seninle aynı durumdayım.5 yıllık evliyim.4 yasında bi oglum var ve ikinciyi istiyorum.oğluma hemen hamile kalmıstım ama kocam ikinciyide hemen istiyor.bende olmaz diye korkuyorum sen nezamandan beri stiyorsun
merhaba ben 37 yaşındayım, bende kızım tek kalmasın diye 2.ciyi düşündüm ve 8 ay önce hamile kaldım fakat hiç ummadığım birşey oldu ve 2.li tarama testi sonuçları kötü çıkınca karnımdan sıvı aldırdım . Faka 5,5 aylıkken bebeğim su kaybından öldü 3 ay oldü . şu an o kadar kötüyümki halen doğacağı günü sayıyorum içimden. Yaşım geç olduğu için tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım bilmiyorum. şu an kürtajdan sonra 2. Adetimi oluyorum doktor düşünüyorsan 2. Adetinden sonra başlayabilirsin demişti. Bende kürtajdan sonra tüm testlerimi yaptırdım sadece troitlerim yüksek çıktı fakat bu ay ilaçla onuda düşürdüm şuan ilaç kullanıyorum.
Fakak hamile kalmaktan çok korkuyorum. Ama kızımda bu dünyada yalnız kalmasın istiyorum kız, erkek farketmez bir kardeşi olsun diye dua ediyorum sürekli. Ama aynı şeyleri tekrar yaşatma kimselere yaşatma allahım diye dua ediyorum.