ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım henüz adet olmadım dün olcaktım ya dğn sabah bir heyecanla test yaptım negatif çıktı bu sabah da yapasım gelmedi test filan, yoktur herhalde, ilk günü yaptım çıkmadı
adetinn ilk günü testte negatif çıkıp da sonradan pozitif çıkan oluyor mu acaba

benım kızımda 1.2.gun negatıf 3.gun sılık cıkmıstı

tatlım henüz adet olmadım dün olcaktım ya dğn sabah bir heyecanla test yaptım negatif çıktı bu sabah da yapasım gelmedi test filan, yoktur herhalde, ilk günü yaptım çıkmadı
adetinn ilk günü testte negatif çıkıp da sonradan pozitif çıkan oluyor mu acaba

Benim 1.gün silik çıkmıştı.Ama 2.,3. gün silik çıkan tanıdıklarım var.Bugün yapmadığın iyi olmuş.Yarın yaparsın.

cnm hamilelikte bulantıda kraker öneriyorlar bir de havuç:) komik ama havuç:)))
benim ilkinde pek bulantım olmamıştı ama o zmanlar çok araştırdım, ordan biliyorum
geçmiş olsun:)

cnm hayırlı olsuuuunnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiinnnn:))))

Tatlm banada leblebı demıslerdı doktora gttım bı bulantı ılacı vermıs onu kullanmaya basladım aslında hamılelıkte pek ılac kullanma taraftarı degılım ama mecbur hıc bırsey yıyemıyorum su bıle mıgdemı bulandırıyor =( o kadar kotu ama bebısıme deger bugun klp atıslarını duydk allhma cok skur saglıklı bı bebegım varms =)

canım yaa biliyorum o bulantıları az çekmemiştim kızımda, umarım kısa zamanda düzene girerde uzun sürmez..
2. denememdi daha olur inş. nasipse, vardır mutlaka vakti saati. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah. :16: :16:

Olur tatlım bız bu bebegı cok ıstıyorduk 7 aydır beklıyorduk ben artk olmuyor dedım kızım kucuk vazgecdım cocukdan bı bakdım hamıleyım =) bugun kalp atsnı duydm sukurler olsn bebegım sglıklı allah herkese once sglk snra hyrlı evlatlar nasıp etsın =):3:

Merhaba kızlar, ben de sizler gibi kızıma kardeş istiyorum, ama bir türlü hamile kalamadım. Bu ay yine ümitlenmiştim,ama 4 Ağustos'ta regl oldum. Bayram üstü kızıma müjde verecektim, olmadı.Aslında olursa bu benim üçüncü hamileliğim olacak, ilk bebeğimi doğduktan 2,5 ay sonra kaybettim, o erkekti. Doğuştan bir hastalığı vardı ve ameliyattan sonra vefat etti.Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın. Sonra eşim bir daha çocuk istemedi,çünkü korktu,korktuk,ama sonra dayanamadık, oğlumdan tam 3,5 yıl sonra kızım oldu, çok şükür, kızım şimdi 10 yaşında Allah bağışlarsa( cümlemizinkini) inşallah! Sonra eşim bir tane yeter dediği için de bunca yıl geçti, ama kızım ciddi anlamda kardeş istiyor ve ben de çok istiyorum. Ara ara denemelerle toplamda 1,5 yıl olmuştur, ama ben hamile kalamadım.Nisanda ilk defa bunun için doktora gittim, bir sorun görünmüyor dedi, çabuklaştırmak için klomen+çatlatma iğnesi verdi, 3 ay böyle denedim,olmadı. Temmuzda 4 kutu inofolic vermişti, sadece onları içtim,yine olmadı.Umutsuzluk durumu olunca depresyon başlıyor, dün bu yüzden çok kötüydüm. Şimdi bunları size anlatarak da deşarj oluyorum işte...Bu arada oğluma 3 aylık evliyken hamile kalmıştım, kızıma ise karar verdikten 6 ay sonra. Şimdi bir türlü olmuyor, demek ki yaşlandım artık, yaş oldu 37,5... Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...(AMİN!)

Selam arkadaşlar, reglime 4 gün bugünü saymazsam 3 gün kaldı.. Bu aralar sulu akıntı geliyor acaba hamilelik belirtisi olabilir mi?
Ara lekelenme yaşadım bu ay ilk defa korunmadık ama pek bişeyde yapamadık :)

Bunu sorarken utanıyorum vallahi daha önce 2 kere hamile kaldığım için aradan 3.5 sene geçti :'/

merhaba kızlar
benim de Rabbim bağışlasın 2,5 yaşında bir kızım var
doğum kontrol hapı kullanıyorum 1 senedir ama bu ay bırakacağım
3 ay sonra da inşallah bebeğimi beklemeye başlayacağım
Rabbim nasip eder ikinci yavruyu inşallah bize

merhaba kızlar
benim de Rabbim bağışlasın 2,5 yaşında bir kızım var
doğum kontrol hapı kullanıyorum 1 senedir ama bu ay bırakacağım
3 ay sonra da inşallah bebeğimi beklemeye başlayacağım
Rabbim nasip eder ikinci yavruyu inşallah bize

Ne güzel sende erken düşünenlerdesin aslında erken değil tam zamanı :) benimde 2.5 yaşında bir oğlum var mevlam bekletmeden inşallah ikinciler de gelir.

Tatlm banada leblebı demıslerdı doktora gttım bı bulantı ılacı vermıs onu kullanmaya basladım aslında hamılelıkte pek ılac kullanma taraftarı degılım ama mecbur hıc bırsey yıyemıyorum su bıle mıgdemı bulandırıyor =( o kadar kotu ama bebısıme deger bugun klp atıslarını duydk allhma cok skur saglıklı bı bebegım varms =)
evet leblebi de iyidir midenin özsuyunu alır:)))
leblebiden sıkılınca havuçla krakeri de dene:)))

Merhaba kızlar, ben de sizler gibi kızıma kardeş istiyorum, ama bir türlü hamile kalamadım. Bu ay yine ümitlenmiştim,ama 4 Ağustos'ta regl oldum. Bayram üstü kızıma müjde verecektim, olmadı.Aslında olursa bu benim üçüncü hamileliğim olacak, ilk bebeğimi doğduktan 2,5 ay sonra kaybettim, o erkekti. Doğuştan bir hastalığı vardı ve ameliyattan sonra vefat etti.Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın. Sonra eşim bir daha çocuk istemedi,çünkü korktu,korktuk,ama sonra dayanamadık, oğlumdan tam 3,5 yıl sonra kızım oldu, çok şükür, kızım şimdi 10 yaşında Allah bağışlarsa( cümlemizinkini) inşallah! Sonra eşim bir tane yeter dediği için de bunca yıl geçti, ama kızım ciddi anlamda kardeş istiyor ve ben de çok istiyorum. Ara ara denemelerle toplamda 1,5 yıl olmuştur, ama ben hamile kalamadım.Nisanda ilk defa bunun için doktora gittim, bir sorun görünmüyor dedi, çabuklaştırmak için klomen+çatlatma iğnesi verdi, 3 ay böyle denedim,olmadı. Temmuzda 4 kutu inofolic vermişti, sadece onları içtim,yine olmadı.Umutsuzluk durumu olunca depresyon başlıyor, dün bu yüzden çok kötüydüm. Şimdi bunları size anlatarak da deşarj oluyorum işte...Bu arada oğluma 3 aylık evliyken hamile kalmıştım, kızıma ise karar verdikten 6 ay sonra. Şimdi bir türlü olmuyor, demek ki yaşlandım artık, yaş oldu 37,5... Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...(AMİN!)
cnm hayırlı olur inş, ben de kararlıyım ama beklemedeyim.....
Allah sabır versin sana da.
ben de gitsem mi ki dr a çabuklaştırır mı acaba

Selam arkadaşlar, reglime 4 gün bugünü saymazsam 3 gün kaldı.. Bu aralar sulu akıntı geliyor acaba hamilelik belirtisi olabilir mi?

Bunu sorarken utanıyorum vallahi daha önce 2 kere hamile kaldığım için aradan 3.5 sene geçti :'/

niye utanacaksın ki her hamilelik diğerinden farklı olur-muş...
akıntı olabilir evet ama regl belirtisi de olabilir
sabırlı olup bekleyeceksin.

kızlar günaydın
ben dün akşamüstü regl oldum ama çok az geliyor gene de oldum işte.
önümüzdeki aya kaldı gene....

evet leblebi de iyidir midenin özsuyunu alır:)))
leblebiden sıkılınca havuçla krakeri de dene:)))

cnm hayırlı olur inş, ben de kararlıyım ama beklemedeyim.....
Allah sabır versin sana da.
ben de gitsem mi ki dr a çabuklaştırır mı acaba

niye utanacaksın ki her hamilelik diğerinden farklı olur-muş...
akıntı olabilir evet ama regl belirtisi de olabilir
sabırlı olup bekleyeceksin.

kızlar günaydın

Canm sen kfana tktıkca olmaz tabıkı yasta onemlı ama ona bakarsan 50 yasından sonra doguranlar var keske bu kdr ara vermeseydın doktrunu ıhmal etme bıde ctlma dnemnde brlkt olmya cls dha cbk hamıs oluomussun

Çok zor günler geçirmişsin.Allah sabır versin.Bence hiç üzülme.Aramadan daha önce hamile kaldığına göre olur diye düşünüyorum.Vakti vardır.Yaşın çok geç değil ki.35 yaş ilk çocuk için söylenen rakam.En kısa zamanda minişlere kavuşuruz inşallah.

kızlar günaydın

Geçen hafta başka bir topikte 3 gün regl olan arkadaş 3 gün sonra hamile olduğunu öğrendi.Miktarında çok belirgin farklılık varsa 4-5 gün sonra yine de test yapmanı tavsiye ederim.Olmadıysa da hayırlısı.Bir dahaki aya umutlar devam ediyor :))))

Niye utanacaksın ki! Birbirimizle dertleşmek için buradayız.Lekelenme tabiki hamilelik belirtisi olabilir ama şüphelenmek için erken bence.Benim adet belirtilerim 3 gün önce başlar.Belki de adet belirtisidir.Sen kendi vücudunu tanıyorsundur.Ben akıntımda hafif bir kayulaşma başladı mı ağlamaya başlarım :((( Yine olmadı diye.2-3 gün sonra da kırmızılar gelir.Tabi umarım güzel haber verirsin ;)) İnşallah hamilelik belirtisidir.

Canm sen kfana tktıkca olmaz tabıkı yasta onemlı ama ona bakarsan 50 yasından sonra doguranlar var keske bu kdr ara vermeseydın doktrunu ıhmal etme bıde ctlma dnemnde brlkt olmya cls dha cbk hamıs oluomussun
cnm evet kafama takıyorum kabul ediyorum:)))
inşallah bi an önce hamile kalırım daha 35ime yeni girdim....
ara vermedim aslında çocuk 25 ay emdi onu emzirmeyi bıraktım bir ay sonra korunmadık artık ama çocuk 3,5 yaşında, daha olmadı kaç zamandr korunmuyoruz keşke ilk ayda hamile kalan şanslılardan olabilseydim....,
dr a gidicem artık kafaya koydum...
çatlama döneminden bihaberim ama yumurtlama dönemimde anlıyorum birlikte olmaya çalışıyoruz
sağol cnm:) bana moral verdin.
Çok zor günler geçirmişsin.Allah sabır versin.Bence hiç üzülme.Aramadan daha önce hamile kaldığına göre olur diye düşünüyorum.Vakti vardır.Yaşın çok geç değil ki.35 yaş ilk çocuk için söylenen rakam.En kısa zamanda minişlere kavuşuruz inşallah.
ayy dimi 35ime yeni girdim ben hadi bana şans olsun:)

Geçen hafta başka bir topikte 3 gün regl olan arkadaş 3 gün sonra hamile olduğunu öğrendi.Miktarında çok belirgin farklılık varsa 4-5 gün sonra yine de test yapmanı tavsiye ederim.Olmadıysa da hayırlısı.Bir dahaki aya umutlar devam ediyor :))))

inş cnm ama bugün regl sanki normale dönüyor her şeyin hayırlısı napalım

cnm evet kafama takıyorum kabul ediyorum:)))
inşallah bi an önce hamile kalırım daha 35ime yeni girdim....
ara vermedim aslında çocuk 25 ay emdi onu emzirmeyi bıraktım bir ay sonra korunmadık artık ama çocuk 3,5 yaşında, daha olmadı kaç zamandr korunmuyoruz keşke ilk ayda hamile kalan şanslılardan olabilseydim....,
dr a gidicem artık kafaya koydum...
çatlama döneminden bihaberim ama yumurtlama dönemimde anlıyorum birlikte olmaya çalışıyoruz
sağol cnm:) bana moral verdin.

ayy dimi 35ime yeni girdim ben hadi bana şans olsun:)

Ne deemek tatlım ya her zmn Knusmak ıstersen burdayım sıkıntı yapma ınsallah bı bebgnz olur ==))

Canım, çok teşekkür ederim,gerçekten moral verdin bana,inşallah bebişlerimiz tez vakitte hayırlısıyla gelir...(Amin!)

günaydın kızlar daha önce yazanlardandım aramıza yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler uzun bir süredir hamiş haberi yoktu rabbime şükür bende hamileyim inşalah bu defada kimyasal olmaz yeni gelen arkdaşlar bilmez ama ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim ondna sonrası ilaç ve çatlatma iğnesi sonuç vermedi bayramdan sonra rahim filmi ve sonrası aşılama düşünüyorduk çok şükür gerek kalmadı adt bir gün önce evde yaptığım testle öğrendim artık umudumu kaybetmiştim ve oluruna bırakmıştım bu ay Meryem süresini okudum eminim ki rabbim Meryem süresinin hikmetidir ve bal tarçın çörek otu yemiştim birde göbeğin düşmüş diyorlardı onuda bir teyze kaldırdı sonrada kısmet oldu işte rabbim bekleyen herkesede nasip etsin inşalah dualarım bebiş isteyen herkesle

günaydın kızlar daha önce yazanlardandım aramıza yeni arkadaşlar gelmişler hoş gelmişler uzun bir süredir hamiş haberi yoktu rabbime şükür bende hamileyim inşalah bu defada kimyasal olmaz yeni gelen arkdaşlar bilmez ama ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim ondna sonrası ilaç ve çatlatma iğnesi sonuç vermedi bayramdan sonra rahim filmi ve sonrası aşılama düşünüyorduk çok şükür gerek kalmadı adt bir gün önce evde yaptığım testle öğrendim artık umudumu kaybetmiştim ve oluruna bırakmıştım bu ay Meryem süresini okudum eminim ki rabbim Meryem süresinin hikmetidir ve bal tarçın çörek otu yemiştim birde göbeğin düşmüş diyorlardı onuda bir teyze kaldırdı sonrada kısmet oldu işte rabbim bekleyen herkesede nasip etsin inşalah dualarım bebiş isteyen herkesle

Hayırlı olsun canım.Allah sağsağlim kavuştursun bebişine.Darısı başımıza.Bildiğim,duyduğum her duayı okudum.Meryemi duymamıştım.Onu da okuyayım.Sağolasın paylaştığın için.Nasip.Hangi duanın kabul olacağı belli olmaz.Bata son hafta.Heyecanlıyım ama bir okadar da ümitsizim :(( ne kadar ümitlenirsem,sonra okadar çok ağlıyorum.İnşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip olur.

kızlar merhaba
geçen nisandan beri yasmin kullanıyorum bu ay bırakıcam
hapla korunup da bırkan var mı aranızda
doktor bana hapı bıraktıktan sonra 1 ay korun sonra korunma demişti
ilk hamileliğimde doktor 3 ay korun demişti
bir de haptan sonra hamile kalan arkadaşlar kaç ay beklediniz?

bana bilgi verir misiniz

merhaba nesyav bende 3 ay kullandım. haziranda bıraktım çünkü yan etkisini gördüm. Temmuz'da hamile kaldım şuan 5'incı haftasındayım ve kistte var doktor herşey yolunda olduğunu söyledi. Allahın izniyle nisan da bebeğim kucağımda bu benim ikinci hamileliğim:))

Back