arkadaslarim banada yardimici olurmususnuz regl 3-4 icinde gelmesi gerekiyor 3 aydir adetim hep 3-4 gün arasi erken gelirdi bunu doktoruma danistim normal dedi 10 gün bir fark oldugu zaman anormal olurmus bu tur düzensizlik normali?
birde bu ay ramazandanmi bilmiyorum bulanti ve tiksinti var bende cok az birseyler yiyebiliroyrum dedigim gibi adetimede 3-4 gün var kafaya takmamak inanin mümkün degilbirde su erken hamilelik testide yaptim dün malesef tek cizgi cikti
merhaba kızlarr buralara artık kımseler uğramaz oldu bılıorum ama paylaşmak ıstedım kan testım yapılmadı henüz ama evdekı teste bakınca bende hamıleyım gibi görünüo =) allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
merhaba kızlarr buralara artık kımseler uğramaz oldu bılıorum ama paylaşmak ıstedım kan testım yapılmadı henüz ama evdekı teste bakınca bende hamıleyım gibi görünüo =) allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
aayyy canım benim çok sevindim inşallaaaaaah kan testinde de pozitifi görürsün :) ben hala başlamadım önce kilolarımı vermem lazım erteledim uzun bir süre :)
çok sevindim canım inşallah allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder
bende hala bişey yok 20 gün önce babam vefat etti bebek düşünücek pek vaktim yok
hayırlısını diliyorum sadece Allahtan
allah razı olsun zehracım rabbım tez zamanda sana ve tüm ısteyen arkadaşlarıma nasıp etsın. buarada görüşmeyelı kılo vermeye basladınmı umarım sende cok uğraşmadan gebe kalırsın ama gerçekten vaktı saatı var rabbım nasıp etmıstr vermıcek olmasa ıstetmez böle düşün
haklısın canım.. şimdi 2 öğün diyeti yapıyorum günde 2 öğün yiyorum sadece 2 kilo verdim sadece ama bayramdı tatildi derken anca bu kadar oldu. bakalım umarım veririm çok uzatmadan da 2.ye hazırlanırım bakalım artık hayırlısı olsun :) Senin adına da çok sevindim Allah sağ salim kucağına da almanı nasip etsin canım :)
Allahım dualarımı kabul etti arkadaşlar, yarın sabah yapmak için aldığım testi dayanamayıp yaptım ve 2 çizgi gördüm, eşime bile söylemedim, ilk size söylüyorum, 4 yaşındaki oğlumdan sonra ama o pek ilgilenmedi zaten. Kasımdan beri bekliyorduk, Allah isteyen herkese hayırlısını versin, bu arada ben ümitsiz olduğum için saçımı boyatmıştım dün
anladım canım ama yıne verebılıosun bak ıradene sahıpsın demek ben yapamıyorum onu işte. hem sen dahada verıceksın emınım ben =) bugün bende dr a gıttım şükür rabbime vajinal ultrasonla keseyi gördük dr um hatta daha cok küçük kız bu dedı =) 4.5 haftalıkmış haftaiçi tahlıllerım ıcın gıdıcem nasıpse sonra 15gün sonrada kalp atışını dınlıcez ınsallah rabbım nerde ısteyen varsa versın sanada ınsallah tez zamanda canım benımdualarınada amiiin dıyorumm =)
kızlar merhaba
geçen nisandan beri yasmin kullanıyorum bu ay bırakıcam
hapla korunup da bırkan var mı aranızda
doktor bana hapı bıraktıktan sonra 1 ay korun sonra korunma demişti
ilk hamileliğimde doktor 3 ay korun demişti
bir de haptan sonra hamile kalan arkadaşlar kaç ay beklediniz?
bana bilgi verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?