ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızım 22 aylık ben 2 aylık hamileyim hakkımızda hayırlısı artık zor olacak elbet ama 3.4 sene sonra rahata ererim belki daha erken ikisi oynarken hayat daha kolay olur diye düşünüyorum tek olmasından iyidir :9:

Aynen bende oyle dusunuyorum. Ama esim daha erken diyor. Eger ikinci olursa 3 yas fark olacak aralarinda ins hayirli bir sekilde olur.

bence de çok ara vermek aynı şeyleri al baştan yaşamak demek..makul bir aradan sonra 2.nin olması mantıklı..ve yakın yaş ilerki yaşlarında çok iyi olacak.. Benim de 3 yaşında bir kızım var ve. 2. yi istiyorum ama halen olmadı.. Yaşta geçiyor.. Yaz sonu tüp bebek merkezine doğru bir yol alacağım galibaa....:40:

Benim de 4 yaşında bir oğlum var. 2009 haziran doğumlu. ikinciye anne olmak istiyorum, çok istiyorum çok çok istiyorum :52:

Bayanlar, yumurtlama günümü yakalamaya çalıştım, geçen perşembe doktora gittim, pek yardımcı olmadı, lütfedip alttan muayneyle baktı, yumurtan olgunlaşmış bugun yarın ilişki dedi ama değerlendiremedik, ancak cumartesi akşam çalışabildik :17: akıntıda 4-5 gün daha sürdü, sizce tutmuş mudur? Bat'a kadar meraktan ölürüm, var mı öğrenmenin bir yolu? kanda ne zaman belli olur?

Ben de 4 haziran hastaligimin bitim gunuydu esimle birlikte oldum yani korunmadim. Bat hesaplamasina gore 30 haziranda hastalanmam lazimdi hastalanmadim. Asil adetim 2 haziranda olmustum 2 temmuz oldu ve gecti suan adet sancilari gibi sancim var. Ama tik yok Test yaptirmak istedim saglik ocaginda yapmadilar pazrtsni bekle dediler. Suan merak icindeyim acaba hamile olabilir miyim?

Ben de 4 haziran hastaligimin bitim gunuydu esimle birlikte oldum yani korunmadim. Bat hesaplamasina gore 30 haziranda hastalanmam lazimdi hastalanmadim. Asil adetim 2 haziranda olmustum 2 temmuz oldu ve gecti suan adet sancilari gibi sancim var. Ama tik yok Test yaptirmak istedim saglik ocaginda yapmadilar pazrtsni bekle dediler. Suan merak icindeyim acaba hamile olabilir miyim?

aa, bende merak ettim şimdi, eczaneden test alıp uygulasanız belli olmaz mı?

Denizkao bu sabah 4'te hastalandm:( ikinci hamileligi 1 sene erteledik maalesef ins. Seneye hamilelik mujde mi veririm artik:))

arkadaslar neolur yardim edin cuma günü esimle birlikte olduk tam yumurtlama günümde halen süren sancim var nerdeyse 3 gün olacak acaba neden böyle oldum sancim sanki adet olacakmisim gibi ama edt günümede 12 gün var :(

kızlar benimde tam 18 aylık kızım var ikinciyi düşünüyorum ama araları en az 2.5 yaş olsun diye çalışmalara başlamadım spiral de var bende spirali çıkarınca hemen hamile kalabiliyomuyuz yoksa vücudun kendini toplamasımı gerekir

kızlar benimde tam 18 aylık kızım var ikinciyi düşünüyorum ama araları en az 2.5 yaş olsun diye çalışmalara başlamadım spiral de var bende spirali çıkarınca hemen hamile kalabiliyomuyuz yoksa vücudun kendini toplamasımı gerekir

benim de oğlum 5 yaşında.şimdi de 2 aylık hamileyim.13 sene doğum kontrol ilacı kullanıyorum.bıraktım ve 2.ay hamile kaldım.allah hayırlısını versin.kişiden kişiye değişiyor...

Iyi geceler kizlar benimde 7 bucuk aylik kizim var bizde ikinci yi yapmayi dusunuyoruz umarim hakimizda hayirlisi olur:16:

Iyi geceler kizlar benimde 7 bucuk aylik kizim var bizde ikinci yi yapmayi dusunuyoruz umarim hakimizda hayirlisi olur:16:

cesaretlisin.. :)
ama bende arada düşünmüyor değilim hemen yapmayı..benimde 9 aylık bir kızım var..Ama ben uyku problemi cok çekiyorum..Normalde çok uyuyan ve 9,30-10'da uyuyan bir insanım ve bu yüzden de kızımda cok uykusuz kaldım yorgun düştüm..
2. o yüzden bazen istiyorum bazen istemiyorum..

Eşim de aynı benim gibi istiyor istemiyor ama onun istememesinin nedeni..Herşey ikiye bölünücek maddiyat olsun aldığımız kıyafeti oyuncağı olsun..1 tane olsun diyor en iyilerini ona alayım diyor..Bazen de istiyor ama çok kararsısız..

Eğer yapmayı düşünürsem zaten seneye mart nisan başlarım çalışmalara..

valla yazdığım metni okuyup ta yardımcı da olursanız cok memnun olurum :)

kızlar benimde 18 aylık bi kızım var ikinci çocuğu düşünüyorum ama araları en az 2.5 yaş olsun diye çalışmalara başlamadım bende bide spiral var onu çıkarttırdığımda hemen hamile kalabilirmiyim yoksa vücudun kendine gelmesi mi gerekir

benim de oğlum 5 yaşında.şimdi de 2 aylık hamileyim.13 sene doğum kontrol ilacı kullanıyorum.bıraktım ve 2.ay hamile kaldım.allah hayırlısını versin.kişiden kişiye değişiyor...

spiraldede belli olmaz yani diyosun bazılarının 4-5 ay olmadığı bile oluyomuşda

kızlar nasılsınız uzun zamandır görüşemiyoruz. ben salı günü ikili testimi yaptırdım sonuçları da<önümüzdeki salı alcam. ense kalınlığı 1.2 çıktı oğlumda <da 1,1 çıkmıştı. çok hareketliydi bebeğim hiç durmadı cinsiyet hakkında bi yorumu olmadı doktorun bi dahjaki gidişime öğrenirim heralde

kızlar merhaba

gecen ay 19unda kanamam geldı 22sınde beklerken 4gün önce geldı buayda tam çalışamadık denk geldımı gelmedımı hıc bılmıyorum ama gecen perşembe gece yarısı oğlumun altını alıcaktım tam egıldım ayaktaydım bır bas dönmesı başladı hafiften dedımkı tansıyon olabılır baya bı zaman böle devam ettı gece 3:30 falan anıden kalktım uykudan bırde baktım daha beter dönüo basım bıde mıde bulantısıki sormayın sahurluk yemegımızı bıle esım hazırladı sofraya bıle oturamdım peynır domates salatalık vardı bukadar hafıf seylerden nasıl tiksindim anlatamam kusmadımda yatağı zor buldum yattım öle uyumuş kalmışım gündüzde hafıf hafıf devam ettı ogün bugündür bas dönmem yok ama mıdem rahatsız sankı hafiften arada bulanıo gıbı oluo gecıo gercı oruçta sarsmış olabılır bünyemı aama genede zamanımı bekliyorum . gecen ayki gibi hesaplıyorum adet günümü ve bugün olmam lazımdı olmadım ama ben yınede 19 unu adet günüm dıe beklıcem bakalım allahım ne göstercek.buarada kasıklarımda falan hamılelık belırtısı olarak aşırı bir hareketlenme yok batarlar giriyor ama önemsemiyorum .

hamıle arkadaşlar ıkıncı hamılelıgınız de kasıklarınızda aşırı batma oldumu ılkınde genelde herkes yasıo bu farklılığı ıkıncıde nekadar farkeder dıe merak edıyorum

kızlar merhaba

gecen ay 19unda kanamam geldı 22sınde beklerken 4gün önce geldı buayda tam çalışamadık denk geldımı gelmedımı hıc bılmıyorum ama gecen perşembe gece yarısı oğlumun altını alıcaktım tam egıldım ayaktaydım bır bas dönmesı başladı hafiften dedımkı tansıyon olabılır baya bı zaman böle devam ettı gece 3:30 falan anıden kalktım uykudan bırde baktım daha beter dönüo basım bıde mıde bulantısıki sormayın sahurluk yemegımızı bıle esım hazırladı sofraya bıle oturamdım peynır domates salatalık vardı bukadar hafıf seylerden nasıl tiksindim anlatamam kusmadımda yatağı zor buldum yattım öle uyumuş kalmışım gündüzde hafıf hafıf devam ettı ogün bugündür bas dönmem yok ama mıdem rahatsız sankı hafiften arada bulanıo gıbı oluo gecıo gercı oruçta sarsmış olabılır bünyemı aama genede zamanımı bekliyorum . gecen ayki gibi hesaplıyorum adet günümü ve bugün olmam lazımdı olmadım ama ben yınede 19 unu adet günüm dıe beklıcem bakalım allahım ne göstercek.buarada kasıklarımda falan hamılelık belırtısı olarak aşırı bir hareketlenme yok batarlar giriyor ama önemsemiyorum .

hamıle arkadaşlar ıkıncı hamılelıgınız de kasıklarınızda aşırı batma oldumu ılkınde genelde herkes yasıo bu farklılığı ıkıncıde nekadar farkeder dıe merak edıyorum

hadi inşallah bebişin gelmiştir

bende bu ay ilaç filan kullnamadım adet gelirmi onu bile bilmiyorum :50:

hadi inşallah bebişin gelmiştir

bende bu ay ilaç filan kullnamadım adet gelirmi onu bile bilmiyorum :50:

inşallah canım ıkı üç gündürde hafıf hafıf adet sancısı gıbı kasıklarıma agrı gırıo ama bence kırmızılar gelcek öle düşündürüo bana Allahtan hayırlısını ıstıyorum hep bakalım ne olcak

sen neden kestın ılacı nekadar kullanman gerekıodu? bende 3 ay kullanmam lazım aslında 2 ayı bıttı sayılır kanamam gelırse ama 3.ay pek kullanasım yok. ilacı ıcınce beklentı daha bı fazlalasıo üzüntüde daha fazla oluo halıyle:14:

Back