ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maalesef yine olmadı canım.. adetim 2 gün geçmişti epey bir umutlandım vardır diye, ama yokmuş nasip değilmiş demek ki..
adetim bitince yine tam gaz devam çalışmalara :1: :1:
dikkat et kendine canım, görüşürüz yine.. :34:

Hayırlısı canım anca olur bende su ara baya kotuyum bulantılar halsızlık mahvttı benı pts. dktra gdıcem hos bı caresı yok ama :5:

Bu günler ovulasyon günlerim.Kendimi iyi hissediyorum.Pozitif düşünüyorum.Ne zaman kırmızılar geldi,o hafta perişan oluyorum.Oğlumun bana ihtiyacı olduğunu hatırlayıp toparlanmaya çalışıyorum.Ve iyi ki oğlum için beklememişim diyorum.Evlenir evlenmez hamile kalmıştım.Tanıdık doktorlar var.3 doktorla konuştum.Üçü de arayı açmışsınız diyor.5 yaşını iki ay geçiyor oğluş.En ideal zaman 2-3 yaş araymış.Tanıdığım 5 kişi var,ikinciye istediği zaman hamile kalamamış ve hala arayan.Hiç bebeği olmayanlara Allah sabır versin. Tabiki onların durumu çok daha zor.Ben de sözde planlı bir hamilelik için martta doktora gidip herşeyime baktırmıştım.Folik asit kullanmaya başlamıştım.Mayısta da kırmızı görünce folik asiti bıraktım.Hiçbir sağlık problemi yokken niye olmasın diyordum.Ama olmuyor işte.Sadece Allah'ın takdiri.Hayırlı zamanda,sağlıkla gelsin evlatlarımıza kardeşleri.

Sen ne ile korunuyordun genellikle uzun süreli doğum kontrol hapları kullanıldığında olmuyo da

ıkı paşa annesı olacaksın yani:16:
saglıklı hayırlı evlat olsun ınsallah
ayy bende cok merak edıyorum acep ne olacak

amin canım çok saol... senin ilk çocuğun kız mı erkek mı?? Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşaallah

Hayırlısı canım anca olur bende su ara baya kotuyum bulantılar halsızlık mahvttı benı pts. dktra gdıcem hos bı caresı yok ama :5:
cnm hamilelikte bulantıda kraker öneriyorlar bir de havuç:) komik ama havuç:)))
benim ilkinde pek bulantım olmamıştı ama o zmanlar çok araştırdım, ordan biliyorum
geçmiş olsun:)
kızlarr günaaydın ben cinsiyeti öğrendim bana bi oğluş daha geliyooo..

cnm hayırlı olsuuuunnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiinnnn:))))

Merhaba hanımlar bende ikinciyi istiyorum ama bu ay zaten pek çalışamadık :)
Adet ortalarında bir ara kanama başladı adetin 18. Günü pembe ila kahverengi arası hep kırmızıya hiç dönmedi 6 gün sürdü bir ki damla falan.. Bat, 9 Ağustos pek hamile oldugumu zannetmiyorum ama umut işte :1:

Aranızda böyle olan varmı?? Bebek yoksada adet günüm şaşmasın yeter :)

amin canım çok saol... senin ilk çocuğun kız mı erkek mı?? Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşaallah

ınsallah canım
benım kızım var bakalım bunu sabırsızlıkla beklıyorum ama ıcıme buda kız doguyor :) bende ıkı prenses annesı olabılırım,hayırlısı olsun

canım yaa biliyorum o bulantıları az çekmemiştim kızımda, umarım kısa zamanda düzene girerde uzun sürmez..
2. denememdi daha olur inş. nasipse, vardır mutlaka vakti saati. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah. :16: :16:

Bu günler ovulasyon günlerim.Kendimi iyi hissediyorum.Pozitif düşünüyorum.Ne zaman kırmızılar geldi,o hafta perişan oluyorum.Oğlumun bana ihtiyacı olduğunu hatırlayıp toparlanmaya çalışıyorum.Ve iyi ki oğlum için beklememişim diyorum.Evlenir evlenmez hamile kalmıştım.Tanıdık doktorlar var.3 doktorla konuştum.Üçü de arayı açmışsınız diyor.5 yaşını iki ay geçiyor oğluş.En ideal zaman 2-3 yaş araymış.Tanıdığım 5 kişi var,ikinciye istediği zaman hamile kalamamış ve hala arayan.Hiç bebeği olmayanlara Allah sabır versin. Tabiki onların durumu çok daha zor.Ben de sözde planlı bir hamilelik için martta doktora gidip herşeyime baktırmıştım.Folik asit kullanmaya başlamıştım.Mayısta da kırmızı görünce folik asiti bıraktım.Hiçbir sağlık problemi yokken niye olmasın diyordum.Ama olmuyor işte.Sadece Allah'ın takdiri.Hayırlı zamanda,sağlıkla gelsin evlatlarımıza kardeşleri.

öncelikle slm herkese :34:
bende ikinciyi ilk beklemeye başladığımda buralardaydım ne vefasızım ya ne zamandır yazmamışım :17:
öncelikle şu ara verince olmuyor açıklamasına tek bişey söyliyim benim ikinci olduğunda (kendisi bir hanımefendiymiş bu arada öğrendik :1: ) abisiyle arası 13 yıl olmuş olacak yani rabbim dilerse bekletmiyor hayırlısını isteyelim inşallah
biz ikinciyi hiç düşünmezken rabbim önce sevgisini sonra kendisini verdi bize
oğlumda 18 yaşındaydım şimdi 32 oldum ilk ay eşimden bir süre ayrıydık olmadı ikinci ay tutturamadık :9: üçüncü ay nasılsa bu ayda olmaz diye beklerken düşünmeyi bırakmışken geldi yavrum inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza
bu mübarek gecede dualarım sizinle ve çok sevdiğim aynı dertten muzdarip bir arkadaşımla olacak
onunda ilkinde hiç sıkıntı olmamış ama 5 senedir ikinciyi istiyor
o istedi ama rabbim zamanı var diyip bekletiyor
bizide kendimiz ismeyerek bekletti yani olmayacaksa o verecek olsada başka engeller çıkıyor
rabbim hepinize bir kez daha bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah
tekrar bu heycanı hepiniz yaşayın inşallah :49:

Allah iyilikler şifalar versin cnmcım..Biz iyiyiz iki gün önce kontrole gittim bizim ufaklık oynayıp duruyordu..herşey iyi çok şükür..Bazen hamile olduğumu unutuyorum maşallah çok bi sıkıntım yok cnm

Evet cnm okuyorum dertleşmelerinizi rabbim hakkınnızda hayırlısını tez zamnda versin inş(bebişşş) :1::1:

Cnm ben adetim 3 gün geçmesine rağmen evde yapılan idrar testlerinen yaptım çıkmadı sonra kan da çıktı.. en sağlamı kan tahlili bence
sabah aç karnına sağlık ocağına git orda yapıyorlar olumlu olumsuz için rahat eder..
Hakkında hayırlısı cnm:)

burcum :70:
ne zamandır uğramadım nasılsın ne var ne yok cinsiyetini öğrenebildin mi ?
hnk yıda görmedim uzun zamandır ama onun bir oğluşu daha lacak öğrendim :46::46::46::46:
bizimde bir küçük hanımımız olacak rabbim nasip ederse hep erkek sandık ama süprizimiz büyük oldu :1: ilk başlarda baya şok olsakta alıştıdık kendimizi
uğradığında yaz olurmu :1::16:

Sen ne ile korunuyordun genellikle uzun süreli doğum kontrol hapları kullanıldığında olmuyo da

Hiç doğum kontrol hapı kullanmadım canım.3 yıl spiral vardı.1,5 yıl da eşim korundu.Hap kullanmadığım için başlarda çok umutluydum zaten :(( nasip...

bende ikinciyi ilk beklemeye başladığımda buralardaydım ne vefasızım ya ne zamandır yazmamışım :17:
öncelikle şu ara verince olmuyor açıklamasına tek bişey söyliyim benim ikinci olduğunda (kendisi bir hanımefendiymiş bu arada öğrendik :1: ) abisiyle arası 13 yıl olmuş olacak yani rabbim dilerse bekletmiyor hayırlısını isteyelim inşallah
oğlumda 18 yaşındaydım şimdi 32 oldum ilk ay eşimden bir süre ayrıydık olmadı ikinci ay tutturamadık :9: üçüncü ay nasılsa bu ayda olmaz diye beklerken düşünmeyi bırakmışken geldi yavrum inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza
bu mübarek gecede dualarım sizinle ve çok sevdiğim aynı dertten muzdarip bir arkadaşımla olacak
bizide kendimiz ismeyerek bekletti yani olmayacaksa o verecek olsada başka engeller çıkıyor
Canım,tabiki bu konuda bir sürü farklı örnek vardır.Ben doktorların söylediklerini yazdım sadece ;)) İyi dileklerin için çok teşekkürler.Senin de hamileliğin hayırlı olsun.Sağsağlim bebişine kavuşursun inş.Umarım bizim minikler de fazla bekletmeden gelirler.

burcum :70:
ne zamandır uğramadım nasılsın ne var ne yok cinsiyetini öğrenebildin mi ?
hnk yıda görmedim uzun zamandır ama onun bir oğluşu daha lacak öğrendim :46::46::46::46:
bizimde bir küçük hanımımız olacak rabbim nasip ederse hep erkek sandık ama süprizimiz büyük oldu :1: ilk başlarda baya şok olsakta alıştıdık kendimizi
uğradığında yaz olurmu :1::16:

Topik annesi olmayınca misafirliğe gelmişim de ev sahibi yokmuş gibi hissediyorum ;)) hnk en kısa zamanda topiği ziyaret eder umarım ;)))

Hiç doğum kontrol hapı kullanmadım canım.3 yıl spiral vardı.1,5 yıl da eşim korundu.Hap kullanmadığım için başlarda çok umutluydum zaten :(( nasip...

Allah da ıste inşallah hayırlısı ile olur canım

merhaba benimde 9 yaşında bir kızım var, ikinciyi istiyoruz Rabbim nasip ederse inş. 2 kez denedik henüz tutmadı umarım sizin gibi 3. ayda olur. yazını okuyunca içime su serpildi vallahi, ara verince olmuyor diye birşey yok diye :1: :1:
bende 32 yaşındayım, mayıs ayında kontrole gittim doktorum herhangi bir sorun yok dedi, folik asite başlamamı söyledi sadece. 1 kutuyu bitirdim yenisine başladım. ben çok stres yaptım acaba oldumu varmı bişey diye, rüyalarıma girdi hep uykum düzensizleşti. sanırım stres çok etkiliyor. artık kafaya takmamayı düşünüyorum. herşey nasip aslında, vakti saati geldiğinde olacaktır elbet..
umarım rahat bir hamilelik ve kolay bir doğum geçirirsin, Rabbim yavrunu sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah :16: :16:

merhaba benimde 9 yaşında bir kızım var, ikinciyi istiyoruz Rabbim nasip ederse inş. 2 kez denedik henüz tutmadı umarım sizin gibi 3. ayda olur. yazını okuyunca içime su serpildi vallahi, ara verince olmuyor diye birşey yok diye :1: :1:
bende 32 yaşındayım, mayıs ayında kontrole gittim doktorum herhangi bir sorun yok dedi, folik asite başlamamı söyledi sadece. 1 kutuyu bitirdim yenisine başladım. ben çok stres yaptım acaba oldumu varmı bişey diye, rüyalarıma girdi hep uykum düzensizleşti. sanırım stres çok etkiliyor. artık kafaya takmamayı düşünüyorum. herşey nasip aslında, vakti saati geldiğinde olacaktır elbet..
umarım rahat bir hamilelik ve kolay bir doğum geçirirsin, Rabbim yavrunu sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah :16: :16:

inan stres çok etkiliyor bana doktor rahimde sıvı birikmesi var tedaviden sonra olur dedi bizde boşverdik olur olmaz napalım dedik ve o ay oldu hemde bende vertigo var hamileymişim ama başım dönüyor ben vertigo diyorum :9: midem bulanıyor mantardan diyorum :53: yani o kadar umutsuzdum :1:
hem sezeryanlıyım hem 10 yıl sprilalle korundum hemde çok ara verdim yani olmaz denilen herşey bende var tabi rabbim nasip edecekse olmaz olmaz
bize de istetmeyerek nasip etmedi
iyi dilekler için teşekkürler :42: rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla hepinize nasip etsin inşallah :49:

Var mı bir gelişme? Merakta bırakma bizi ;)))

tatlım henüz adet olmadım dün olcaktım ya dğn sabah bir heyecanla test yaptım negatif çıktı bu sabah da yapasım gelmedi test filan, yoktur herhalde, ilk günü yaptım çıkmadı
adetinn ilk günü testte negatif çıkıp da sonradan pozitif çıkan oluyor mu acaba

Back