünürken 8 aya kadar sorunsuz geldik bütün tetkikleri yaptırdım sağlıklı bir bebek denildi 3 doktora gittim sağlıklı denildi bende hamileliğe bağlı şeker çıktı diyet denildi inan bana mili milimine herşeye uydum normal çıktı şeker düzeyleri ama birden oynamadığı fark ettim ölmüş karnımda önce normal almaya çalışıldı sonra sezeryenle alındı... bebek çok istiyorum anlatamam bunu hiç kimseye o yüzden otopsi istedim bu olay olalı 2 ay oldu üniversiteye gidiyorum şimdi detaylı araştırılsın diye benim yaşantım işte bu her kafadan ses çıkıyor işte yaştandır diyen şekerdendir diyen kordon dolanmıştır diyen offff çok sıkıldım ne olursa olsun ben gerçek sebebini öğrenmek istiyorum

neden korkuyorsunuz ki kaç yaşındasınız? Allah çok büyük kesinlikle düşünün ben oğlumdan sonra 10 yıl düşünmedim sonra olanlar biri düştü diğeri ölü doğdu ve ben çılgınlar gibi istiyorum bir bebek sahibi olmak inanın daha ölü doğumum 2 ay oldu tüm eşyaları odasında hazır ben ki hala bebek için umutluysam lütfen sizde düşünün ve güzel bir bebeğe sahip olun tek kalmak Allaha mahsus o size rızkıyla gelecektir işallah

Merhaba, umarım rahat bir hamilelik geçirirsin. sağlıcakla bebeğini kucağına almanı nasip etsin Rabbim..
benimde 9 yaşında bir kızım var, ikinci bebeği çok istiyoruz, 3 aydır deniyoruz ama olmadı, her ay umutlanıyorum, inşallah çok bekletmeden gelir bebişim.. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla..

cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Allahim en kisa surede sizede nasip eder insallah. Oglumda cok rahat bi hamilelik gecirdim ama su an hamilelikte olan cogu sikintiyi yasiyorum mide bulatisi eksime en cokta siskinlik ve gaz insallah 12. Haftadan sonra kalmaz diye dua ediyorum. Sirf Bu yuzden daha tadina varsmadim hamileligimin. 😊

senin için cok yıpratıcı olaylar yasamıssın cok üzüldüm inan rabbım bırdaha yasatmasın ınsallah ne sana ne bana nede başka bır kadına ufakda olsa büyükde olsa can candır ıste ne yaparsan yap ne üzüntün gecıyor nede çocuk sevdasından vazgecebılıyoruz. bende ıstemıyorum dıyordum ama dünden berı rabbım tekrar istemeyı nasıp ettı umutlarım yeserdı dıyebılırım. zaman gectıkce sanırım daha ii olucam ki inşallah daha kötüye gıtmem zor toparlıyorum çünkü.

sende sebebini ögrenmek ıstemekte cok haklısın her anne sanırım bizim gıbı düşünüyordur benım patoloji sonucu hala cıkmamıs bakalım salı günü dr da randevum var ultrason ıcın umarım kötü bişe çıkmaz. canım aslında su söz bana okdar ii gelıokı , rabbım vermıcek olsa istetmez. sende böle düşün benı rahatlatıyor teselli verıyor gerçekten... bu bebeği ısterkende böle düşünmüştüm rabbım vermıstı ama olmdı işte umarım busefer daha kısa zamanda bebeklerımız kucaklarımızda olur. etrafta konuşanlarında söledıklerını kulak arkası etmeye calıs

çok üzüldüm yaşadıklarınıza allah sabırlar versin bende deli gibi istiyorum duygular açısından hiçbir sorun yok ama onun sağlığı geleceği beni endişelendiriyor ama duygularıma engel olabiliyormuyum tabiki hayır :26: aslında bıraktık biraz oluruna eşimle ne zaman gelirse allahım minik bir canı bana ne zaman emanet ederse o zaman gelecek

evet o kesin zaten umarım en kısa sürede eli ayağı düzgün sağlıklı şipşirin bebeğiniz olur...Allahım gönlünüze göre versin.

Sağolasın canım, Rabbim isteyen herkese bana da nasip eder inş. en kısa zamanda..
ben kızımda 6 ay hep bulantı çektim, çok zor geçmişti hamileliğim, çok iyi anlıyorum seni. bazı kişilerde 2. aydan sonra bulantı çok fazla kalmıyor. Rabbim yardımcın olsun, umarım sıkıntıların bir an önce geçer canım. sağlıcakla kal..

bebeğimin kalbi durdu aldılar maalesef cumartesi günü üzgünüm cok allah kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın ve böyle olan herkese sabır versın ınsallah

elfmam arkadaşım üzülme diyemicem benim yaşadığımı yaşamışsın inşallah bende olduğu gibi sanada kaybettiğinin üzüntüsünü yeni evladınla unutturur
ben beklemeden yeniden hamile kalabilmiştim çok şükür az kaldı rabbim sağlıcakla kucağımıza versin inşallah dualarım seninle cnm
kendine dikkat et ve ilgili bir doktor bul inşallah çok beklemeden yeniden hamile kalıcaksın

amiin inşallah allah razı olsun canım dualrın ıcın. evt üzülmemek elde degıl ama alışmak zorundayım ılk ıkı gün tekrar çocuk yapma ıstegı kaybolmuştu ıcımde ama rabbım umutlarımı yeserttı cok şükür tekrar ıstıyorum ama endıseyle , korkuyla tabi. senide hatırlıyorum bebegın alındıktan hemen sonra hıc beklemezken gebe kalmıştın sanırım.

dr um var cok şükür ılk gebelıgımden berı güvenle gıttıgım bu aşamada tekrar ii bır dr secıtıgımı anlamış oldum. rabbim sızlerı bebegıne kavuştursun sag salım ınsallah

Ozlemcim aslinda bebisimle ilgili benimde korkularim var ama bunlari dusunup kendimi strese sokmamaya calisiyorum bide son uc senede iki arkadasimda bebeklerini kaybettliler . Biri 5 digeri 6 aylikti. İlk kaybeden arkadasimin 4 aylik kizi var simdi😊Bence cok geciktirme arkadasim istiyorsaniz alahinda izniyle tabi hemen olur insallah. Benim esim istemiyordu nedenini bende pek bilmiyorum sanirim onunda kafasi cok karisikti. Bak ben cesaret ettim cunku bide evde hasta kaynvalidem var ileri derece koahli oksijen makinesiyle yasiyor. Ama ben oglumun kardesi olmasini cok istedim esimide ikna ettigim an ilk denemede hamile kaldim sukurler olsun . Belki cokzor olacak simdi bile kayinvalidemi yanliz birakamadigim icin hic bir yere gidemiyorum. Cok bunaldigim zamanlar oluyor. Tek yaptigim rabbime siginmak bana bugunlerimde sabir vermesi icindua etmek. İnan allah o sabrida rizkida verir arkadasim siz yeterki isteyin😊

bende eşimi razı eder etmez başlayacağım ben 9 yıl boyunca spiralle korundum şimdi çıkarttırdım artık korunmuyorum umarım olur sanada allah güç kuvvet versin sağlıkla kucakla bebeğini inşallah ve bana da dua et eşimi razı edebileyim

Merhaba kızlar bende 2.bebeğime hamileyimmmmmm 6 haftalık çok mutluyummmm rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…