Slm ben ilk hamileliğimde 5 ay kullanmıştım bıraktıktan 5 ay sonrada hamile kalmıştım bırakınca belkle diyende var farketmez diyende ama bırakır bırakmaz hamile kalınırsa ikiz olma ihtimali varmış :)
merhaba kızlarr buralara artık kımseler uğramaz oldu bılıorum ama paylaşmak ıstedım kan testım yapılmadı henüz ama evdekı teste bakınca bende hamıleyım gibi görünüo =) allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
canımmm çok sevindim allah sağlık versin.. işlk bebeğin kaç yaşındaydı unutmuşum daaa[/
cok teşekkür ederım canım bende cok mutluyum sorma =) allah hepimizin bebeğine ve bizlere sağlık versın ınsallah...
ılk oğlum 19 aylık suanda hatta bıraz gectı bıle 19.5 dıyebılırız =)
[SUB][/SUB]canımmm çok sevindim allah sağlık versin.. işlk bebeğin kaç yaşındaydı unutmuşum daaa[/
cok teşekkür ederım canım bende cok mutluyum sorma =) allah hepimizin bebeğine ve bizlere sağlık versın ınsallah...
ılk oğlum 19 aylık suanda hatta bıraz gectı bıle 19.5 dıyebılırız =)
ne güzel canım sen de benim gibi erken yapmışsın.. benim oğlum 25 aylık oldu şimdi kızım olacak inşaallahhhh....
[SUB][/SUB]
ne güzel canım sen de benim gibi erken yapmışsın.. benim oğlum 25 aylık oldu şimdi kızım olacak inşaallahhhh....
evt canım pko olduğumdan erken başlamak zorunda kaldım çalışmalara 6 ayın sonundada tam umudumu kesıyordum ki (buarada yumurtlama takviyesi için ılac ıcıyordum onunda son ayıydı) rabbım ol dedı oldu cok şükür. bakalım benım bu sefer ne olcak cınsıyetı meraktaym =) rabbım sanada sağlıkla kucağına alabilmek nasıp etsın ınsallah
kızlarr selamm nasılsınızz.. ben size bebeğimin cinsiyetini yazmışmıydım bilemedim ama bana 2. oğlun geliyo demişti bi doktor ama meğer ben,im bebeğim kızmışş.. allah isteyen herkese nasip etsin inşaallahhhh
Allah bağışlasın.. bende ikinciyi kız istiyorum çok :)
Listemizi yeniliyoruz!!! Katılmak isteyen arkadaşlar bat larını özel mesaj ile bildirirse sevinirim...
NİCK YAŞ İLK ÇOCUK İKİNCİ ÇOCUK BAT
bambu / 27 / 19 aylık / - /
Öcük / 31 / 7 yaşında / - / 28 mart
elfmam / 29 / 13.5 aylık / - / 4 nisan
Sendrom01 / 24 / 2 yaş 10 aylık / - / 7 nisan
Yazsaati / 27 / 4 yasinda / - / 8 nisan
Yarem21 / 37 / 3 yaş 2 aylık / - / 10 nisan
burcuelf / 29 / 6 yaşında / - / 10 nisan
fatmaipek / 32 / 4 yaşında / - / 16 nisan
7106400817 / 27 / 22 aylık / - / 17 nisan
Karamel / 32 / 13 yaşında / - / 22 nisan
nurecrin / - / 5 yaşında / - / 30 nisan
Ozey2506 / 35 / 5,5 yaşında / - /
Egelifatosh / 32 / 3.5 yasında / - /
meltemowski / - / 3.ye hamile
cennetimbenim / -/ 20 aylık / ikinciye hamile
hnk / 31 / 2 yasında / ikinciye hamile
meryemenes / 26 / 3 yasında / ikinciye hamile
BEN ARANIZDA YENİYİM.SİZE NASIL ÖZEL ATACAĞIMI BİLMİYORUM.AMA BURDAN YAZAYIM.
BAT 16 EYLÜL. 7 YAŞINDA KIZIM VAR
36 YAŞINDAYIM İKİNİCİYİ DÜŞÜNÜYORUZ(
bebeğimin kalbi durdu aldılar maalesef cumartesi günü üzgünüm cok allah kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın ve böyle olan herkese sabır versın ınsallah
çok geçmiş olsun canım, gerçekten çok üzüldüm ne desem bilemedimhayatın bize ne getireceğini bilemiyoruz ki
Rabbim büyük sabır versin, üzme kendini. hayırlısı ile tekrar anne olmanı nasip etsin Allah'ım..
ilk yazini okudugumda ayni zamanda dogum yapacagiz diye dusunmustum digr yazini gorunce cok uzuldim allah sabir versin cok zor bisey ama elden birsey gelmez rabbim yaninda olan ve insallah sonradan olacak yavrularina saglik sihat versinbebeğimin kalbi durdu aldılar maalesef cumartesi günü üzgünüm cok allah kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın ve böyle olan herkese sabır versın ınsallah
Merhaba siteye uye olali epey oldu ama yazabilecegim bir konu bulmamistim. Bu konoyu gorunce sevindim. 34 yasindayim 8yasinda oglum var 11 haftalik 2 .bebegime hamileyim bende cocuklarimin arasinda az yas farki olsun istiyordum ama bircok nedenden dolayi olmadi. Napalim rabbim hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
merhaba öncelikle allah tamamına erdirsin çok güzel bir duygu benimde 9 yaşında bir kızım var ve bende ona kardeş istiyorum ne zaman olur bilmiyorum bende 36 yaşındayım açıkçası biraz korkuyorum bazen cesaretim kırılıyor sende de oldumu bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?