ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde adetlerim düzensiz sayılr,arada gününü şaşırıyor..
ama oğlumda hemen hamile kalmıştım ilk ayda....
şimdi oğlan 4 yaşında 2. düşünüyorum....herif erteliyoo
senin ilk gebeliğin kaçıncı ayında olmuştu...
2. si de hemen olmaz die korkuyorum....
allahım hayırlısını versin hepimize

merhaba, hakkınızda hayırlısı olur olur inşallah.. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin..

amin allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin benımde kızım 4 yasında ılacı bıraktıktan 6 ay sonrA hamıle kaldım sızde bı problem yoksa sorun yok allha bırkmak lazım

4 yasında canım kızım cok uysal oyle olmasa hemen dusunmezdım dün aksam bana gelmıs anne bana bebek dogurcan mı dıyor =)))

Maşallah yaa, büyümüşte kardeşte istermiş :))
benim kız kardeş kardeş diye bitiyor Allah'ım inş. nasip eder aratmaz..
6 haftalık görünüyor gebeliğin, henüz yeni sanırım.. nasıl geçiyor canım varmı bir sıkıntın?

şimdilik iyi gözüküyor canım kızımda sadece bulantı olmusdu bunda bulantı ve uyku aksma kadar yatıyorum anlıcagın =) Sorun yok

Allh isteyen bütün herkese nasip etsin her zaman duacınızım Cnm ne zmndır beklıosun 2. bebısını ?

şimdilik iyi gözüküyor canım kızımda sadece bulantı olmusdu bunda bulantı ve uyku aksma kadar yatıyorum anlıcagın =) Sorun yok

inşallah hep iyi geçer canım, ben kızımda 6 ay boyunca hep bulantı yaşamıştım çok zor geçmişti.. her yediğimi çıkartıyordum..

merhaba canım

adet düzensızlıgı zordur cok ii bılırım allah herkesın yardımcısı olsun bu konuda düzenlı yumurtlayabılen bı kadının bıle gebelıgı tuttrma ıhtımalı düşükken bız nadır yumurtlamayla bunu başarmaya çalışıyoruz. ben pko luyum aynı zamanda düzensız degıl de bızımkı bırebır 1 ay 2 ay adet olmuosun umarım senınkı öle degıldr. benım oğlum 1.5 yasında ona ılk hamıle kaldıgımdada tedavı maksatlı ılac kullanıodum ılctan önce nadırde olsa denemelerımz vardı ama olmamıştı ılacla bırlıkte 2.5 ay kadar sonra gebe kaldım. benımde korkum hemen kalamamak oyüzden erken başladım dıorum çalışmalara ama yıne bıle gecıktıgımı düşünüyorum artık. ama şöylede bırsey var allah ol demedıkce hıcbırsey olmaz kendımızı strese boşuna sokuyoruz olmucaksa olmaz olucaksada elbet zamanı var bıraz sabır lazım bıze ama oda maalesfkı maalesef bızde yok bız anneler bencıllıkmı edıyoruz acaba bılmıyorum ıkıncı kez doğum+annelık duygusunu yasamak adına ???

yok canım ben her ay adet olurum.bazen 28 günde bi,bazen 30 günde ....
ama adetlerim uzun sürer bekarken 8.gün yıkanırdım...şimdi 10....
ama öle 10 gün adet görmüyorum 3. günden sonra yoğunluğu geçiyo,sona doğru sadece leke geliyoo

allhahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah....

kısmet olursa benimde 2.bebeğim olacak.şu bulantılar bir geçse çok rahatlayacağım.ilk hamileliğimde doğum yapana kadar çıkarmıştım.umarım bu iyi geçer.

seninle aynı durumdayım.5 yıllık evliyim.4 yasında bi oglum var ve ikinciyi istiyorum.oğluma hemen hamile kalmıstım ama kocam ikinciyide hemen istiyor.bende olmaz diye korkuyorum sen nezamandan beri stiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…