Merhaba kızlar, ben de sizler gibi kızıma kardeş istiyorum, ama bir türlü hamile kalamadım. Bu ay yine ümitlenmiştim,ama 4 Ağustos'ta regl oldum. Bayram üstü kızıma müjde verecektim, olmadı.Aslında olursa bu benim üçüncü hamileliğim olacak, ilk bebeğimi doğduktan 2,5 ay sonra kaybettim, o erkekti. Doğuştan bir hastalığı vardı ve ameliyattan sonra vefat etti.Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın. Sonra eşim bir daha çocuk istemedi,çünkü korktu,korktuk,ama sonra dayanamadık, oğlumdan tam 3,5 yıl sonra kızım oldu, çok şükür, kızım şimdi 10 yaşında Allah bağışlarsa( cümlemizinkini) inşallah! Sonra eşim bir tane yeter dediği için de bunca yıl geçti, ama kızım ciddi anlamda kardeş istiyor ve ben de çok istiyorum. Ara ara denemelerle toplamda 1,5 yıl olmuştur, ama ben hamile kalamadım.Nisanda ilk defa bunun için doktora gittim, bir sorun görünmüyor dedi, çabuklaştırmak için klomen+çatlatma iğnesi verdi, 3 ay böyle denedim,olmadı. Temmuzda 4 kutu inofolic vermişti, sadece onları içtim,yine olmadı.Umutsuzluk durumu olunca depresyon başlıyor, dün bu yüzden çok kötüydüm. Şimdi bunları size anlatarak da deşarj oluyorum işte...Bu arada oğluma 3 aylık evliyken hamile kalmıştım, kızıma ise karar verdikten 6 ay sonra. Şimdi bir türlü olmuyor, demek ki yaşlandım artık, yaş oldu 37,5... Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...(AMİN!)