ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslarim banada yardimici olurmususnuz regl 3-4 icinde gelmesi gerekiyor 3 aydir adetim hep 3-4 gün arasi erken gelirdi bunu doktoruma danistim normal dedi 10 gün bir fark oldugu zaman anormal olurmus bu tur düzensizlik normali?

birde bu ay ramazandanmi bilmiyorum bulanti ve tiksinti var bende cok az birseyler yiyebiliroyrum dedigim gibi adetimede 3-4 gün var kafaya takmamak inanin mümkün degil birde su erken hamilelik testide yaptim dün malesef tek cizgi cikti

Canım ben de aynı durumdayım.Benim de 5 gün var.Heyecan dorukta.Ama çok üzgünüm ki hiçbir hamilelik belirtisi yok.Ve her ay çıkan sivilcelerim bu ay da beni yalnız bırakmadı (( Senin hissettiğin bulantı ve tiksinti psikolojik de olabilir.Hamilelik bulantısı genellikle 6. veya 7. haftalarda başlarmış.Yani adet gecikmeden bulantı yaşamak pek olası değil. Ama tabiki herkesin bünyesi farklı.Belki de vardır bebiş. Allah sabır versin hepimize. Beklemek o kadar zor ki !!!

irmik08 cnm ben kontrol amaçlı doktora gittim. Kist olduğunu gördü ve benden beta testi istedi 66 değer çıktı ve hastalanmama 6 gün vardı. hiç beklenmedik hamilelik çıktı. Şuan 5 haftalık hamileyim ve bu ikinci bebeğim olacak Allah nasip ederse eğer şüpheleniyorsanız beta testi yaptırın bence düşünmekte strese sokuyor insanı inş. hayırlısı olur sizler için:))

Kızlar yorumlarınıza ve paylaştığınız tecrübelerinize teşekkür ederim yoksa spirali daha geç çıkarttıracaktım geçen hafta çıkarttırdım önemli günleri kaçırmamaya çalışcam ay sonu bakcaz sonuçlara

merhaba kızlarr buralara artık kımseler uğramaz oldu bılıorum ama paylaşmak ıstedım kan testım yapılmadı henüz ama evdekı teste bakınca bende hamıleyım gibi görünüo =) allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

yeni hamileleri tebrik ederim, benim bata 3 gün var, ama regl belirtim olduğu için ümidim yok, hayırlısı

aayyy canım benim çok sevindim inşallaaaaaah kan testinde de pozitifi görürsün :) ben hala başlamadım önce kilolarımı vermem lazım erteledim uzun bir süre :)

çok sevindim canım inşallah allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder
bende hala bişey yok 20 gün önce babam vefat etti bebek düşünücek pek vaktim yok
hayırlısını diliyorum sadece Allahtan

aayyy canım benim çok sevindim inşallaaaaaah kan testinde de pozitifi görürsün :) ben hala başlamadım önce kilolarımı vermem lazım erteledim uzun bir süre :)

allah razı olsun zehracım rabbım tez zamanda sana ve tüm ısteyen arkadaşlarıma nasıp etsın. buarada görüşmeyelı kılo vermeye basladınmı umarım sende cok uğraşmadan gebe kalırsın ama gerçekten vaktı saatı var rabbım nasıp etmıstr vermıcek olmasa ıstetmez böle düşün

allah razı olsun tatlım başın sagolsun mekanı cennet olsun ınsallah. herseyın zamanı var ölümünde doğumunda vaktı gelengıdıyor vakıt gelıncede bır bakmışsın yenı bır can tasıosun ... emın ol sende kısa zamanda gebe kalıcaksın . dedıgın gıbı rabbimden hayırlısı gelsın her daim

haklısın canım.. şimdi 2 öğün diyeti yapıyorum günde 2 öğün yiyorum sadece 2 kilo verdim sadece ama bayramdı tatildi derken anca bu kadar oldu. bakalım umarım veririm çok uzatmadan da 2.ye hazırlanırım bakalım artık hayırlısı olsun :) Senin adına da çok sevindim Allah sağ salim kucağına da almanı nasip etsin canım :)

Allahım dualarımı kabul etti arkadaşlar, yarın sabah yapmak için aldığım testi dayanamayıp yaptım ve 2 çizgi gördüm, eşime bile söylemedim, ilk size söylüyorum, 4 yaşındaki oğlumdan sonra ama o pek ilgilenmedi zaten. Kasımdan beri bekliyorduk, Allah isteyen herkese hayırlısını versin, bu arada ben ümitsiz olduğum için saçımı boyatmıştım dün

anladım canım ama yıne verebılıosun bak ıradene sahıpsın demek ben yapamıyorum onu işte. hem sen dahada verıceksın emınım ben =) bugün bende dr a gıttım şükür rabbime vajinal ultrasonla keseyi gördük dr um hatta daha cok küçük kız bu dedı =) 4.5 haftalıkmış haftaiçi tahlıllerım ıcın gıdıcem nasıpse sonra 15gün sonrada kalp atışını dınlıcez ınsallah rabbım nerde ısteyen varsa versın sanada ınsallah tez zamanda canım benım dualarınada amiiin dıyorumm =)

hayırlısı olsun canımm tebrık ederım bende senın gıbı ümitsiz olduğumdan bayrama yakın sacımı boyamıştım =) nsıp zaten ufak oldukları ıcın onlara suan bişey etki etmıo rabbım sağlıkla ınsallah yavrularımızı kucağımıza almayı nasıp etsın

çok sevindim canım :) hayırlısı olsun bakalım :) dikkat et sen yemene içmene malum pcodan dolayı kilo var çok tüketme :) valla mecbur vereceğim canım olmuyor başka türlü vereyim bir bende başlayacağım sonra bebek fikrine :)

kızlar bende 2.bebeği düşünüyorum artık ilk çocuğum 3 yaşında son adet tarihim (bat sanırım bu demek)10 ağustos

Benimde 3.5 yaşında oğlum var bende ikinciyi düşünüyorum hapı bırakalı 5 ay olacak bu ay bakalım nasip.. Hap biraz geciktiriyor hamile kalmayı

Slm ben ilk hamileliğimde 5 ay kullanmıştım bıraktıktan 5 ay sonrada hamile kalmıştım bırakınca belkle diyende var farketmez diyende ama bırakır bırakmaz hamile kalınırsa ikiz olma ihtimali varmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…